Por és páramentes LED lámpatest bemutató és teszt!

Mentőláda, elsősegély doboz webáruház

Utoljára frissítve: 2020 november 10, kedd Magazin: Webáruház ajánló

Mentőláda webáruház
Partner webáruházunkban elsősegélynyújtó felszereléseket forgalmazunk, amelyek jellemzői, hogy magyar gyártótól, friss gyártásból származnak. Miután a termékek Magyarországon készülnek, azok a magyar szabványoknak és előírásoknak megfelelnek. A Mentőláda webáruházkínálatában két magyar gyártó termékeit is megtalálhatjuk (M&N és NR), így a sláger "B" jelű mentőládákon kívül teljes körű termékskálát kínálhatunk az érdeklődőknek!

Az összeállított elsősegély-felszereléseket több kategóriába sorolhatjuk, hiszen vannak olyanok, amelyeket például a kresz szabályok szerint kötelesek vagyunk készenlétben tartani a járműveken, aztán vannak olyan mentődobozok, amelyeket a jogszabályok írnak elő munkáltatók, üzemek, cégek részére, emellett pedig megtalálhatóak a magáncélra, otthoni felhasználásra összeállított elsősegélycsomagok is.


Járművekbe használatos egészségügyi csomagok: a köznyelv szerint a KRESZ szabályok írják elő, korábban azonban egészségügyi minisztériumi rendelet, jelenleg pedig egy közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszteri rendelet szabályozza készenlétben tartását:
- A motoros egészségügyi csomag
- B személygépkocsi elsősegély doboz
- C kategóriás mentőláda teherautókhoz

Munkahelyi elsősegélydobozok: a vállalatok, szövetkezetek egyéb munkahelyein, továbbá az intézetek, intézmények és egyéb szervek munkahelyein a munkaidő alatt a dolgozók létszámától és a munkahelyek jellegétől függően kellő számú kiképzett elsősegélynyújtónak kell jelen lennie, valamint az egy helyen dolgozók száma szerint kell biztosítani az elsősegélynyújtáshoz szükséges kötszereket és egyéb eszközöket.
- "I" típusú elsősegély-felszerelés 1-30 fő
- "II" típusú mentődoboz 31-50 fő
- "III" típusú mentődoboz 51-100 fő
- "IV" típusú elsősegély-felszerelés 101-200 fő

Otthonra:
- Háztartási elsősegély felszerelés
- Vadász elsősegély csomag


Beszéljenek helyettünk az akciós árak, szemezgessenek elsősegély doboz kínálatunkból:
ANRO elsősegély-felszerelés webáruház

További információk telefonon (06-52-220-054) vagy elektronikus levélben (info@anro.hu).
 

Ajánlott termékeink

1.

1 év 5 Watt
300 lumen
IP44
Li-Ion
ENTAC

Elakadásjelző háromszög napelemes LED lámpával (300 lumen)

5-7 munkanapon belül

Ár: 4 290 Ft /darab

Asztali nézet megjelenítése