Alumínium LED profil, LED szalag profil

Tekintse meg ajánlatainkat kedvezményes árakon!

Utoljára frissítve: 2020 július 10, péntek Magazin: Hírlevelek

Lumines Iledo, felületre szerelhető, U alakú alumínium profil LED szalaghoz. Az alu profil felülete eloxált felületvédelemmel van ellátva, ezáltal ezüstös színű, nem csillogó.

Az alumínium LED profilok használatával a LED szalagok élettartalma hosszabb lesz, mint rossz hővezetésű felületre ragasztva. A kiváló hővezetéssel rendelkező alumínium profil segít elvezetni a LED chipeken termelődő hőt, így kímélve azt. További előnye a LED alu profiloknak, hogy bennük ízlésesen elhelyezhetőek a LED szalagok, zárt módon, megelőzve a rövidzárlatból adódó meghibásodásokat.

ALUMÍNIUM PROFIL LED SZALAGHOZ: Alu sín a LED szalagos vonalfényhez, akár rejtett világításhoz is!

Lumines Iledo - függeszthető LED profil

 

A napvitorla egy modern és esztétikus kültéri árnyékoló, mely háromszög és négyszög formában is kapható. Legfőbb feladata a nap elleni védelem, mindemellett az eső ellen is védelmet nyújt. A napvitorlák jellemzően az épületek között vannak kifeszítve, vagy póznákra akasztva, ezáltal teraszok, kiülők, kültéri pihenőhelyek árnyékolását valósíthatjuk meg.

A feszesen és kissé ferde síkban elhelyezett napvitorlákról az eső és a lehulló falevelek is könnyebben tudnak leperegni. Tartós, UV álló anyagból készül.

 

A LED izzókkal általában különböző épületek spot lámpáiban találkozunk, amelyek mennyezeti vagy beépített módon funkcionálnak. A GU10 foglalatú LED izzók energiatakarékos alternatívát kínálnak, valamint fővilágításként és dekorációs fényekként is használhatók.

A LED spot izzók előnye, hogy sokrétűen felhasználhatók: LED spot égőket alkalmazhatunk konyhákban, irodákban, üzletekben vagy épp folyosók megvilágításaként. Érdemes extra fényforrásként is gondolni ezekre a lámpákra, mivel hangulatos enteriőröket varázsolhatunk segítségükkel.

A falak dekorációja mindig is a belsőépítészet középpontjában állt: a falburkoló panelek egyre népszerűbbek Magyarországon is, kiváltképp a kőhatású verziók. A valódi kő a súlya miatt sajnos nem igazán alkalmas a belső helyek díszítésére. A beltéri kőhatású falburkolat kiküszöböli ezt a problémát, hiszen négyzetméterenként csupán 3-3,5 kilogramm terhet jelentenek a falnak.

Az ANRO webáruházban többféle hatású és színű kőburkolat is elérhető, hogy Ön ki tudja választani az ízlésének és lakása hangulatának megfelelőt.

Ismerje meg kínálatunkat!

 

Az ipari létesítmények nagy fényerejű világítást igényelnek, erre a feladatra egyre többször választják a ledes csarnoklámpákat. A 250-400 Wattos fémhalogén csarnokvilágítók helyett tökéletesek a ledes változatok, melyek Wattonként akár 80-180 lumen leadására is képesek!

Ráadásul a LED csarnokvilágító a fémhalogénes lámpához viszonyítva kisebb méretű és könnyebb súlyú, ezáltal könnyebb a felszerelése is.

A LED csarnokvilágítás az alábbi területeken alkalmazható: raktár, üzem, ipari létesítmény, sportcsarnok, tornaterem, stb.

 

A homlokzatdíszítő profilok kaphatóak natúr felülettel és előkérgesített formában is, melyek a kérgesítésnek köszönhetően ellenállóbbak az időjárás hatásai és külső fizikai behatások ellen, mint a bevonat nélküli kültéri stukkó.

A nagy méret- és formaválasztéknak köszönhetően lehetőségünk van egyedivé tenni a ház külső falait is, hagyományos gipsz stukkó látványát keltve! A kültéri díszlécek között találhatunk az ablakok keretezésére alkalmas síkfali díszléceket, szintek-színek elválasztásához felhasználható osztóléceket, párkányléceket is.

2 év XPS (zárt
125 cm
13 mm
23 mm
Natúr stukkó
Kültéri díszléc BR-21 - natúr
Kültéri díszléc BR-21 - natúr 134 Ft
2 év XPS (zárt
125 cm
17 mm
36 mm
Natúr stukkó
Kültéri díszléc BR-20 - natúr
Kültéri díszléc BR-20 - natúr 180 Ft
2 év XPS (zárt
125 cm
16 mm
38 mm
Natúr stukkó
Kültéri díszléc BR-18 - natúr
Kültéri díszléc BR-18 - natúr 193 Ft
2 év XPS (zárt
125 cm
35 mm
110 mm
Natúr stukkó
Kültéri díszléc BR-42 - natúr
Kültéri díszléc BR-42 - natúr 795 Ft
2 év XPS (zárt
125 cm
36 mm
106 mm
Natúr stukkó
Kültéri díszléc BR-47 - natúr
Kültéri díszléc BR-47 - natúr 1 256 Ft
2 év XPS (zárt
125 cm
22 mm
144 mm
Natúr stukkó
Kültéri díszléc BR-03 - natúr
Kültéri díszléc BR-03 - natúr 714 Ft
2 év XPS (zárt
125 cm
18 mm
61 mm
Felületkezelt
Kültéri díszléc BR-16 - felületkezelt
Kültéri díszléc BR-16 - felületkezelt 890 Ft
2 év XPS (zárt
125 cm
25 mm
114 mm
Felületkezelt
Kültéri díszléc BR-05 - felületkezelt
Kültéri díszléc BR-05 - felületkezelt 1 450 Ft
2 év XPS (zárt
125 cm
27 mm
108 mm
Felületkezelt
Kültéri díszléc BR-41 - felületkezelt
Kültéri díszléc BR-41 - felületkezelt 1 248 Ft

Asztali nézet megjelenítése