Új MR16-os LED lámpák érkeztek!

Utoljára frissítve: 2015 március 23, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Új MR16-os LED lámpák érkeztek

Újra kedvező áron kapható MR16-os lámpák!

Sajnos a tavalyi év végén megszűntek a kedvező áron kapható, SMD 5050-es leddel szerelt 12 Voltos LED lámpák, melyek pedig igen nagy sikernek örvendtek. Sajnos hosszú hónapok teltek el, amíg megtaláltuk a helyettesítő termékeket. De örömmel jelenthetjük be: megérkeztek, újra elérhetőek a kedvező árú, MR16-os fejelésű szpot lámpák! A kedvező ár pillanatnyilag bruttó 850 Ft-ot jelent, ami alig duplája egy hagyományos 20 Wattos halogén izzónak, mely helyette ez a fényforrás tökéletesen megfelel, ám annál 80%-al kevesebb áramot fogyaszt!

Új LED chippel!

Természetesen az újdonságok már az új generációs SMD 2835-ös Chip On Board leddel érkeznek, így még nagyobb fényerővel és várhatóan még jobb fényáram tartással rendelkeznek, mint előző generációs társaik.

Teljesen retrofit!

Egyes termékeink mellett megjegyzésként olvasható, hegy néhány foglalatba nem lehetséges a behelyezésük. Ennél a lámpánál a kompatibilitás 100%-os, minden mérete teljesen azonos a hagyományos halogén szpot lámpa méretével, így retrofit fényforrásnak nevezhető.

Színhőmérsékletek

Ahogyan az előző generáció, ezek a lámpák is két színhőmérséklettel kaphatóak: meleg fehér fénnyel és hideg fehér fénnyel.

Meleg fényű 3 Wattos LED lámpa színe:

Meleg fényű 3 Wattos LED lámpa színe

Hideg fényű 3 Wattos LED lámpa színe:

Hideg fényű 3 Wattos LED lámpa színe

A 12 voltos LED izzó alkalmazási területe

A 12 voltos LED izzók tökéletesen alkalmasak helyiségek, szobák, de akár kültéri terek megvilágításához is. Sok helyen érintésvédelmi okok miatt alakítanak ki kisfeszültségű hálózatot (például gyerekszoba, vendégek által látogatott hely, vizes helyiség, fürdőszoba), máshol a napelemes rendszer adta lehetőséget használják ki!

A 12 voltos LED lámpák egyenáramú rendszert igényelnek, így a hálózati 230V áramot 12V egyenárammá kell átalakítani! A LED érzékeny a túláramra, így a nem megfelelő betáplálás következtében hamar meghibásodhat a fényforrás, amely garanciavesztéssel jár! Termékeink között 230V hálózati áramból 12 volt egyenfeszültséget előállító áramátalakítót is vásárolhat: LED tápegységek .

Vásárlói képek
LED világítás tapétához

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
743.300+ elégedett vásárló
465.700+ raktáron lévő termék
195.200+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése