Power LED lámpa típusok és fényerő

Utoljára frissítve: 2015 január 15, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Eddig azért nem vásárolt LED izzót mert félt, hogy nem lesz elég nagy a világítási teljesítménye? Bemutatjuk a PowerLED LED-es izzót, amely a hagyományos 24 ledes izzókhoz képest 2,5-szeres fényerővel világít ugyanolyan (3 W-os) fogyasztás mellett!
- 230V LED lámpák Powerleddel szerelve.
- 12V LED lámpák Powerleddel szerelve.

Nagyon sok kérés érkezik hozzánk azzal kapcsolatban, hogy ajánljunk egy igazi alternatívát a 40W-os normál halogén izzók egy az egybeni leváltására, egyben a halogén lámpa 40° fokos sugárzási szögének megtartásával. Megérkezett a válasz: 3 db PowerLED-et tartalmazó 45° fokos sugárzási szögű LED lámpák a LedMastertől!

Power LED lámpa típusok és fényerő


Mi az a PowerLED lámpa?

A hagyományos led lámpák általában 10-60 db különálló led diódát tartalmaznak, a megvilágítási szög pedig ezeknek a led diódáknak a sugárzási szögétől függ, ami jellemzően vagy túl kicsi 25°-os, vagy túl nagy 120°-os a hagyományos halogén lámpák 40°-os sugárzási szögéhez. A PowerLED-es led lámpák 1-3 db nagy fényerejű SMD ledet (felületszerelt led modult) tartalmaznak amelyek mindegyike egy gyűjtőlencsével van ellátva. Ez a lencse biztosítja ez előállított fény teljes egészének a megvilágított felületre juttatását 45°-os szögben. A PowerLED-es termékeket onnan is felismerhetjük, hogy mindegyik designos alumínium hűtőbordával készül.

Power LED lámpa típusok és fényerő


Mekkora fényerőt szolgáltatnak a a PowerLED-es lámpák?

A PowerLED-es lámpákat a hagyományos 40Wattos halogén izzók leváltására készítették így a fényerejük és a sugárzási szögük is körülbelül megegyezik, a pontos fényerőt az alábbi táblázatból olvashatják le.

Power LED lámpa típusok és fényerő

A fenti led fényerő táblázatból jól látszódik, hogy a 3 db PowerLED-et tartalmazó LED lámpák a 35 Wattos hagyományos izzó fényerejétől 40%-al, a normál, 24 db ledet tartalmazó led lámpa fényerejétől 3 x nagyobb fényerővel világítanak. A PowerLED-es lámpák megvilágítási szöge 45° ami csak 5°-al tér el a hagyományos halogén izzó megvilágítási szögétől.

Az 1 db PowerLED-et tartalmazó MR16 GU5.3as foglalattal készülő 12 Voltos változatot napelemes üzemhez is tudjuk ajánlani!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
824.900+ elégedett vásárló
468.500+ raktáron lévő termék
211.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése