Ledes üvegpolc élvilágítás

Utoljára frissítve: 2016 január 19, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Üvegpolc élvilágítás led modulokkal

Az üvegpolcok, üveglapok élvilágítására alkalmas LED modulokkal jelentkezünk ismét. Sajnos a tavalyi évben megszűnt a nagy sikerű "Fibi" fantázianevű termékünk, így most ezek a "Clip" élvilágítók hiánypótló termékként jelentek meg.

Maga az el nem egy ördöglakat: az üveglap egyik végét (élét) valamilyen LED chippel megvilágítva az üveglap belsejében szétterjed a fény, illetve a megvilágított oldallal átellenben megmutatkoznak a ledek is. Az elért hatás azonban bámulatos, mindezek mellett fillérekből megvalósítható.

Az új LED élvilágító termékskála egyébként is inkább az alacsonyabb árszinten helyezkedik el: fele, harmada az ára a tavalyi modellnek. Ez részben köszönhető az azóta is tartó árcsökkenési folyamatnak és az egyszerűbb kialakításnak.

Üvegpolc élvilágítás - A LED modul méretei

Maga a tartórész egy meghajlított rugalmas fémlemezt jelent, mely 9 mm-es külső méretről szűkül le 6 mm-ig, így kb. ezekre az üveg vastagságokra felel meg. Természetesen egy-két millimétert még enged a kialakítás, hajítható akár negatív, akár pozitív irányba.

A NYÁK tervezése sem merítette ki valószínűleg a gyártó teljes KF kapacitását, lévén egy szegmensnyi LED szalagot használtak fel az elkészítéséhez. Ez egyébként semmit nem von le a termék minőségéből, hiszen a LED szalagok már eddig is bizonyítottak, nagyon alacsony meghibásodási rátával rendelkeznek, így reményeink szerint itt sem lesz ezzel baj.

A külön kiemelendő pozitív tulajdonságok:

  • 2 méteres bekötővezeték biztosítja, hogy ritkán kell a kábeleket toldani, általában ez elegendő a szekrények mögött elhelyezett tápegységig.
  • Mindössze 0.24 Wattos fogyasztás, ami azt jelenti, hogy 1 darab élvilágító egész évi, napi 24 órás működtetése kb. 80 Forintba kerül.
  • 12 Voltos betáplálás: nem igényel speciális tápegységet, minden egyenáramú, 12 Voltos táppal használható.
  • Kialakításából adódóan fényerőszabályozható és vezérelhető a LED szalaghoz is megfelelő dimmerekkel.

Az alábbi képen megtekinthető az egyik kedves vásárlónk által visszaküldött üvegpolcos LED világítás:

TV melletti üvegpolcos szekrény LED élvilágítása.
Ajánlott termékeink
1.
Kifutó!
Garancia: 2 év
18 lumen
12 Volt DC
Üvegpolc világító LED: Clip (0.24W) - Hideg fehér
0.24 Watt Hideg fehér
Raktáron: 11 darab
Ár: 1 390 Ft /darab
2.
Garancia: 2 év
18 lumen
12 Volt DC
Üvegpolc világító LED: Clip (0.24W) - Piros
0.24 Watt Piros
Raktáron: 14 darab
Ár: 1 390 Ft /darab
3.
Garancia: 2 év
18 lumen
12 Volt DC
Üvegpolc világító LED: Clip (0.24W) - Sárga
0.24 Watt Sárga
Raktáron: 10 darab
Ár: 1 390 Ft /darab
Vásárlói képek
Álgerenda és vitrinvilágítás előszobai üveg polcokÜvegpolc világítása kék színű LED Clip-elÜvegpolcvilágításÜvegpolcvilágításLED-es polc világításZöld ledekkel megvilágított vitrinÉjszakai közlekedőfényLedes üvegpolc világítás vitrinbenÉgetett - barnított deszka burkolattal díszített nappali, üvegpolc világítással.Nincs leírásNincs leírásNincs leírásFali üvegpolc kék LED világítássalVitrin üvegpolc piros-fehér-zöld világításVitrin üvegpolc piros-fehér-zöld világítás

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
808.100+ elégedett vásárló
464.900+ raktáron lévő termék
207.900+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése