Fotópályázat 2009. LEZÁRVA!

Utoljára frissítve: 2010 november 08, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

Nyerjen lakása fotóival multifunkciós nyomtatót!


Otthona fotóival nyerjen OKI MB260 multifunkciós nyomtatót

Fotópályázatot hirdetünk minden kedves vásárlónknak akik a 2009-es évben vásároltak internetes áruházunkból. A képet visszaküldők között egy OKI MB 260 multifunkciós készüléket sorsolunk ki, a nyeremény értéke kb. bruttó 40.000 Ft. A sorsolás ideje: 2009. december 15.

Részvételi feltételek:

A Fotópályázaton mindenki részt vehet 5-10 db képpel, melyek az alábbi termékcsoportokról készültek: kültéri és beltéri stukkók (díszléc, rozetta, felirat, stb); fa-, fém- és műanyag függönykarnisok; szőnyegek; valamint a világítástechnikai termékek (LED rejtett világítás, LED lámpák és kompakt fénycsövek) stukkóba vagy lámpatestbe építve. A mobiltelefonnal készült képeket nem fogadjuk el. A résztvevők beleegyeznek abba, hogy a visszaküldött képeket az ANRO 3000 Net Kft. saját weboldalán a szerző neve nélkül megjeleníti. A pályázat nyertese vállalja, hogy a nyeremény átvétele után küld még egy darab fotót, melyen a nyertes (vagy hozzátartozója) együtt szerepel a fenti nyereménnyel.

A részvétel módja:

Küldjön vissza 5-10 db jó minőségű digitális képet az info@anro.hu email címre, mellékelje az internetes rendelésszámot, vagy a kiállított számla sorszámát. A nyertest e-mailben értesítjük. Képek beküldési ideje: 2009. december 01 - 2009. december 14. éjfél. Az ez idő alatt beérkezett fényképekre nem vonatkozik a garantált ajándékpárna akciónk!

A nyeremény: OKI MB260 Multifunkciós nyomtató

Lássuk mit is lehet nyerni a visszaküldött fényképekkel:
  • Nyomtató és másoló 20 oldal/perc sebességgel
  • A síkágyas olvasófelület rugalmas szkennelést és másolást tesz lehetővé.
  • Egyedülálló előoldali USB port, amelyre beolvashatja dokumentumait, illetve ahonnan kinyomtathatja azokat, így könnyen tud dokumentumokat mozgatni és megosztani!
  • A vezeték nélküli nyomtatási opció még nagyobb nyomtatási és szkennelési rugalmasságot biztosít akár munkahelyen is!
  • Sokféle papírtípust támogat, valamint akár 250 lap is elfér a nyomtatóban.
  • A beolvasott fájlok gyorsan rendelkezésre állnak és megoszthatók a PaperPort® felhasználóbarát, miniatűr képeken alapuló interfészén.

Az OKI MB 260 multifunkciós készülékről többet is megtudhat az OKI weboldalán.

Eredményhirdetés: ma 16.00 óra!

A 2009. évi fotópályázatunk tegnap éjfélkor lezárult. Több mint 400 képet kaptunk vissza, melyet ezúton is köszönünk minden kedves pályázónak!
A sorsolást ma délután tartjuk, a nyereményt még ma postára adjuk!

A nyertes...

Kerék Lívia - Nagykovácsi

Ezúton gratulálunk a nyertesnek és minden kedves vásárlónknak kellemes ünnepeket kívánunk!

5 vélemény, értékelés

#1 - Tibi
2009/11/30, 09:18
Sziasztok!

Tegnapelőtt küldtem vissza a képeket az ajándék párnáért, de ha ez megoldható, akkor tegyetek át ebbe a pályázatba, inkább lemondok a párnáról. Vagy küldjem be megint a képeket?

Köszi a választ!
T
#2 - Tályai Gábor
2009/11/30, 09:32
Kedves Tibi!

Mivel még nem küldtük el a párnát, lehet jelentkezni, de ha küld új fotókat (tehát nem azokat amit szombaton beküldött), akkor természetesen érvényes a jelentkezése a fotópályázatra.

Lehet hogy nem volt teljesen egyértelmű a kiírás: mindenki pályázhat, amennyiben idén vásárolt tőlünk és küld vissza képeket.

Akik már küldtek vissza képet, azok is pályázhatnak, azzal a feltétellel, hogy új képeket küldenek vissza.
#3 - Tordai György
2009/11/30, 12:19
T.ANRO.kft!Én vásároltam Önöktől rejtett világításhoz diszlécet,fénykábelt és a hozzájuk tartozó alkatrészeket,de még 2008-ban.Akkor nem vehetek részt a fotópályázaton?Üdvözlettel Tordai György
#4 - Huszár Jánosné
2009/11/30, 12:20
Jó napot kívánok!

Az a kérdésem, hogy mi két házat is az önök termékével díszítettünk, küldhetjük külön külön a képeket, úgy nagyobb az esély?

Köszönöm:
HJ Kati
#5 - Tályai Gábor
2009/11/30, 12:28
Tisztelt Tordai György!

Sajnos ebben a pályázatban csak a 2009-es vásárlások "játszanak",
ettől függetlenül ajándék párnát tudunk a képekért felajánlani, tavalyi vásárlás esetén is.

Kedves Kati!

Több lakásról visszaküldött képek (ebben az esetben is lakásonként minimum 5 db kép) külön számítanak, tehát ha egy vagy több rendelése volt ebben az évben, és több lakásról tud képeket visszaküldeni (vagy egy lakásról más témában, más világítással) akkor nagyobb az esély.

Két lakásról küldött képek (10-20 db összesen) kétszer akkora esélyt jelentenek.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
832.800+ elégedett vásárló
462.900+ raktáron lévő termék
212.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése