Legrand USB fali aljzat és töltőállomás

Utoljára frissítve: 2015 január 27, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Legrand USB fali aljzat és töltőállomás

Legrand USB töltők fali aljzatban (2 USB port - 1500mA)

Rohanó világunk egyre biztosabb jele, hogy szinte minden második konnektorból egy-egy mobil eszköz (okostelefon, tablet, fényképezőgép, zenelejátszó) USB töltője lóg ki. Ez egyrészről nem is túl dekoratív látvány, másrészről sokszor a mobil eszközökhöz adott töltők minősége is kérdéses.

A Legrand erre a problémára nyújt megoldást, USB fali aljzataival, melyek 2 db USB portot tartalmaznak az okostelefonok, vagy más mobil eszközök töltésére. A két USB port eleve dupla mennyiségű eszköz töltését teszi lehetővé, illetve garantáltan kiváló minőségű tápegységgel rendelkezik, melynek fogyasztása passzív módban (amikor nem töltünk semmilyen eszközt) 0.1 Watt alatt marad. Ez egész évben, napi 24 órával számolva is csak 876 Watt, ami jelenlegi áron ~35 Ft energia díjat jelent.

Egy rosszabb minőségű mobil töltő passzív módban akár 2 Wattot is elmelegíthet óránként, ami 2 portot tekintve már 4 Wattot is lehet. Ez évi 35 kiloWatt!!! fogyasztást, ami mai áron számolva ~1350 forinttal magasabb villanyszámlát jelent!

Új építésű ingatlan esetén mindenképpen érdemes ezen az USB fali aljzatokat beépíteni. Már meglévő elektromos rendszer esetén sem kell azonban lemondanunk ezekről a kiegészítőkről, hiszen beszerelhető bármelyik földelt csatlakozóaljzat (vagy bármely más szerelvény) helyére.

Egyszerűen süllyesztődobozba telepíthetők és a többi szerelvénnyel együtt sorolhatók. A számítógép mellé telepítve, az USB töltőnek köszönhetően felszabadulnak a számítógép USB portjai, elkerülve a csatlakoztatott eszközök cserélgetését. Ágy mellé telepítve, az USB töltő segítségével a mobiltelefon feltölthető éjszaka 2P+F csatlakozóaljzat használata nélkül.

Példák az USB fali töltő használatára

USB fali töltő ágy mellé telepítve
Az ágy mellé telepítve, az USB töltő segítségével a mobiltelefon feltölthető éjszaka a konnektor használata nélkül

USB fali töltő aljzat számítógép melletti használatra is!
A számítógép mellé telepítve, az USB töltőnek köszönhetően felszabadulnak a számítógép USB portjai, elkerülve a csatlakoztatott eszközök cserélgetését

Legrand töltőállomás - vége a kábeldzsungelnek!

A fali USB aljzat kiváló kiegészítője a Legrand fali töltőállomás. Míg az előző eszköz a mennyiségi problémán segít, addig a változás itt minőségi. A töltőállomás tulajdonképpen egy fali tartó a mobil eszközök töltéséhez, melyhez tartozék egy 60 cm-es, visszahúzható USB kábel, mellyel esztétikusan, lógó kábelek nélkül is csatlakoztathatjuk a tölteni kívánt eszközt.

A töltőállomás akár csavarozással, akár ragasztással is rögzíthető az oldalfalra. Felülete csúszásmentes, illetve töltés közben a mobil eszköz kijelzője is látható. A falra rakható töltőállomás feladata, hogy bele helyezve biztonságos helyen tudhassuk a töltendő készüléket, legyen az akár egy olcsó telefon, akár egy drága tablet.

Példa a fali töltőállomás használatára

Mobiltelefon fali töltőállomás
Az előszobába telepítve, az USB töltő gyorsan, egyszerűen és mindig elérhető, amint Ön haza ért (nincs több elveszett töltő szanaszét a házban)

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 1 év
IP20
Fehér
Fehér
USB aljzat
Legrand töltőállomás okostelefonokhoz, fehér
3 munkanapon belül
Ár: 5 643 Ft /darab
2.
Garancia: 1 év
IP20
Keret nélkül
Alumínium
USB aljzat
Valena USB telefontöltő fali aljzat (dupla) - alumínium
10 munkanapon belül
Ár: 11 946 Ft /darab
3.
Garancia: 1 év
IP20
Keret nélkül
Elefántcsont
USB aljzat
Valena USB telefontöltő fali aljzat (dupla) - elefántcsont
10 munkanapon belül
Ár: 9 647 Ft /darab
4.
Garancia: 1 év
IP20
Keret nélkül
Fehér
USB aljzat
Valena USB telefontöltő fali aljzat (dupla) - fehér
10 munkanapon belül
Ár: 9 647 Ft /darab

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
746.300+ elégedett vásárló
458.100+ raktáron lévő termék
195.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése