Mennyezeti ventilátorok bevezető áron!

Utoljára frissítve: 2016 július 05, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Mennyezeti ventilátorok bevezető áron!

A nyárral együtt szokás szerint megérkezett a kánikula is! A nagy melegben néhány igazán hűsítő ajánlattal jelentkezünk: megérkeztek Vents-től a lámpával egybeépített mennyezeti ventilátorok! A három légkavaró bevezető ára ráadásul igen alacsony, így akár féláron lehet hozzájutni az egyébként igen jó minőségű termékekhez.

A mennyezeti ventilátorral egybeépített csillárok közkedvelt termékek, hiszen segítségükkel helytakarékosan lehet megoldani egy szoba világítását és légmozgatását egyszerre. A beépített ledes megoldások helyett, mi előnyben részesítjük a hagyományos foglalattal szerelt lámpatesteket, hiszen ezekben a későbbiekben megoldható a fényforrások cseréje - akár meghibásodás esetén, akár más vevői igény szerint.

Mennyezeti ventilátorok - lámpa és ventilátor egyben!

A most bemutatott ventilátorok is hagyományos foglalattal érkeznek, melybe áruházunkból is nagy választékban találhat E27-es LED lámpákat.

- Mennyezeti ventilátor fehér (4 lapát, 3xE27 foglalat)
Mennyezeti ventilátor fehér (4 lapát, 3xE27 foglalat)
- Mennyezeti ventilátor réz (4 lapát, 4xE27 foglalat)
Mennyezeti ventilátor réz (4 lapát, 4xE27 foglalat)
- Mennyezeti ventilátor réz (5 lapát, 5xE27 foglalat)
Mennyezeti ventilátor réz (5 lapát, 5xE27 foglalat)

Mindhárom mennyezeti ventilátor a Vents-től érkezik, mely Magyarország meghatározó ventilátor beszállítója. A minőségre és halk működésre garancia a gördülőcsapágyas kialakítás. A ventilátorok húzókapcsolóval kapcsolhatók, illetve 3 fokozatban állítható a forgási sebességük.

A mennyezeti ventilátorok lapát száma nem befolyásoló tényező, mindössze esztétikai jelentősége van. Sokkal nagyobb jelentősége van a lapátok átmérőjének: a kisebb teljesítményű mennyezeti ventilátorok ~110 cm-es lapát átmérővel készülnek, a nagyobban pedig ~130 cm-es átmérővel. A fenti három ventilátor mindegyike a nagy lapát átmérőjű családba tartozik (132 cm), ami maximum egy 40 m2-es szoba levegőjének mozgatását teszi lehetővé. A ventilátor lapátok fából készülnek, melyek csendesebbek a műanyag, vagy fém lapátos megoldásoknál.

Ami esetlegesen még fontos lehet, az a felszerelt lámpa foglalatok száma, mely a fenti ventilátorok esetében 4 vagy 5 db E27-es foglalatot jelent.

A mennyezeti ventilátorok működése akkor a leghatékonyabb, ha a padlótól legalább 230 cm-re, de legfeljebb 300 cm-re kerülnek beépítésre.

- Padló ventilátor króm színben (45 cm - 140 Watt)
Padló ventilátor króm színben (45 cm - 140 Watt)

A fixen beépített mennyezeti ventilátorok mellett a mobil hűtési megoldásokhoz is kínálunk egy új terméket: a nagy teljesítményű padló ventilátort! A bevásárló központokban kapható álló vagy padló ventilátorok jelentős része 30-60 Watt teljesítményű, míg ez a padlóventilátor 140 Wattos!

A nagy teljesítménnyel természetesen a nagy légszállítási mennyiség is együtt jár, akár három-négyszer nagyobb levegő mozgatási képességgel bír, mint kis teljesítményű társai. Mindezek mellett divatos króm külsővel érkezik, a fordulatszám szabályozható, illetve maga a ventilátor elfordítható az állványon, így a légfújás szöge is tetszőlegesen beállítható.

Vásárlói képek
Ventilátoros lámpa klasszikus stílusú szobában felszerelve

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
832.200+ elégedett vásárló
459.400+ raktáron lévő termék
212.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése