LED reflektor, LED fényvető

Ország Boltja 2020: szavazz az ANRO Webáruházra!

Utoljára frissítve: 2020 december 14, hétfő Magazin: Blog

Árukereső.hu - Magyarország legismertebb árösszehasonlító oldala

Az Árukereső.hu weboldalt bizonyára mindenki ismeri, aki már vásárolt az interneten. A platformon keresztül nemcsak a legjobb árat lehet megtalálni, hanem a bolttal és a termékekkel kapcsolatos vélemény kifejtésére is van lehetőség, ezért kedvelt a vevők és az eladók körében is! Az árukereső.hu szolgáltatását már hosszú évek óta igénybe veszi cégünk is, így több ezer termékünk elérhető a felületen, kifejezve ezzel megelégedettségünket a működéssel kapcsolatban.

 

Az Ország Boltja népszerűségi verseny

Az Árukereső.hu életében a decemberi időszak kiemelten fontos. Nemcsak a karácsonyi szezon kezdete miatt, hanem azért is, mert ebben a hónapban indítják útnak az Ország Boltja versenyt. A népszerűségi megmérettetés keretében az a webáruház kerül első helyre, akire a legtöbb szavazat érkezik.

A 2020-as évben az ANRO LED világítás és stukkó webáruház is nevezett a versenyre, így szeretnénk megkérni a látogatóinkat és vásárlóinkat, hogy válasszanak minket és adják le szavazatukat ránk, hogy elnyerjük az Ország Boltja címet az Építkezés, kert, lakberendezés kategóriában: https://www.orszagboltja.hu/szavazas/18473
 

Ország Boltja 2020. Szavazz az ANRO Webáruházra!

 

Kérlek segítsd az ANRO Webáruházat szavazatoddal:

Szavazatodat itt tudod leadni: https://www.orszagboltja.hu/szavazas/18473

A szavazáshoz szükség van egy Facebook vagy Google fiókra, de természetesen csak e-mail cím megadásával is lehet érvényesen voksolni!

Segítséged és részvételed előre is köszönjük!

Asztali nézet megjelenítése