Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!
15. / 31.

CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt

A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás várható időpontja: 2021. február 25.
Garancia: 10 év
70 cm
42 cm
3.6 mm
Vinyl falburkolat
1.76m2 /csomag
CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt
CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt
Ár:
9 590 Ft
m2

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 10 év

Készlet információ:
Elfogyott

Szállítási idő:
2021. február 25.

ANRO azonosító (PID): 26516

SPC vinyl falburkoló lap - vízálló falburkolat

A CronaFloor SPC vinyl falburkolat - falburkoló lap, mely merev és magas térbeli stabilitást biztosító SPC (Stone Polymer Composite = ásványi polimer kompozit) anyagból készült, ami hasonló a PVC vinyl padlókhoz. Ennek alapanyaga sokkal ellenállóbb és környezetbarátabb technológiával készül, a hagyományos MDF laminált padlókkal szemben. Tömörségüknek köszönhetően a hőmérséklet változásra csak csekély mértékben tágulnak, nem púposodnak fel, mint a fa vagy MDF elődeik.

A klikkes csatlakozási pontokba került víz sem rongálja meg a nútolást!

Egységes padlóburkolat az egész házban!

Az egységes burkolat az egész lakásban eddig nem nagyon volt megoldható, hiszen a vizes, nedves helyeken nem lehet a hagyományos MDF parkettákat vagy falburkolatokat beépíteni. Azonban az SPC vinyl burkolat akár az egész házban, teljes felületen felhasználható!

A klikkes vinyl falburkolat teljesen vízálló, így biztonsággal használható fürdőszobában, konyhában, nappaliban, hálószobában és kereskedelmi egységekben is egyaránt. Nagyon könnyű a tisztítása, különösebb odafigyelést nem igényel, ezért érdemes közösségi helyiségekbe is ezt választani, így például nyugodtan alkalmazható óvodákban, iskolákban, irodákban.

Elektromos és vízcsöves padlófűtéshez is használható az SPC vinyl padlólap.

5 rétegű SPC falburkoló lap

A CronaFloor vinyl 100%-ban vízálló és az SPC alapréteg sűrűsége miatt, kiváló zajszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Fokozottan kopásálló és UV bevonatot tartalmaz, így garantáltan időtálló, sokáig megőrzi küllemét. Egyedi gyűjteményből készült dekor rétegeket alkalmaznak, mely különféle árnyalatú fa fajtákat élethűen utánoz (tölgy, tik, mahagóni, wenge).

Extra nagy kopásállóságú vinyl falburkoló lapok

Az SPC alapanyagnak köszönhetően ezek a vinyl falburkolatok 43-as osztályú kopásállósággal (újabban igénybevételi osztállyal) rendelkeznek, ami a szabvány szerint könnyűipari erős igénybevételt jelent. Összehasonlításképpen: a hagyományos MDF parketták jellemzőek 34-es kopásállóságúak, és már azok is megfelelnek a közületi erős terhelésű forgalomnak. Ezek az SPC vinyl falburkolatok pedig 10 osztállyal magasabbak, így bízhatunk benne, hogy padlóburkolatunk sokáig megőrzi eredeti megjelenését!

Vékony, padlófűtéshez, falfűtéshez is alkalmas burkolólapok

Az SPC burkolólapok mind falfűtéshez, mind padlófűtéshez megfelelőek, amennyiben a fűtési hőmérséklet nem haladja meg a 28 C°-ot. A 3.6 és 4.5 mm-es kialakítású burkolólapok könnyedén helyezhetőek a már meglévő csempe burkolatra is, a kis vastagság miatt a legtöbb helyen beépíthető bontás, illetve az ajtók aljának vágása nélkül.

Ez olyan mint a linóleum falburkolat?

Az SPC vinyl falburkolatoknak szinte csak nevükben van hasonlósága a hagyományos linóleum burkolatokkal. Felületük sokkal keményebb, ellenállóbb és vastagabb is, nem említve ismét az anyag összetételbeli különbséget. A felületük a megszólalásig hasonlít  a hagyományos fa és MDF padlólapok megjelenésére.

A vinyl falburkoló lapok beépítése

A klikkes vinyl falburkolót mindenfajta esztrichre lefektethetjük, ráépíthetjük fa vagy faalapú aljzatra, PVC-re, műanyag burkolatra is, valamint beton, kerámia-, kő és márványburkolatra, illetve természetesen gipszkarton oldalfalakra. Sík felületre ragasztással, párnafázott felületre szegeléssel rögzíthető.

Vinyl falburkoló lap vásárlás - csak egész dobozra

A vinyl parketták csak egész dobozra vásárolhatóak. Egy csomag 6 db vinyl parkettát tartalmaz, melyek együttes felülete 1.76 m2. Kérjük a megrendelést dobozonként (1.76 négyzetméterenként) adják le. Az áruház segíteni fog a kerekítésben, a szükséges mennyiség megadásakor felkínálja az előző és a következő egész doboznyi mennyiséget.

Tudnivalók a vinyl falburkoló lapokról

  • Magas kopásállóság - tartós befektetés
  • Kiváló zajszigetelő (alacsony lépéshang)
  • Csúszásmentes, csúszásálló
  • Gyors beépítés, azonnal járható
  • A lakás teljes területén használható
  • Vízálló
  • Tűzbiztos
  • Könnyen tisztítható
  • Sokkal egészségesebb, mint az MDF anyagú burkolatok
Szállítási díj1 890 Ft
Termékcsalád Vinyl falburkolat
Alapanyag SPC (Ásványi Polimer Kompozit)
Szín Terra Mater
Kopásállóság43-as osztályú kopásállóság
Vastagság3.6 mm
Hosszúság (cm)70 cm
Szélesség (cm)42 cm
Kiszerelés 1.76m2 /csomag
GyártóCronaFloor
ANRO azonosító26516
Garancia idő10 év
Súly6.88 kg

Vinyl parketta és falburkolat értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: CronaFloor SPC Vinyl falburkoló lap, klikkes - Terra Mater (3.6 mm) - fózolt
Kategória: Vinyl parketta és falburkolat » SPC (Ásványi Polimer Kompozit) » 1.76m2 /csomag » 43-as osztályú kopásállóság » Terra Mater » Vinyl falburkolat
Szállítási kategória: 4
Tömeg: 6875 gramm

Asztali nézet megjelenítése