Színes alu L profilok LED szalaghoz

Utoljára frissítve: 2015 október 07, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Színes alu L profilok LED szalaghoz

A ledek világítási célra történő felhasználása egyre megszokottabbá válik, így a felszereléshez szükséges alkatrészek listája is folyamatosan bővül. A közelmúltban néhány színezett alumínium sínnel újult meg webáruházunk kínálata, amelyek tökéletesen alkalmazhatóak LED szalagokhoz! A minimalista Lumines profilok különlegessége a 4 szín, amellyel még egyedibbé tehetjük a LED világítást!

LED profilos hangulatvilágítások

A LED szalagokkal elegáns világításokat hozhatunk létre! Egyedi dekorációs fények és fővilágítások is kialakíthatóak a LED csíkok és alusínek kombinálásával. Mennyezetre, oldalfalra is szerelhető, de akár munkahelyen, irodában, nappaliban, gardróbban, bútoron, polcon is beépíthető, például belsőépítészeti és háttérvilágítási feladat során. A cikkben bemutatott LED profilokon túl további típusok is kaphatóak, 1m és 2m szálhosszban alkalmazkodva az eltérő igényekhez és a változatos világítási feladatokhoz: Alumínium sínek LED szalaghoz.

Az alumínium LED sínek feladata: hűtés és esztétikus rögzítés

Az alumínium LED sínek terjedésének oka, hogy egyre több nagy teljesítményű LED szalagot fejlesztettek ki, amelyek tartós működéséhez nélkülözhetetlen a passzív hűtés biztosítása. Az alumíniumból készült sínprofilok az erősebb LED szalagok esetében elsősorban hőelvezetést biztosítanak. A 2835 és 5630 COB LED chippel szerelt LED csíkoknál javasolt a működés közben termelt hő elvezetéséről gondoskodni, hiszen ez jótékonyan befolyásolja a LED csík élettartamát!

Másfelől fontos feladatot töltenek be az esztétikus rögzítés terén is, hiszen a LED profilok dekoratív hordozófelületként is alkalmazhatóak. Habár ezek az L alakú profilok alapvetően hűtési feladatokat látnak el, nem véletlenül gyártják többféle felülettel, hogy könnyen beilleszthetőek legyenek az enteriőrbe. A nyers, ezüst, fekete és barna profilok között a különböző színű anyagokhoz, festékekhez, bútorlap árnyalatokhoz is találhatunk megfelelőt.

Színes LED sínek öntapadós LED szalagokhoz

A Lumines profilok belső szélessége 15 mm, amelyre kényelmesen felragaszthatóak a 8-10 mm széles LED szalagok. Méretileg a 3528 SMD, 5050 SMD, 3014 COB, 5630 COB és 2835 COB típusú LED csíkokkal is kompatibilis, bevonat nélküli beltéri és bevonattal rendelkező kültéri típusokkal egyaránt. Az anodizált sínprofil tetszetősebb, mint a nyers típus, illetőleg a felülete is keményebb és védettebb.

Az általunk forgalmazott Lumines alumíniumprofilok 4 színben kaphatóak:
- nyers LED profil: natúr kivitel szürke színben, amelynek felülete fényes.
- ezüst LED profil: szürke színű, anodizált, matt felületű profil.
- fekete LED profil: fekete színű, anodizált, matt felületű profil.
- barna LED profil: a gyártó inox néven árulja ezt a típust, de a valóságban kissé bronzbarna árnyalatú, fémes színű profil, anodizált.

Az L profilok telepítése

A Lumines tartóprofil egyszerű kialakítása végett gyorsan és egyszerűen felszerelhető, akár nehezen elérhető helyekre is. Az L alakú profil síkfelületre vagy sarokba is szerelhető. A profil kétoldalú ragasztószalaggal és felületre történő csavarozással is felerősíthető a felületre.

Az L alakú LED profilok vásárlása

Az ANRO Épületdíszítés Kft-nél mind a négy szín raktárról vásárolható meg, így megrendelés esetén néhány napon belül hozzá is juthat a LED tartóhoz. A kapcsolódó szállítási költség a 2 méteres szálhossz miatt bruttó 1490 Ft, melyet 30000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén cégünk átvállal, így még kedvezőbb árat biztosítva a dekorációs világítás elkészítéséhez.

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 3 év
200 cm
L profil
10 mm
16 mm
Ezüst
Type-F Alumínium L profil ezüst, LED szalaghoz, 16x10 mm üvegpolc világítás
Raktáron: 22 méter
Ár: 1 890 Ft /méter
2.
Garancia: 3 év
L profil
200 cm
10 mm
16 mm
Nyers
Type-F Alumínium L profil nyers, LED szalaghoz, 16x10 mm üvegpolc világítás
Raktáron: 28 méter
Ár: 1 390 Ft /méter
Vásárlói képek
Az első próbálkozásom leddel a konyhábanEgy érdekes projekt mozgásérzékelővel :) szobabútor belső világítás Egy érdekes projekt mozgásérzékelővel :) Nyitásra felkapcsolódó fény szekrény belsejében Konyhapult világítás hosszú L alakú pulton. A rokonoknak is ilyen kellet. Megoldottuk és még jól is éreztük magunk közben ;)Karácsonyi ajándék lett mert nagyon tetszett neki amit magamnak csináltam: konyhapult világítás Egyedi polcrendszer ledszalag világítással - különleges eleme a szobának! Onix kőlap háttérvilágítás erős fényű melegfehér LED szalaggal

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
834.100+ elégedett vásárló
453.900+ raktáron lévő termék
212.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése