LED tápegységek

30 és 40 Wattos E27-es LED lámpák

Utoljára frissítve: 2014 december 09, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
30 és 40 Wattos E27-es LED lámpák

Az E27 foglalatú LED lámpák között újdonságként köszönthetjük ezeket a nagy teljesítményű LED körtéket, amelyek 2200 lumen, illetve 3000 lumen fényáramúak. A fényerőn kívül a lámpa külső megjelenése is tekintetet vonzó, hatalmas mérete miatt akár különleges világítási eszközként is alkalmazhatjuk egy modern csillárban!

Mindkét fényforrás 150 fokos szögben szórja fényét, így térvilágítási feladatokhoz is alkalmasak. Opál burája takarja a LED-eket, így kikapcsolt állapotban is dekoratív látványt biztosít.

A 30 és 40 wattos LED lámpákkal a 150-200 wattos hagyományos fényforrások is helyettesíthetőek. A szabványos E27 foglalat lehetővé teszi a már megszokott normál foglalatba történő becsavarást, így amennyiben egy helyiségben szeretnénk korszerűsíteni a világítást és ilyen nagy tekerős E27 foglalatunk van, akkor ez a lámpa alternatívát jelenthet!

A LED lámpákra vonatkozó tulajdonságok természetesen ezen fényforrások esetében is érvényesek, azaz felkapcsolást követően azonnal teljes fényerőn világítanak, nem tartalmaznak a környezetre káros higanyt, nem sugároznak az UV tartományba, jól ellenállnak a rázkódásnak, hosszú élettartam és ennek kapcsán alacsony karbantartási költség jellemzi őket.

Vásárlói képek
Tízezer lumen a konyha étkezőben-2Tízezer lumen a konyha étkezőben-1Fürdőszoba tükör E27 LED körtékkel megvilágítvaFürdőszoba fővilágítás E27 LED körte lámpákkalLED lámpás tükörvilágítás

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése