Hónap képe: április

Utoljára frissítve: 2015 május 12, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Hónap képe - 2015. április - Konyhapult világítás LED szalaggal.

Az év végi nyereményjáték helyett az idei évben egy új, havi rendszerességgel megrendezett nyereményjátékot vezettünk be: ez a hónap képe. A lényege ugyanaz: a megvásárolt termékekről fényképet visszaküldők között ajándékot sorsolunk, azonban nem egy nyereményt az év végén, hanem minden hónapban egyet-egyet.

Az első sorsolást ma tartottuk ebben az évbe, lévén a nyereményjáték kiírása alig több mint egy hónapja született meg, azonban mindenki részt vett rajta, aki a decemberi fotópályázat óta képeket töltött fel a Referenciák közé.

Ebben a hónapban a Tóth Balázsnak kedvezett a szerencse, aki konyhapult világítást készített az alumínium LED profilok és LED szalagok segítségével. A fenti kép nagyítható változatát a Referencia képek között tekinthetik meg, illetve a további fotók is itt találhatóak melyet vásárlóink töltöttek fel a nálunk vásárolt termékekről.

A nyertesnek gratulálunk, a mai napon postára adjuk nyereményét, 1 db akkumulátoros 10 Wattos LED reflektort! Azonban továbbra is várjuk az új fotókat, hiszen ez a nyereményjáték év végéig tart, és minden hónapban megrendezzük, lehet, hogy áprilisban éppen Önre mosolyog a szerencse!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
805.400+ elégedett vásárló
447.800+ raktáron lévő termék
207.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése