E27-es foglalatú, 5 Wattos LED lámpa akció!

Utoljára frissítve: 2015 július 17, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
E27-es foglalatú, 5 Wattos LED lámpa akció!

Megérkeztek az új, 5 Wattos teljesítményű, E27-es foglalatú LED lámpák! Az energiatakarékos LED lámpák költséghatékony megoldást nyújtanak a világítási költségek alacsonyan tartására, melyről a villanyszámláról is informálódhatunk egy világításkorszerűsítést követően! Az új E27 5W LED fényforrások 3000 Kelvines meleg fehér és 4500 Kelvines természetes fehér színhőmérséklettel kaphatóak!

Persze a folyamatos árcsökkenés természetes velejárója a LED technológia terjedésének, a gyártási kapacitás és a forgalom növekedésének. Az alacsony ár az igényes vevőket azonban elriaszthatja, mondván biztosan azért olcsó a lámpa, mert rossz minőségű. Ezt meg kell, hogy cáfoljuk, a minőséggel ugyanis nincs probléma, bizonyítja ezt saját meghibásodási statisztikánk, mely szerint a 2 éven belüli garanciális meghibásodások száma alig lépik túl az 1 ezrelékes szintet.

A fényerőre sincs panasz, az elállási joggal visszaküldött LED lámpákat egy kezemen meg tudom számolni, így kijelenthetjük, hogy a manapság gyártott LED lámpák már szinte tökéletesen kielégítik a fogyasztók igényeit.

Aki ennek nem hisz, annak érdemes megnéznie az alábbi táblázatot, melyet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság állított össze, és az általunk is forgalmazott V-TAC fényforrás igen előkelő helyen végzett:

LED lámpák hatósági ellenőrzése, mérése

Ezen a listán a hatodik hely igazán kiválónak mondható, főleg úgy, hogy a tesztelt LED lámpák nagy része 5 Watt, vagy az alatti teljesítményű, ahol a nagyobb fényáramot az egyszerűbb hűtés miatt könnyebb elérni. Ebben a versenyben a VTAC 10 Wattos lámpája így kiemelten jól vizsgázott, maga mögé utasítva világhírű, nagy gyártók termékeit (pl. GE Tungsram) illetve a multik által forgalmazott import vagy sajátmárkás termékeket. Illetve vegyük észre, hogy több, magát egyedülállóan kiváló forgalmazónak minősítő cég termékei bele sem merültek a merítésbe...

De térjünk vissza a jelenlegi akciónk tárgyára, az 5 Wattos VTAC LED lámpákra. Szinte hihetetlen, de 679 Ft-os, ÁFA-s árával már a kompakt fénycsövek ára alatt kapható meg ez az új fényforrás! Lássuk, hogy milyen színhőmérsékletet és megvilágítási értékeket produkál a két különböző fényű lámpa:

5 Wattos meleg fehér fényű E27-es LED lámpa eredményei.
5 Wattos meleg fehér fényű E27-es LED lámpa eredményei.

5 Wattos természetes fehér fényű E27-es LED lámpa eredményei.
5 Wattos természetes fehér fényű E27-es LED lámpa eredményei.

A két új fényforrás a mérőpadon ~2200 lux megvilágítási értéket produkált, ami egy kicsit több mint a fele a már fentebb említett 10 Wattos lámpa ~4300 lux értékénél. Így biztosak lehetünk benne, hogy ez a lámpa is teljesíti az 5 Wattos teljesítménynek megfelelő fényerőt.

Az árak a készlet erejéig érvényesek, a termékek raktáron vannak, 1 napos szállítási idővel az ország egész területére ki tudjuk szállítani!

Az új E27 fejelésű, 5 wattos VTAC lámpa a korábbi E27 izzók helyére tekerhető. A termoplaszt burás 5W LED lámpa energiatakarékos alternatívája a halogén izzós világításnak. Az opál bura szórt fényt biztosít, amelyet hangulatvilágításhoz és általános világításhoz is alkalmazhatunk!

Az alábbi lámpatest típusokban használható az E27 menetes LED égő, amennyiben méretben és formában beilleszthető a korábbi kompakt vagy halogén fényforrás helyére, például állólámpa, asztali lámpa, gyereklámpa, csillár, fali lámpa, mennyezeti lámpa, taposólámpa, kandelláber, kerti lámpa, hajólámpa, de akár Swarowski kristályokkal kirakott vagy Tiffany üvegből készült lámpák fényforrása is lehet!

Érdemes LED-re váltani, mert az energiafelhasználás csökkentése már önmagában is környezettudatos hozzáállásról tanúskodik. Mindemellett a hosszú élettartam ritkítja a karbantartás szükségességét, valamint kevesebb hulladékot is generál (hiszen kevesebbszer éri el az élettartamát)!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
765.500+ elégedett vásárló
483.400+ raktáron lévő termék
199.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése