DekoPanel kőhatású falburkoló lapok

Utoljára frissítve: 2019 április 04, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek

A lakásban felhasznált anyagok meghatározzák az otthon hangulatát, illetve a benne élő emberek mindennapjait is. A természetességet kedvelők számára jelenthetnek felüdülést a naturális anyagok használata, legyen az fa, kőzet, élő növény vagy állati bőr, mindenki megtalálhatja közöttük azt, amivel szeretné a lakását díszíteni! A belső terekben is izgalmas látványt biztosítanak a kőburkolatok, amely már kis mennyiségben is egyedivé teheti az enteriőrt!

Felületre hajlítható díszburkolat soroskő és terméskő megjelenéssel: Dekopanel burkolólap

Kőhatású falburkoló lapok, DekoPanel díszburkolatok

A valódi kövek mellett egyre gyakrabban találkozhatunk a követ utánzó burkolatokkal, melyek a természetes kőburkolatok struktúráját hivatottak felidézni, amellett, hogy a kőlapoktól jóval könnyebb súlyúak, így könnyebben lehet velük dolgozni. A DekoPanel fantázianév egy kőutánzatú dekorációs panel családot takar, amelynek felületre hajlítható elemei újszerű lehetőségeket adnak a kő megjelenésű falak kialakításához!

A DekoPanel díszburkoló család függőleges felületek burkolásához használható. Fagyálló, vízálló, UV-álló, ezáltal nemcsak beltérben, kültéren is alkalmazható! A DekoPanel kőhatású burkolólapok teljes mértékben környezetbarát, természetes anyagokból és az élővilágra veszélytelen kötőanyagok felhasználásával készülnek. A 3-4 mm vastagságú lapok felülete kvarc erősítésű, érdes tapintása a kőlapok felületét idézi. A teljes színazonosság két beszállítás között nem garantálható!

A DekoPanel díszburkoló rendszer egyik legfontosabb jellemzője a thermoflexibilitás, amely azt jelenti, hogy a termék melegítés (pl. hőlégfúvó, hajszárító), hő hatására hajlíthatóvá válik. A "flexibilis kő" ezzel válik egyedivé, hiszen a formálhatóság révén számtalan helyen átváltoztathatjuk a falakat! Nemcsak sík falak, hanem akár domború, homorú vagy hullámos felszínek, sarkok, élek, boltívek is burkolhatóak a hajlékony DekoPanel lapokkal.

A DekoPanel falburkoló burkolat szabálytalan alakú terméskő és szögletes formájú soroskő alakzattal várja a vásárlókat, klasszikus és modern színekben is, így igazodva mindenféle lakberendezési stílus elvárásaihoz is!

 

DekoPanel Calcare terméskő alakú díszburkoló lap

A Calcare kő utánzatú burkolólap egy világos árnyalatú dekopanel, sárga és bézs árnyalatokkal, amely a homokos tengerpartok békéjét idézi. A világos lapok jól illeszkednek modern hangulatú otthonokba is. Megjelenésében a szabálytalan alakú hasított kövekre hasonlít, színében pedig a horvát mészkő és sárga homokkő színeihez hasonlítható. Ezt a típusú hajlítható falpanelt fugával célszerű felrakni.

Dekopanel Calcare kőhatású falburkoló lap, sárga-bézs színben
 

DekoPanel Kornati terméskő alakú díszburkoló lap

A Kornati fali panel sárgásbézs színű lapjai a hasított terméskövek hajlítható alternatívája lehet. A fugázott kőhatású burkolat segítségével bármelyik helyiséget hangulatosabbá tehetjük. A lapok két tenyérnyi - három tenyérnyi méretűek. Fugával kell felrakni, amely hangsúlyozhatja az egyes lapok eltérő alakját. Világos színe miatt hamarabb meglátszódhat rajta a por és piszok, ezáltal lábazati felhasználásra korlátozottan ajánlott.

DekoPanel Kornati terméskő megjelenésű hajlítható díszkő, világos színben
 

Top Kőhatású falburkolat termékeink 2024. június hónapban

1 év
Dísztégla h
4 mm
2 m2/doboz
8 390 Ft
1 év
Rozsdabarna
Dekorkő
4 mm
4 m2/doboz
5 990 Ft
1 év
Dísztégla h
4 mm
4 m2/doboz
5 990 Ft
1 év
Szeletelt
4 mm
4 m2/doboz
5 990 Ft

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

DekoPanel Korzika terméskő alakú díszburkoló lap

A Korzika kőhatású falpanel fő színe a narancsos-vöröses terrakotta árnyalat. Napsugarakat idéző megjelenésével télen is meleg hangulatot biztosít az otthonban, amelyet a természetes kövek felületét megidéző látvány egészít ki! Szabálytalan alakú lapokból álló díszkő, amely hajlékonyságával egyedülállóan felhasználható íves, domború, homorú falakon is!

DekoPanel Korzika mediterrán színvilágú kőutánzatú fali panel
 

DekoPanel Mediterrán terméskő alakú díszburkoló lap

A Mediterran falburkoló terrakotta-narancs árnyalatai is a melegséget idéző burkolatok közé sorolja a terméket. A 10-25 cm nagyságú, szabálytalan kő alakú lapokat fugával kell felrakni, így még inkább érvényesíthető a kőhatás. Thermoflexibilis, azaz hőre hajlítható lapjai segítségével nemcsak a megszokott sík falak, hanem akár kör oszlopok, boltívek, íves felületek is burkolhatóak!

DekoPanel Mediterrán terrakotta színű díszítő falburkolat
 

DekoPanel Pátra soroskő alakú díszburkoló lap

A Pátra hajlékony díszkő a dekopanel kollekció legvilágosabb típusa. A bézs-krémes árnyalatú burkolóelem a pasztell árnyalatok könnyedségét sugározza, ezáltal minimal és modern terekben is nagyszerűen mutat! A hosszított téglalap alakú lapok akár fuga nélkül is egymáshoz illeszthetőek, így dekoratív kőutánzatú falburkolat alakítható ki a Pátra panelekkel.

DekoPanel Pátra világos díszburkoló, soroskő utánzatú
 

DekoPanel Korfu soroskő formájú díszburkoló lap

A Korfu falburkoló díszkő vörösesbarna-rozsda-narancs színvilágú lap. A téglalap alakú paneleket fuga nélkül is felrakhatjuk, a szorosan egymáshoz illesztett darabok összefüggő falfelület látványát biztosítják. Természetesen ez a típus is hajlítható, némi hő hatására szabadon formálhatjuk a felülethez igazítva.

Dekopanel Korfu kőutánzatú falburkoló, narancs-rozsdabarna színben
 

DekoPanel Tufa soroskő alakú díszburkoló lap

A Tufa dekorációs falburkolat sötétszürke lapjai a fekete vágott kövekhez hasonló látványélményt kíván biztosítani. Ez a domináns színvilágú falburkolat hűvös eleganciát sugall, amelyet a letisztultabb stílusú otthonokban és modern dizájnú enteriőrökben igazán jól érvényesül! Az újszerű hatás érdekében a téglalapok akár egymás mellé szorítva, fuga nélkül is felrakhatóak! Hajlítható!

DekoPanel Tufa szürke színű fali díszburkolat
 

Sokan tartanak a rideg kőburkolatok beltéri alkalmazásától, pedig valójában jó tervezéssel és választással sokat tehetünk otthonunk hangulatosságáért. A DekoPanel kőutánzatú díszburkolók nagy színválasztékban érhetőek el! A legyártott narancsos és bézses árnyalatú falburkolatok például melegséget kölcsönözhetnek az otthonunknak, míg a sötétebb árnyalatokkal modern eleganciát vihetünk a térbe!

A kő utánzatú burkolatok szinte minden enteriőr kiegészítéseképpen alkalmazhatóak. Eredetileg a rusztikus, a country, a mediterrán és a toszkán stílusoknál volt gyakori, de mára már a minimal és modern stílusok is előszeretettel használják. A DekoPanel hajlítható díszkő szabálytalan alakú változatait inkább a hagyományos, míg az egyenes vonalú soroskő formákat az újabb lakberendezési stílusok veszik igénybe.

A Dekopanel díszburkoló rendszer felrakási területei: fal, lábazat, oszlop, boltív, lábazat, homlokzat, támfal, kerítés, garázs lejáró, kocsibejáró, kút gyűrű, erkély, terasz, bejárat, előtér, lépcsőház, nappali, fürdőszoba, konyha, hálószoba, lakóépület, nyaraló, üzlethelyiség, hotel, szálloda, étterem, stb.

A DekoPanel felületre hajlítható díszkő négyzetméterenként ~3-4 kg-os súlyt képviselnek, csekély súlya miatt nem terheli meg a falakat. Kizárólag függőleges falon alkalmazható! Felragasztható nyers vakolatra, betonfelületre, könnyűszerkezetes házak falaira, de gipszkartonra, fára és OSB-re is felburkolható!

A felrakás akár házilagosan is kivitelezhető, így egyszerűen újíthatjuk meg házunk belső vagy külső falait! A DekoPanel díszburkoló lapok házhoz szállítással is megvásárolhatóak az ANRO Épületdíszítés Kft webáruházában: DekoPanel kő hatású falburkoló lapok.

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 1 év
Terméskő h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Calcare (homok-bézs, kő hatású)
Raktáron: 4 m2
Ár: 8 390 Ft /m2
2.
TOP
Garancia: 1 év
Dísztégla h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Korfu (rozsdás-vörös, kő hatású)
Raktáron: 12 m2
Ár: 8 390 Ft /m2
3.
Garancia: 1 év
Terméskő h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Kornati (világos, kő hatású)
Raktáron: 2 m2
Ár: 8 390 Ft /m2
4.
Garancia: 1 év
Terméskő h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Korzika (terrakotta, kő hatású)
Raktáron: 8 m2
Ár: 8 390 Ft /m2
5.
Garancia: 1 év
Terméskő h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Mediterrán (narancs-terrakotta, kő hatású)
5-20 munkanapon belül
Ár: 8 390 Ft /m2
6.
Garancia: 1 év
Dísztégla h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Pátra (világos-pasztell, kő hatású)
5-20 munkanapon belül
Ár: 8 390 Ft /m2
7.
Garancia: 1 év
Dísztégla h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Pompei (világosbarna, kő hatású)
5-20 munkanapon belül
Ár: 8 390 Ft /m2
8.
TOP
Garancia: 1 év
Dísztégla h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Tufa (szürkés, kő-hatású)
Raktáron: 10 m2
Ár: 8 390 Ft /m2
Vásárlói képek
Falburkoló lap hajlítható - Tufa (szürkés, kő-hatású)Mediterrán hatású kőburkolat homlokzatonMédiafal fali dekorációkkal: falpanel, falburkolat, led fény.Átjáró kék led csíkkal és kőutánzatú fallalDekopanel piramis alakban, sarokba burkolva.Dekopanel kőszerű falburkolat nappaliban.Dekopanel Korfu díszburkolat.Díszburkoló lapok hálószobában, rejtett világítássalKőszerű burkolólapok fogazott széllelA munka elkészült, a fal olyan hatású, mintha kővel lenne díszítve.Vöröses-rozsdabarnás falburkolat természetes napfényben Korfu falburkoló lap spotlámpával megvilágítvaNappali falára rakott Korfu díszburkoló panelek spotlámpa és rejtett világítás fényébenKorfu kőhatású falburkoló lap: díszburkolat az eredeti csomagolásában.Korfu díszburkoló lap közelről - a színhűség nem a legjobb, de t9bb színárnyalat is láthatóMár félig kész a díszburkolat, de még a villanykapcsolókig le kell futtatni a mediterrános mintátSoroskő utánzatú, faldíszítő burkolólapokDíszburkolat egyenes falra rakva, rejtett világítással

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
823.100+ elégedett vásárló
471.200+ raktáron lévő termék
210.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése