LED tápegységek

Gardinia Rolók és Pliszék nyári választéka

Utoljára frissítve: 2020 január 28, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

Anrodiszléc.hu: Nyári Rolók és pliszék

 

Nyakunkon a nyár, és a rekord meleg. Tegye otthonát szebbé és hűvösebbé árnyékolóink segítségével!

A megfelelő árnyékoló kiválasztása nem csupán esztétikai kérdés. Segítségükkel otthonunk hűvösebb, kellemesebb menedéket nyújt a kánikula elől, valamint a légkondícionáló berendezéseinket is megkíméli, ezáltal a pénztárcánkat is. A rolók rögzítéséről szóló részletes útmutatónkat elolvashatja itt.

Tekintse meg több száz rolónk teljes választékát!

Gardinia

A Gardinia nagy múltú, 1983 óta működő családi vállalkozás, ami napjainkra a legkedveltebb nyílászárókat és árnyékolástechnikai berendezéseket gyártja európában. A vállalatot Angliában alapították, és 35 éve állnak az otthon felújítók/szépítők szolgálatában.

Ismerje meg áruházunkban kapható termékeiket ajtókra és ablakokra egyaránt:

Blackout rolók:

Ahogyan azt a neve is sejteni engedi, ez a roló a napfény teljes kizárására szolgál. A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A roló, mint a függöny modern alternatívája megakadályozza a belátást, szigetel, valamint gondoskodik a nem kívánatos napfény kizárásáról is. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között. A kezelővel szabadon, fokozatmentesen állíthatjuk be a beáradó fény mennyiségét. 

 

Blackout rolók

A blackout fénykizáró anyaggal készülő Gardinia rolók megadott szélességi mérete a szerkezet teljes méretére vonatkozik (felfogató konzolokkal együtt), a vászon ettől ~4 cm-rel kisebb.

Gardinia Blackout rolók

 

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra ajtóra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe.

Többféle színben, szélességben és hosszúságban elérhetőek, így könnyen találhat az otthonához és nyílászáróihoz alkalmas rolót!

 

Easy fix:

Sávos vászonroló:

Gardinia ZEBRA rolók

 

A hagyományos vászonroló speciális kivitele a sávos roló. A sávos rolóval (sávroló) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, a mellékelt kezelővel könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a roló.

 

Gardinia mini ZEBRA rolók Gardinia Mini ZEBRA rolók

A "ZEBRA" fantázianevet a sűrűbb és ritkább szövésű sávok ihlették (a színválasztékunk néhány elemével szemléltetve)

 

Felülete a vászonhoz hasonló textúrával rendelkezik. viszont attól sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

 

Gardinia Mini ZEBRA rolók makró Gardinia Mini ZEBRA rolók makró

A sötét barna, a natúr és krém színű rolók felülete egymás mellett, közelről (makró kép)

 

Gardini Mini Zebra roló kiegészítők

A felszereléshez szükséges összes univerzális tartozékot tartalmazza a csomagolás

 

 

 

Pliszé:

Zsinórral feszített pliszé. Pliszéfüggöny, harmonikaroló néven is ismert ez a termék, amely kiváló eszköze a beltéri árnyékolásnak. Napfény elleni védelem és dekoráció egyben, amely nem átlátható, így az idegen tekinteteknek is gátat szab!

100 % poliészterből készült, nem áttetsző anyagú, 20 mm pliszéredőkkel. Magassága egyénileg szabályozható, akár alulról, akár felülről tetszőlegesen fel-le mozgatható. A csomag 2 db kezelőfogantyút és 4 db műanyag csíptethetős tartót tartalmaz az ablakszárnyra való szereléshez. A feszített pliszé bukóra állított ablak esetében sem mozdul el.

 

Gardinia pliszé

 

Gardinia pliszék Gardinia Pliszék
Gardinia Pliszék Gardinia Pliszék

A pliszék rögzítése néhány egyszerű lépésben

 

Korlátozottan alkalmas tetőablakok (Velux ablakok) árnyékolására is, azonban számolni kell a feszítőzsinór belógásával.

Easy fix szerelés: a pliszék mindenféle szerszám, fúrás, csavarozás nélkül egyszerűen rögzíthetőek a nyílászárón, illetve bármikor, nyom nélkül leszerelhetőek.

 

 

 

Hőszigetelő rolók: 

 

Az egyik leghasznosabb nyári kiegészítőnkkel folytatjuk a betekintést. A már megszokott egyszerű felszerelés és a hagyományos árnyékoló képesség mellett ez a roló egy a fényvisszaverő és szigetelő alumínium réteget is kapott a hátoldalára, ami teljesen megakadályozza a napfény bejutását. Különböző szélességben és hosszúságban kapható, rengeteg színben, így a legtöbb ajtóra és ablakra is megtalálja a megfelelőt.

 

Gardinia hőszigetelő rolók Gardinia hőszigetelő rolók

A széles színskála egy apró szelete

Mini rolótengely átmérője Ø 18mm, könnyedén az ablakszárnyra ragasztható vagy csíptethető, de csavarozható is, állítható csíptethetős tartóval.

 

Gardinia hőszigetelő roló alumínium réteg Gardinia hőszigetelő roló alumínium réteg

Jól látható az alumínium bevonat a hátoldalon

 

 

 

Uni Trend vászon rolók: 

A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra ajtóra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe. 

 

Ajánlott termékeink

1.

2 év Hőszigetelő r
Fehér
GARDINIA

Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm

15 munkanapon belül

Ár: 10 990 Ft /darab

2.

2 év Hőszigetelő r
Fehér
GARDINIA

Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 60x150 cm

15 munkanapon belül

Ár: 12 200 Ft /darab

3.

2 év Hőszigetelő r
Fehér
GARDINIA

Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 75x150 cm

15 munkanapon belül

Ár: 13 360 Ft /darab

4.

2 év Hőszigetelő r
Fehér
GARDINIA

Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 100x150 cm

15 munkanapon belül

Ár: 15 240 Ft /darab

Vásárlói képek
Nincs leírás

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése