A legsűrűbb LED szalag: 204 db LED/méter

Utoljára frissítve: 2015 április 21, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
A legsűrűbb LED szalag

LED szalag kínálatunk tovább bővül ebben a hónapban is, ráadásul egy igazi kuriózummal jelentkezünk: a legsűrűbb LED szalaggal. Az SMD 3014-es Chip On Board LED chipekkel készülő LED szalagon méterenként 204 darab LED került beépítésre! Ez a nagy sűrűség olyan esetekben kifejezetten hasznos, amikor a megvilágított felület és a LED szalag között nagyon kevés a hely. Ezzel a LED szalaggal ezekben az esetekben is teljesen homogén megvilágítás hozható létre. Kifejezetten ajánlott opál burás alumínium profilokhoz!

A cikk írásának időpontjában még csak a 4500 Kelvines színhőmérsékletű természetes fehér fényű szalag van raktáron, de az elkövetkezendő hetekben várjuk a 3000 Kelvines meleg fényű, és a 6000 Kelvines hideg fényű típust is.

A LED szalag teljesítménye 15 Watt méterenként, azaz egész tekercsben (5 méter) felhasználva érdemes mindkét végén betáplálni a LED szalagot a teljes fényerő eléréséhez.

A Chip On Board ledeknek köszönhetően a melegedéssel sincs probléma, azonban érdemes ezeket is hővezető felületre építeni. Az áruházunkban kapható LED szalaghoz való alumínium profilok kifejezetten ajánlottak ezekhez a LED csíkokhoz. Már a legkisebb belső méretű opál profilban is összefüggő, homogén fényt adnak ezek a LED szalagok, köszönhetően annak, hogy a ledek egymástól ~3 mm távolságban kerültek felszerelésre.

A nagy LED számnak van még egy kedvező tulajdonsága: mivel a 12 Voltos LED szalagok 3 ledenként vághatóak és ez a LED szalag igen sűrű, itt a vághatóság ~1,5 cm-ként lehetséges. Azaz eddig ez a legpontosabban méretre szabható LED csík a kínálatunkban!

Vásárlói képek
Konyhai LED világításKonyhapult világítás LED szalaggalKonyhapult megvilágítása süllyesztett alu profillal és LED szalaggalMellékhelyiség megvilágítása LED szalaggalNappalink és médiafalunk teljes világítása az áruházból vanKonyhapult világítás LED szalaggal. Előszobába rejtett világítás fényerőállítássalFényerőállítás az előszobába a cipőtartónakElőszobába rejtett világítás a cipőtárolóba építveAlumínium sín besüllyesztve a raklapbaKerma design + led profilba, és beépíthető konektor saját készítésű francia ágyban.Ez a kapcsolo ide lett téveFa rácsos dekor mennyezet és oldalfal LED szalag világítássalAlu U profil fa elemek közé építve, led világítássalBordázott fa falburkolat, a bordák közé szerelt LED világítássalDekorvilágítás nappaliban fehér led világítássalHálószoba fali dizájn világítás: bútorlapba mart alu profilos fénycsík, mennyezeti spotlámpávalHálószoba fali led világítás, távirányítóval állítható fényerővel és vezérléssel

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
819.200+ elégedett vásárló
439.900+ raktáron lévő termék
209.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése