Holker díszléc, polisztirol holkerléc

Ország Boltja 2021: szavazz az ANRO Webáruházra!

Utoljára frissítve: 2022 február 07, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

Árukereső.hu - Magyarország legismertebb árösszehasonlító oldala

Az Árukereső.hu weboldalt bizonyára mindenki ismeri, aki már vásárolt az interneten. A platformon keresztül nemcsak a legjobb árat lehet megtalálni, hanem a bolttal és a termékekkel kapcsolatos vélemény kifejtésére is van lehetőség, ezért kedvelt a vevők és az eladók körében is! Az árukereső.hu szolgáltatását már hosszú évek óta igénybe veszi cégünk is, így több ezer termékünk elérhető a felületen, kifejezve ezzel megelégedettségünket a működéssel kapcsolatban.

 

Az Ország Boltja népszerűségi verseny

Az Árukereső.hu életében a decemberi időszak kiemelten fontos. Nemcsak a karácsonyi szezon kezdete miatt, hanem azért is, mert ebben a hónapban indítják útnak az Ország Boltja versenyt. A népszerűségi megmérettetés keretében az a webáruház kerül első helyre, akire a legtöbb szavazat érkezik.

A 2021-es évben az ANRO LED világítás és stukkó webáruház is nevezett a versenyre, így szeretnénk megkérni a látogatóinkat és vásárlóinkat, hogy válasszanak minket és adják le szavazatukat ránk, hogy elnyerjük az Ország Boltja címet az Építkezés, kert, lakberendezés kategóriában: www.orszagboltja.hu/szavazas/19688
 

Szavazz az ANRO Webáruházra 2021-ben is!

 

Kérlek segítsd az ANRO Webáruházat szavazatoddal:

Szavazatodat itt tudod leadni: https://www.orszagboltja.hu/szavazas/19688

A szavazáshoz szükség van egy Facebook vagy Google fiókra, de természetesen csak e-mail cím megadásával is lehet érvényesen voksolni!

Segítséged és részvételed előre is köszönjük!

2 vélemény, értékelés

#1 - Gyöngyösi Péter
2021/12/30, 12:49
Korrekt, jó árak, nagy választék, szupergyors kiszállítás.
#2 - Scan Sign Kft
2022/01/17, 22:36
Nagy a választék, kedvező ár-érték arány, gyors kiszállítás.
Csak ajánlani tudom.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése