30 és 40 Wattos E27-es LED lámpák

Utoljára frissítve: 2014 december 09, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
30 és 40 Wattos E27-es LED lámpák

Az E27 foglalatú LED lámpák között újdonságként köszönthetjük ezeket a nagy teljesítményű LED körtéket, amelyek 2200 lumen, illetve 3000 lumen fényáramúak. A fényerőn kívül a lámpa külső megjelenése is tekintetet vonzó, hatalmas mérete miatt akár különleges világítási eszközként is alkalmazhatjuk egy modern csillárban!

Mindkét fényforrás 150 fokos szögben szórja fényét, így térvilágítási feladatokhoz is alkalmasak. Opál burája takarja a LED-eket, így kikapcsolt állapotban is dekoratív látványt biztosít.

A 30 és 40 wattos LED lámpákkal a 150-200 wattos hagyományos fényforrások is helyettesíthetőek. A szabványos E27 foglalat lehetővé teszi a már megszokott normál foglalatba történő becsavarást, így amennyiben egy helyiségben szeretnénk korszerűsíteni a világítást és ilyen nagy tekerős E27 foglalatunk van, akkor ez a lámpa alternatívát jelenthet!

A LED lámpákra vonatkozó tulajdonságok természetesen ezen fényforrások esetében is érvényesek, azaz felkapcsolást követően azonnal teljes fényerőn világítanak, nem tartalmaznak a környezetre káros higanyt, nem sugároznak az UV tartományba, jól ellenállnak a rázkódásnak, hosszú élettartam és ennek kapcsán alacsony karbantartási költség jellemzi őket.

Vásárlói képek
Tízezer lumen a konyha étkezőben-2Tízezer lumen a konyha étkezőben-1Fürdőszoba tükör E27 LED körtékkel megvilágítvaFürdőszoba fővilágítás E27 LED körte lámpákkalLED lámpás tükörvilágítás

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
792.800+ elégedett vásárló
452.600+ raktáron lévő termék
206.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése