LED reflektor, LED fényvető

LED modulok árcsökkenése!

Utoljára frissítve: 2020 március 09, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
LED modulok árcsökkenése!

A mai naptól LED modul beszállítónk komoly árcsökkentést jelentett be, melyek egyes modulok árát a mélybe húzta. A néhány napja még 189 Ft-ért értékesített 5050x2-es LED modulok a mai naptól már 96 Ft-tól megvásárolhatóak. Az árcsökkenés érintette a készleten lévő termékeket is, így már a mai naptól az új árakon vásárolhatják meg ezeket a moduláris LED fényforrásokat!

Ezzel egy időben a négyzet alakú, süllyeszthető 12 Wattos LED panelek ára is mérséklődött. A nagyjából 70-80 Wattos hagyományos mennyezeti fényforrásnak megfelelő fényerejű LED panel már 3290 Ft-os darab áron kapható mind a meleg fényű, mind a hideg fényű változat!

LED panelek árcsökkenése!
Vásárlói képek
Modern nappalifal kőburkolattal, led világítással és moziélménnyel :)Nappali világítás - a fény megkoronázza a hangulatos berendezést!Songokuhoz a GOQ LED modulokat használtuk fel :)Különleges dísze a szobának a dragonball figuraDragonball figuraA világítás még jobban kiemeli, azt ahogyan a harcos gyűjti az erejét!Világító dragonball figura LED modullalDragonball dekoráció Világító toll fény nélkülGyereklámpa, kislányos dekorralGyereklámpa, kislányos dekorral, melegfehér led modulokkalTündérkés kép/éjszaka hangulatfény gyerekeknekÉjjel-nappal látványos a LED modulokkal megvilágított cukrászda felirat!Nappal is látható a led modulokkal megvilágított cégfelirat Ledes cégtáblavilágítás - Kiskerekes Cukrászda és FagylaltozóReklámfelirat - led modulos feliratvilágításReklámfelirat - cukrászda betűvilágítása led modullalVW Caddy utastér világítás

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése