Design LED reflektor 30 Watt teljesítménnyel

Utoljára frissítve: 2015 július 22, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Design LED reflektor 30 Watt teljesítménnyel

A fehér házzal érkező design LED reflektorok 30 Wattos változata is megérkezett! Mivel az árverseny igen erős, a gyártók mindent megpróbálnak, hogy elnyerjék a vásárlók kegyeit. Ezekkel a már-már szépnek nevezhető reflektorokkal sikerült is betörni a piacra a Kanlux Tini fényvető családnak. A mostani termék egy másik beszállítótól érkezik, de ami fontosabb: alacsonyabb áron, mint az eddigi 11 Wattos és 20 Wattos társai, ráadásul 2 év garanciaidővel!

A reflektorban a már ismerősnek tekinthető Chip On Board 2835 SMD ledek teljesítenek szolgálatot, összesen 36 darab. Ezzel a reflektor névleges teljesítménye 30 Watt, mely a mérésen is majdnem pontosan ennyinek bizonyult: 29,51 Watt. Az új reflektorban egyébként igen kiváló tápegység dolgozik: a teljesítmény tényezője 0.96, mindezek mellett teljesen vibrálásmentes fényt biztosít.

LED reflektorok kiváló minőségű tápegységgel.
Névleges értéknek megfelelő fogyasztás, 0.96-os cos fi, vibrálásmentes fény: ilyen egy jó táppal szerelt LED reflektor.

Az új ledes reflektorok már kompromisszumok nélkül beilleszthetők bármely homlokzatba, nem fogják zavarni az összképet, sokkal szebbek, mint a hagyományos LED fényvetők. A tükrös foncsorréteg a látványhoz is és a fényvisszaveréshez is hozzájárul, illetve a két íves terelőlap is segít egy kicsit koncentrálni a kisugárzott fényt.

A reflektorok dobozán egyébként I-FLOODLIGHT felirat olvasható, ezzel hivatalosan is ez a LED fényforrás lett a leghülyébb terméknév verseny idei győztese. Ezt leszámítva egy igen jó terméket kapunk, nagyon kedvező áron. Illetve nem is egy terméket, hanem mindjárt hármat is, hiszen az újdonságok elérhetőek meleg fehér, természetes fehér és hideg fehér színhőmérséklettel is!

Az új megjelenésű I-Floodlight 30W LED fényszóró természetesen éppúgy felhasználható, mint a klasszikus LED fényvető vagy a régebbi halogén reflektor. Alkalmazási területe tehát a kültéri világítás, például a stablon alá szerelve, oldalfalra vagy mennyezetre rögzítve, de akár a talajra szerelve is (például leszúróbottal vagy állvánnyal). Használhatjuk kapubeálló, házbejárat, udvar, első vagy hátsó kert, járda, garázs, melléképület, de akár pince és műhely vagy cégtábla, reklámfelirat megvilágítására is.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
789.800+ elégedett vásárló
480.300+ raktáron lévő termék
205.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése