Por és páramentes LED lámpatest bemutató és teszt!

A legsűrűbb LED szalag: 204 db LED/méter

Utoljára frissítve: 2015 április 21, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
A legsűrűbb LED szalag

LED szalag kínálatunk tovább bővül ebben a hónapban is, ráadásul egy igazi kuriózummal jelentkezünk: a legsűrűbb LED szalaggal. Az SMD 3014-es Chip On Board LED chipekkel készülő LED szalagon méterenként 204 darab LED került beépítésre! Ez a nagy sűrűség olyan esetekben kifejezetten hasznos, amikor a megvilágított felület és a LED szalag között nagyon kevés a hely. Ezzel a LED szalaggal ezekben az esetekben is teljesen homogén megvilágítás hozható létre. Kifejezetten ajánlott opál burás alumínium profilokhoz!

A cikk írásának időpontjában még csak a 4500 Kelvines színhőmérsékletű természetes fehér fényű szalag van raktáron, de az elkövetkezendő hetekben várjuk a 3000 Kelvines meleg fényű, és a 6000 Kelvines hideg fényű típust is.

A LED szalag teljesítménye 15 Watt méterenként, azaz egész tekercsben (5 méter) felhasználva érdemes mindkét végén betáplálni a LED szalagot a teljes fényerő eléréséhez.

A Chip On Board ledeknek köszönhetően a melegedéssel sincs probléma, azonban érdemes ezeket is hővezető felületre építeni. Az áruházunkban kapható LED szalaghoz való alumínium profilok kifejezetten ajánlottak ezekhez a LED csíkokhoz. Már a legkisebb belső méretű opál profilban is összefüggő, homogén fényt adnak ezek a LED szalagok, köszönhetően annak, hogy a ledek egymástól ~3 mm távolságban kerültek felszerelésre.

A nagy LED számnak van még egy kedvező tulajdonsága: mivel a 12 Voltos LED szalagok 3 ledenként vághatóak és ez a LED szalag igen sűrű, itt a vághatóság ~1,5 cm-ként lehetséges. Azaz eddig ez a legpontosabban méretre szabható LED csík a kínálatunkban!

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év 1700 lumen
204 ledes
LED szalag beltéri 3014-204 (12 Volt) - természetes fehér DEKOR! 18 Watt Természetes
V-TAC

LED szalag beltéri 3014-204 (12 Volt) - természetes fehér DEKOR!

Raktáron: 906 méter

Ár: 1 390 Ft /méter

Vásárlói képek
Fa rácsos dekor mennyezet és oldalfal LED szalag világítássalAlu U profil fa elemek közé építve, led világítássalBordázott fa falburkolat, a bordák közé szerelt LED világítássalDekorvilágítás nappaliban fehér led világítássalHálószoba fali dizájn világítás: bútorlapba mart alu profilos fénycsík, mennyezeti spotlámpávalHálószoba fali led világítás, távirányítóval állítható fényerővel és vezérlésselHálószoba dizájnos fali led világítás, távirányítóval állítható fényerővel és vezérlésselHálószoba fali ledes világítás, távirányítóval állítható fényerővel és vezérlésselHálószoba MDF fal led világítással, távirányítóval állítható fényerővel és vezérlésselTávirányítható fali dekorációs led világítás hálószobábanIroda dekoratív mdf burkolatba épített led szalaggalMeleg fehér és hidegfehér fényű rejtett világítás irodábanEgy nagy nappaliban sok lámpára és fényre van szükség, ha szeretnénk jól látni. Nappali világítás és tévé háttérfal világítás gipszkarton előtétfalba szerelt led szalaggalSzögletes alakú falon kívüli spotlámpák fekete színben a modern dizájn jegyébenKészülőben a hálószoba: LED világítás süllyesztve, felületre szerelve és függesztve isTerasz világítás fogópárra szerelt ledekkelMopa pavilon a Construma kiállításon: a led világítás kiemeli a falpanelek textúráját

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése