LED szalag vezérlő

Univerzális tapétavédő és falvédő kapcsolókhoz

Utoljára frissítve: 2019 március 18, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Univerzális tapétavédő és falvédő szerelvényekhez

 

Védje meg drága tapétáját, festett falát a szerelvények körüli elkoszolódástól! A sűrűn használt konnektorok, kapcsolók körül a felhasználók kezétől hamar kialakul egy sötét folt, melyet nagyon nehéz letisztítani. A tapéta- és falvédő erre a problémára nyújt megoldást, hihetetlenül alacsony áron!

 

A villanykapcsoló alatt folyton piszkos a fal!

A villanykapcsolók és hálózati dugaljak nélkülözhetetlen elemei lakásunknak, irodánknak, melyek mindennapos használatban vannak. A gyakori igénybevétel miatt azonban sokszor megfigyelhetjük a villanykapcsolók körüli terület elkoszolódását. Rendszeres kézmosás esetén is bekövetkezik a lámpakapcsolók alatti falfelület piszkolódása/elhasználódása, nem beszélve arról az esetről, ha a házban gyerekek is tartózkodnak, akik gyakran zsíros-maszatos kézzel érintik meg a kapcsolókat.
 

Hogyan tudnám tisztán tartani a villanykapcsoló körüli falat?

Mosható tapéták és mosható falfestékek esetén a kérdés megválaszolása egyszerűbb, hiszen a gyártó mindig megadja ezen felületek tisztításának módját. Az sem megoldás, ha kizárólag steril kézzel érünk a kapcsolóhoz, mert egy baleset, vétlen mozdulat ellenére ilyenkor is kerülhet szennyeződés a falra pl. szeretnénk kezet mosni, de a sötét helyiség lámpakapcsolójához muszáj hozzányúlni, hogy világítást kapcsoljunk. Egy véletlen tapogatózás alkalmával nemcsak a műanyag kapcsolót, de a szerelvény körüli falfelületet is sikerül beszennyezni, amelynek megoldását egy jövőbeli lakásfestésben látjuk. A kapcsoló körüli falfelület tisztán tartásához beiktathatunk egy műanyag falvédő alátétet, amelynek alkalmankénti lemosásával tudjuk biztosítani a szerelvény és a közeli falfelületek tisztaságát.
 

Tapétavédő, falvédő vagy villanykapcsoló alátét?

A műanyag tapétavédő, más néven falvédő keret tulajdonképpen egy műanyag alátét, amely elsősorban a fal védelmét szolgálja. A tapétavédő keret helyezhető villanykapcsoló köré, konnektor köré. Univerzális, mert bármilyen típusú szerelvény köré felrakható, de fontos figyelembe venni, hogy csak egyes kivitelű szerelvényekhez megfelelő! A gyerekszobákban kifejezetten célszerű használata, hiszen a kicsik keze gyakran piszkos, amellyel összemaszatolhatják a kapcsolókat, akár a falon is foltot hagyva!

A villanykapcsoló alá szerelhető plasztik falvédőt beépíthetjük a konyhában, fürdőben, nappaliban, előszobában, hálószobában egyaránt, ily módon hosszú ideig megőrizhetjük a drága villanykapcsolók eredeti fényét és újszerűségét!
 

Nagyon egyszerű a felszerelése!

A szerelvény áramtalanítását követően távolítsuk el a billentyűt, dugaljat és a keretet is!
A műanyag tapétavédőt igazítsuk középre!
Pattintsuk helyére a szerelvény egyes keretét! A képen egy Prodax Classic kapcsoló látható.
Helyezzük vissza a kapcsoló billentyűjét is, majd kapcsoljuk vissza az áramhálózatot, hogy használatba vehessük a szerelvényt!

 

 

A villanykapcsoló alá rakható alátét 5 különböző színben kapható (homok, szatén, grafit, ezüst és fehér), amelyek jól illeszkednek a mai lakberendezési trendekhez, illetőleg a forgalomban lévő villamos szerelvény családok színeihez is!
 

A teljes tapéta és falvédő kínálatunkat itt tekintheti meg!

 

Ajánlott termékeink

1.

1 év Ezüst
Legrand

Kapcsolók mögé univerzális falvédő - ezüst

Raktáron: 24 darab

Ár: 560 Ft /darab

2.

1 év Fehér
Legrand

Kapcsolók mögé univerzális falvédő - fehér

Raktáron: 34 darab

Ár: 335 Ft /darab

3.

1 év Grafit
Legrand

Kapcsolók mögé univerzális falvédő - grafit

Raktáron: 6 darab

Ár: 590 Ft /darab

4.

1 év Homokbarna
Legrand

Kapcsolók mögé univerzális falvédő - homokmetál

Raktáron: 12 darab

Ár: 590 Ft /darab

5.

1 év Szatén
Legrand

Kapcsolók mögé univerzális falvédő - szatén

Raktáron: 18 darab

Ár: 560 Ft /darab

Vásárlói képek
Marbet E-27 díszléc, Marbet E-273 sarokelem és Marbet R-11 rozetta nappaliban szobadekorFali dekoráció Marbet díszlécekkel, a falikar alatt rozetta Hajlékony boltív dekor + akcent villanykapcsoló, kapcsoló alá való falvédővelVillanykapcsoló falvédővelProdax villanykapcsoló műanyag falvédővelVillanykapcsoló falvédővelVillanykapcsoló falvédővel

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése