Holker díszléc, polisztirol holkerléc

Talp alá való szőnyegek

Utoljára frissítve: 2011 szeptember 30, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
A szőnyegek szinte elengedhetetlen kiegészítők a beltérben, legyen szó laminált parkettával, csempével, járólappal burkolt helyiségről. Megjelenésével otthonosabbá, melegebbé tehetjük a lakószobákat, de a konyhát és előszobát is feldobhatjuk egy megfelelő méretű, jó kopásálló, vidám színű szőnyeggel.

A szőnyegek főleg a hidegburkolattal fedett helyiségekben szükségesek, ahol a padló hűvösségét a szőnyegek ellensúlyozni tudják. Kaphatóak előre vágott méretekben, négyszög és kör alakban, emellett népszerűek a faltól falig padlószőnyegek is. A darabszőnyegek mérettől függően más-más funkcióval rendelkeznek. A nagyobb méretű szőnyegek nappalik és lakószobák dísze, a kisebbek inkább kanapék – ülőgarnitúrák előtt kerülnek elhelyezésre, továbbá léteznek a keskeny, hosszú összekötő szőnyegek, amelyekkel az ágy körüli területet illetve a folyosókat is be tudjuk szőnyegezni.


A szőnyegáruházakban és szőnyegboltokban hatalmas választék várja a vásárlókat. A kézi készítésű, természetes anyagú szőnyegek magas áruk miatt egyre inkább visszaszorulnak, helyettük sokan választják az olcsóbb, gépi szövésű, mesterséges szálból készült verziókat. A hatalmas minta- és színválaszték miatt Magyarországon a hosszú szálú – hosszú szőrű szönyegek is népszerűek!

Arte Espina szőnyeg Casablanca (120x180 cm) Utolsó!

Dilek-Hali szőnyeg Dora-1722A, fekete-piros (125x200 cm)-ELFOGYO

Mody Friese szőnyeg (FRO-13) Krém 80x150 cm

Shaggy Bantu szőnyeg 5 cm (64) mogyoró 80x150 cm

Shaggy szőnyeg 3 cm-es, (272) Terra 80x150 cm Elfogyott!

Shaggy szőnyeg 3 cm-es, (628) Zöld 200x280 cm

Shaggy szőnyeg 5 cm-es, (3082) Barna 80x150 cm

Shaggy szőnyeg 5 cm-es, (S111A) Fehér 80x250 cm

Shaggy szőnyeg 3 cm-es, (SG08) Rózsaszín 120x170 cm

Dilek-Hali szőnyeg Helsinki-4819A, barna (160x230 cm)

Arte Espina szőnyeg Crossroad (120x180 cm) Utolsó!

Showtime szőnyeg Blue Grass (115x170 cm)

A webáruházunkban lévő Shaggy szőnyeg (más néven suba szőnyeg) 3 és 5 cm-es szálmagassággal kapható, népszerűségét elsősorban vidám színeinek és látványos mintázatának köszönheti. A Mody Friese szőnyegek (frizé szőnyeg) is változatos színekkel és mintákkal kerül forgalomba, jellegzetességét a 2 cm-es tömött bundázat rejti. Aki különleges szőnyeget keres, annak ajánljuk az Arte Espina cég elbűvölő szőnyegeit, amely a holland dizájnerek fantáziáját bizonyítja.


Bármelyik jellegű szőnyegre essen választásunk, a végeredmény várhatóan egy puha felületű, kellemes tapintású, süppedős vagy éppen tömött jellegű hőszigetelő felület, mely megóvhat a talpon keresztül támadó felfázástól. A szőnyeg hangszigetelő képességgel is rendelkezik, hiszen csillapítja a cipők, leejtett tárgyak koppanásait, egyéb zajokat. Szőnyegvásárlás esetén gondoskodnunk kell a szőnyeg biztonságosságáról is. Kisebb szőnyegek, középszőnyegek esetében méretre szabható csúszásgátló gumihálóval csökkenthetjük a balesetveszélyt. A hálót egyszerűen a szőnyeg alá helyezve megelőzhetjük a szönyeg csúszkálásával járó kellemetlenségeket is. A szőnyegek karbantartásához a szőnyegtisztítás is hozzájárul, amelyhez további tanácsokat a Szőnyeg kezelési tippek cikkben is olvashat.


Habár a szőnyegek kiválasztásakor leginkább a megjelenés dominál, figyeljünk oda, hogy a helyiségbe stílusában illő, valamint a várható igénybevételnek megfelelő strapabírású szőnyeget vásároljunk, így hosszú ideig szolgálhatja kényelmünket a pihe-puha szőnyeg. A szőnyeget és kiegészítőit beszerezhetjük az országosan jelen lévő Kika, Ikea, TTL, Obi, Diego szőnyegáruházakban, illetve az interneten is találhatunk szőnyeg forgalmazó boltokat pl. ANRO szőnyeg áruház, Byhome online szőnyegbolt, Home Deluxe, Szőnyeg Online lakberendezési üzletekben.
Vásárlói képek
Tévé laminált dekorburkolattal és led profilos led világítással Kellemesen kialakított tévéző helyiség a nappaliban Nappali tévé szoba falburkolatba süllyesztett led profilos világítással Szuper és kényelmes ülőgarnitúra, kis asztallal, puha szőnyeggel!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése