Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

Magazin - cikkek, leírások, tudnivalók

A legfrissebb cikkek, leírások

Találkozunk a 2020-as FeHoVa kiállításon?

2020. január 22.

2020-as FeHoVa kiállításra stand díszítési - építési ötletek

Mindjárt itt a 2020-as FeHoVa kiállítás!

Modern függőlámpák: ROD LED függeszték

2020. január 22.

ROD led modern függeszték

A modern megjelenésű ROD LED függesztékek igazi díszei lehetnek mindenféle környezetnek! Az energiatakarékos LED chipekkel ellátott lámpatestek 3 és 9 Wattos teljesítménnyel érhetők el, meleg fehér színhőmérsékletben. A függőlámpa kiváló választás étkezőasztalok, nappalik vagy akár hálószobák megvilágítására.

230 Volt A+ energiaosztály A++ energiaosztály alumínium beltéri Chip On Board LED csillár fekete lámpatest LED meleg fehér vezeték

LED SZALAG BEKÖTÉS: Hogyan válasszak ledes tápegységet LED szalaghoz?

2020. január 20.

12 Volt 230 Volt 24 Volt beltéri DC dimmelhető fényerő szabályzás IP44 IP65 IP66 IP67 LED modul készülékek tápegység ventilátor vezeték

ANRO nyereményjáték: Nyerjen bútorlapba építhető elosztót!

2020. január 20.

Bútorba süllyeszthető rejtett elosztó

Nyerjen Bútorlapba építhető elosztót!

Süllyeszthető elosztó 3 db gyermekvédős aljzattal 230 voltos termékek működtetéséhez vagy töltéséhez. Használaton kívül csak a kör alakú, ezüst színű fedél látszódik, amelyet felhúzva láthatjuk meg a konnektorokat.
Otthoni, irodai alkalmazásokhoz egyaránt megfelelő!

A nyereményjáték terméke a már előző termék bemutatónkban is megtalálható: Bútorba süllyeszthető rejtett elosztók bemutatása

A részvételhez nincs más teendő, mint:

 1. Likeolni a bejegyzést!
 2. Kedvelni Facebook oldalunkat!
 3. Feliratkozni YouTube csatornánkra!
 4. Bekommentelni a bejegyzés alá, hogy "RÉSZT VESZEK"!

Nyeremény: deLight Rejtett elosztó, bútorlapba építhető

Részvételi lehetőség: 2020.01.20 - 2020.01.31. 12.00 óráig

SORSOLÁS: 2020.01.31-én 13.00 órától

Sok szerencsét kíván az ANRO csapata!

230 Volt beltéri ezüst fekete műanyag vezeték

Társ a szépségápolásban: LED világításos sminktükör

2020. január 17.

LED világítással ellátott sminktükör

A LED világítással ellátott sminktükör hatalmas segítséget nyújt mindenféle szépségápolási feladat elvégzésében. A sminktükörnek nem csak a külseje modern és megnyerő. A lámpa érintőfelülettel van ellátva, amely segítségével ki- és bekapcsolhatjuk a tükör- és háttérvilágítást, valamint nyomva tartva szabályozhatjuk a tükörvilágítás fényerejét. A sminktükrös asztali lámpa 1800 mAh-es akkumulátorral van ellátva, amely a csomagban található vezeték és adapter segítségével tölthető.

230 Volt A energiaosztály asztali lámpa beltéri dimmelhető fehér fényerő szabályzás kapcsoló lámpatest LED meleg fehér műanyag touch, érintésérzékeny felület

Utólagosan beépíthető LED modulok: MiniLED

2020. január 17.

MiniLED utólag beépíthető LED modul

A hagyományos fényforrások cseréjére készült, utólagosan beépíthető LED modulok nagyon egyszerűvé teszik a ledesítést. A MiniLED család tagjai kis méretüknek köszönhetően szinte bármilyen lámpatestbe beépíthetők, így hozva létre energiatakarékos világítást. A LED modul rögzíthető a rajta lévő furatokon keresztül csavarral vagy kétoldalú ragasztóval, továbbá amennyiben a mennyezeti lámpatest hátoldala fém, úgy a miniLED panelen lévő mágneses tappancsokkal is.

230 Volt A+ energiaosztály beltéri fehér fém hideg fehér LED meleg fehér műanyag négyzet süllyeszthető természetes fehér vezeték

DecoWood deszka panelek és gerendák! Termékminták már 750 Ft-tól!

2020. január 14.

Poliuretán deszka panelek és gerendák termékmintája már 750 Ft-tól!

A kínálatunkban található Decowood poliuretán gerendautánzatok óriás népszerűségnek örvendenek! Részletes bemutatóvideónkban és cikkünkben próbáltunk megválaszolni minden fontosabb kérdést, amely esetleg a vásárlás előtt felmerülhet, ezzel is könnyítve a megfelelő díszítőelem kiválasztását.

Kínálatunkban mostantól termékminták is elérhetők a Decowood termékekből, amelyek még inkább megkönnyítik a helyes döntés meghozatalát!

barna beltéri bronz bükk ezüst fa fehér fekete gerenda kültéri poliuretán stukkó

Oldalvilágító LED lámpák: MefisLED

2020. január 14.

Oldalfali LED világítás a Kanluxtól!

A Kanlux újabb, kiváló minőségű oldalfali dekor LED lámpákkal bővítette kínálatát, amelyek mától az ANRO-nál is megtalálhatók!

A négyzet alakú, energiatakarékos lámpatestek meleg és természetes fehér színhőmérsékletben, fekete, fehér és szürke színben érhetők el.

12 Volt A++ energiaosztály beltéri DC fehér fekete LED meleg fehér műanyag négyzet süllyeszthető szürke természetes fehér

Bútorba süllyeszthető rejtett elosztók bemutatása

2020. január 13.

230 Volt alumínium arany beltéri ezüst fehér fekete fém kapcsoló króm műanyag USB vezeték

Világítási különlegesség: DRGB LED világítás

2020. január 10.

Világítási különlegesség az ANRO kínálatában, DRGB futófény LED szalag!

A DRGB LED szalagok segítségével különleges világítási élményt alakíthat ki otthonában! A DRGB vezérlő segítségével 358 különböző fényjátékkal varázsolhatjuk csodásabbá az otthon töltött perceket.

A DRGB LED szalagokat futófény néven is ismerik, ugyanis a szegmensekre osztott szalag a vezérlő segítségével varázslatos fényjátékokra képes. A mai naptól kínálatunkban a DRGB LED szalag, valamint a hozzá használható DRGB LED vezérlő+távirányító is megtalálható.

12 Volt A energiaosztály beltéri DC Dekor LED szalag dimmelhető fehér fényerő szabályzás LED LED szalag LED vezérlő rádiófrekvenciás RGB RGB vezérlő SMD 5050

Minőségi csarnokvilágítókkal bővült kínálatunk!

2020. január 10.

Csarnokvilágító LED lámpák az ANRO-nál!

Kínálatunk újabb, minőségi csarnokvilágítókkal bővült! Kiváló energiahatékonyság, energiatakarékos üzemeltetés, környezetbarát kialakítás!

100 Wattos teljesítménnyel 8500 lumenes fényerővel, 150 Wattos teljesítménnyel 12750 lumenes fényerővel, 200 Wattos teljesítménnyel 17000 lumenes fényerővel! Természetes és hideg fehér színhőmérsékletben!

230 Volt A energiaosztály alumínium falon kívüli fekete hideg fehér IP65 ipari LED világítás kör lámpatest LED LED csarnokvilágító természetes fehér

Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok

Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok

2020. január 09.

A poliuretán gerendautánzat fa mintázatú, fa színezetű, fa erezetű profilokat profilokat tartalmaz, melyeken még szúette nyomokat is láthatunk! A mennyezeten felrakott gerenda profilok szinte szinte megszólalásig hasonlítanak a nehéz, fából készült gerendákra, azoktól azonban jóval könnyebb súlyúak, köszönhetően a poliuretán alapanyagnak! Az alábbi cikkben ezeket az élethű, fa utánzatú díszítőelemeket mutatjuk be.

barna beltéri bronz bükk ezüst fa fehér fekete gerenda kültéri poliuretán stukkó

2 fázisú sínes LED lámpák érkeztek kínálatunkba!

2020. január 07.

2 fázisú sínes rendszerrel működő lámpatestek!

Kétfázisú, energiatakarékos sínes LED lámpákkal bővült kínálatunk! A sínes fényvetők üzletvilágítási és egyéb beltéri világítási feladatokra kiváló választásnak bizonyultak az évek során. A sínes fényvetők egy sínrendszer mentén mozgathatóak, ezáltal a megváltozott belső berendezéshez is könnyen hozzá lehet igazítani a meglévő belső világítást.

Kínálatunkban minden szükséges terméket megtalál a sínes rendszer kialakításához: energiatakarékos sínes LED lámpák, üzemeltetéshez szükséges sínek, toldóelemek, sarokelemek, valamint elágazások is.

230 Volt A energiaosztály alumínium beltéri fehér fekete hideg fehér kiegészítő meleg fehér sínes lámpa természetes fehér

Kiemelt akció: 9 Wattos E27-es LED lámpa 250 forintért!

2020. január 07.

E27 LED lámpa akció az ANRO-nál!

Éveleji akciónk keretein belül a V-TAC 9 Wattos teljesítményű, E27-es LED lámpáit most 250 Forint/darab áron kínáljuk!

806 lumenes fényerővel, mindhárom színhőmérsékletben, 2 év garanciával! Az E27-es LED lámpák használatával, akár 85%-os energiamegtakarítás is elérhető a hagyományos fényforrásokkal szemben! 

A fenti ár tartalmazza a 40 Ft+ÁFA hulladékkezelési díjat!

230 Volt A+ energiaosztály beltéri bura E27 foglalat hideg fehér körte lámpa LED LED lámpa meleg fehér opál SMD 5630 természetes fehér

ANRO nyereményjáték: Nyerjen powerbank külső akkumulátort!

2020. január 06.

Nyerjen powerbank külső akkumulátort!

Nyerjen V-TAC PowerBank Digital-II - 10000 mAh!

Segítségével bárhol feltöltheti a lemerült telefonját hálózati csatlakozó hiányában. A digitális kijelző segít Önnek nyomon követni az akkumulátor töltöttségi szintjét.

A részvételhez nincs más teendő, mint:

 1. Likeolni a bejegyzést!
 2. Kedvelni Facebook oldalunkat!
 3. Feliratkozni YouTube csatornánkra!
 4. Bekommentelni a bejegyzés alá, hogy "RÉSZT VESZEK"!

Nyeremény: V-TAC PowerBank külső akkumulátor Digital-II (1xUSB) fehér - 10000 mAh

Részvételi lehetőség: 2020.01.06 - 2020.01.17.
12.00 óráig

SORSOLÁS: 2020.01.17-én 13.00 órától

Sok szerencsét kíván az ANRO csapata!

beltéri fehér

Az év üzlete az ANRO Épületdíszítés!

2019. december 19.

Az év üzlete az ANRO Épületdíszítés!

 

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2019-ben először adta át az Év üzlete díjat. A díj elbírálásához egy 5 tagú bizottság járta végig anonim a jelentkező üzleteket, majd az általuk felállított szempontrendszer alapján pontozással döntöttek.

Az idei évben ezt a rangos elismerést az ANRO Épületdíszítés Kft. kapta, melyet ezúton is köszönünk kedves vásárlóinknak, a zsűrinek és természetesen minden alkalmazottunknak, hiszen ez mindannyiunk sikere!

A díj átvétele után a helyi TV riportot készített a két ügyvezetővel, amiből jobban megismerhetitek vállalkozásunkat, hitvallásunkat.

Köszönjük mindenkinek!

 

Év üzlete Hajdúböszörményben: ANRO Épületdíszítés Kft!

2019. december 19.

Cégünk elnyerte az „Év üzlete 2019” díjat, mely elismerést a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alapított. Köszönjük minden kedves munkatársunknak, vásárlónknak és partnerünknek, hogy hozzájárultak üzleti sikereinkhez! A díjazás kapcsán a Hajdúböszörményi Városi TV munkatársai készítettek riportot a cég vezetőivel, mely felvételt honlapunkon is közreadunk.

Nyereményjáték sorsolás

2019. december 17.

Fotózz és nyerj egy elektromos rollert!

 

Véget ért 2019. évi fényképes nyereményjátékunk!

Örömmel jelentjük, hogy felhívásunk sikeres volt, hiszen több mint 1.000 db képet kaptunk vissza kedves vásárlóinktól. Minden visszaküldött kép részt vett a sorsolásban, a fotót feltöltők neveit egy kalapba dobtuk, majd 3 nyertest húztunk. Az eredmény a következő lett:

 • 1. ajándék, kamerás drón: Tárkányi László John Vead BT. - Kisvárda
 • 2. ajándék, robotporszívó:  Horváth Anikó - Budapest
 • Főnyeremény, elektromos roller: Rezes Lajos - Debrecen

A nyerteseknek gratulálunk, nyereményüket 2019.12.18-án postára adjuk, így még biztosan megkapják karácsony előtt.

Aki nem nyert, az se keseredjen el, hiszen nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, így ezt a fotós nyereményjátékot a jövő évben kétszer is meg fogjuk ismételni. Egyszer lesz a karácsonyi szezon előtt, a szokásos időben, illetve egyet nyáron is rendezünk, hiszen nagyon sok kültéri és kerti termékünkről nehéz télen jó fotót készíteni.

A vásárlói fotók itt tekinthetőek meg!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván az ANRO Épületdíszítés csapata!

Ünnepi világítási ajánlatunk: LED neoncsík

2019. december 13.

LED neoncsíkok az ANRO-nál!

A LED neon flex fénycsík ideális helyettesítője a hagyományos neon fénycsöveknek. Energiatakarékos, közel 80%-kal tudjuk csökkenteni az áramfogyasztást a hagyományos neonokhoz képest, mindemellett tartós és hosszú élettartamú.

Kínálatunkban 12 és 24 Voltos típusok is találhatók, 5 és 10 méteres tekercsben.

12 Volt 24 Volt A energiaosztály A+ energiaosztály alumínium DC fehér fém hideg fehér IP65 kék króm LED LED neon kábel meleg fehér műanyag piros Samsung LED sárga SMD 2835 természetes fehér vezeték zöld

Kanlux IQ GU10 LED lámpákkal bővült kínálatunk!

2019. december 13.

Kanlux IQ GU10 LED lámpák az ANRO-nál!

A Kanlux IQ LED család tagjai új szintre emelik a biztonságos és energiatakarékos világítást. Kínálatunkban mostantól a kiemelkedő, CRI95-ös GU10 LED lámpák is megtalálhatók, melyek a magas szín visszaadási indexüknek köszönhetően biztosítják a megvilágított felületek szinte tökéletes szín visszaadását. Az IQ család minőségét mutatja az is, hogy a gyártó 3 év garanciát vállal termékeire!

230 Volt A+ energiaosztály átlátszó beltéri bura CRI 90+ GU10 foglalat hideg fehér LED LED lámpa meleg fehér SMD 2835 spotvilágítás természetes fehér

Flexpanel PVC falburkoló lapok - 18 új minta bemutatója

2019. december 11.

falburkolat falburkoló lap műanyag PVC

Flexpanel PVC falburkoló lapokkal bővült kínálatunk!

2019. december 10.

Flexpanel PVC falburkolók az ANROnál!

A hatalmas népszerűségnek örvendő PVC falpaneljeink most újabb mintákkal bővültek: kínálatunkban mostantól elérhetők a minőségi Flexpanel PVC falburkoló lapok, amelyek korábbi dekorációs paneljeinkhez hasonlóan szakértelem nélkül, akár 5 perc alatt felszerelhetők!

falburkolat falburkoló lap műanyag PVC

DecoWood poliuretán álgerendák és deszka profilok bemutatása

2019. december 10.

barna beltéri bronz bükk ezüst fa fehér fekete gerenda kültéri poliuretán stukkó

Világítási különlegesség: Mooni hangulatfények

2019. december 09.

Mooni hangulatfények az ANRO-nál!

Kínálatunkban mostantól elérhetők az igazi világítás különlegességnek számító Mooni hangulatfények! A svéd gyártó célja a tökéletes környezet megteremtése. Ennek érdekében olyan egyedi kialakítású és felépítésű lámpatesteket gyárt, amelyek minden helyiséget otthonosabbá tesznek.

A Mooni hangulatfények nem véletlenül emelkednek ki társaik közül: az elkápráztató látványon túllépve egyes modellek beépített hangszóróval is rendelkeznek. Minden tulajdonsággal rendelkeznek, ami elengedhetetlen egy modern, minőségi hangulatvilágítás esetén: RGB világítás, egyszerű töltés, IP44 védettség és minőségi hangzás (a megjelölt modelleknél). 

5 Volt Chip On Board LED DC fehér IP44 IP65 LED RGB USB

Asztali nézet megjelenítése