Konyhabútor és munkapult LED világítás

Utoljára frissítve: 2023 május 03, szerda Magazin: Galéria

A családi lakások egyik központi helyisége a konyha, itt gyűlik össze a család és gyakran itt fogadjuk vendégeinket is. Sok időt töltünk tehát a konyhában, amelynek elsősorban jól kihasználhatónak, kényelmesnek és praktikusnak kell lennie, ugyanakkor otthonos hangulatot kell árasszon, így akár a baráti beszélgetések, családi kupaktanácsok is lefolytathatóak.

1. sor Átlátszó burás alu profil konyha pult led világításához. A pultvilágításhoz szükséges LED fénysort alumínium profilba szerelték. Nemcsak a fényeket építették a konyhaszekrény aljára, hanem a vízálló LED tápegység is ide került. Átlátszó burás alu profil konyha pult led világításához.
2. sor A konyhai felsőszekrény aljára felfúrt alumínium LED profil esztétikusan takarja és egyben hűti is a LED szalagot. Átlátszó burás alu profil konyha pult led világításához. Dekor tégla fal alu profilos led világítása.
3. sor Dekor tégla fal alu profilos led világítása. Dekor tégla fal alu profilos led világítása. Dekor tégla fal alu profilos led világítása.
4. sor A szeletelt téglával burkolt könyöklőt opál burás alu profilba rejtett LED fénycsík emeli ki! Dekor tégla fal alu profilos led világítása. Elegáns konyhaszekrény LED szalag megvilágítással.
5. sor A konyhában kialakított oldalfali dobozba az üvegkeretes Kanlux Morta spotlámpákat süllyesztették, amelyek átlátszó üvegperemük által különösen elegánsak! Gardróbszekrény felső koronájába süllyesztett alu profil, led szalaggal. A ruhásszekrény kiálló peremébe mart LED profil segíthet a szekrényben lévő tárgyak megtalálásában, emellett szép fénnyel vonja be a szekrényajtókat is!
6. sor Fürdőszoba szekrény aljára is szerelhetünk LED szalagot, mellyel dekoratívan világíthatjuk be a mosdó környékét! Az asztalos által elkészített egyedi fürdőszoba bútort LED fénycsíkkal tették elegánsabbá, mely kitűnő fényt ad fogmosáshoz, mosakodáshoz! Modern konyha, modern bútorokkal, gipszkarton mennyezettel és süllyesztett LED spotokkal.
7. sor Elegáns konyhaszekrény LED szalag megvilágítással. A tálalószekrény üveges polcait a felső polcra fúrt alumínium U profilba ragasztott LED csík világítja be. Az elegáns és modern konyhaszekrény felső elemének aljára alu profilos LED szalag került.
8. sor Elegáns konyhaszekrény LED szalag megvilágítással. A konyhabútor felső és alsó eleme között elhelyezkedő hátlap, valamint a konyhapult sötétfekete színe miatt itt különösen fontos az erős fényű LED világítás. Az alumínium profilba jól beilleszthetőek a keskeny LED szalagok, erős fényük kiváló pultvilágításhoz!
9. sor Fekete fa konyhaszekrény világítása led szalaggal. Fekete fa konyhaszekrény világítása led szalaggal. Fekete fa konyhaszekrény világítása led szalaggal.
10. sor Fekete konyha pult rejtett világítása meleg fényű LED szalaggal. A fekete színű munkalap igényli az erős fényt, melyet a felső szekrény külső peremére felrakott LED szalag biztosít. A 120 darab 3528 SMD leddel szerelt LED fénycsík erős fényt ad a mosogatáshoz és bármilyen főzést előkészítő munkához is!
11. sor Fekete konyha pult rejtett világítása meleg fényű LED szalaggal. Fekete konyha pult rejtett világítása meleg fényű LED szalaggal. Felső konyhaszekrény alatti munka pult világítás. A LED szalagot tartó alu profil a bútorlapba bemarva helyezkedik el.
12. sor Magasfényű fronttal összeállított konyhabútor dekoratív LED világítással. Bemarható alumínium LED profil foglal helyet a polc alsó elemében, amellyel tökéletesen bevilágíthatjuk a konyhai munkafelületet! Fényes konyhaszekrény világítása.
13. sor A modern konyhaszekrényt lábazati világítással tették hangulatosabbá. Jó választás ide a kis méretű, nem melegedő LED szalag. Magasfényű konyhabútor lábazati világítása és pult világítása energiatakarékos LED szalagokkal, melegfehér színhőmérsékletben. Kis alapterületű konyha berendezése - világítása.
14. sor Kis alapterületű konyha berendezése - világítása. Konyhapult aljába mart LED szalag az alsó szekrények dekoratív megvilágításához. A klasszikus marású konyhabútor ajtókat LED szalaggal tették még látványosabbá.
15. sor Kis alapterületű konyha berendezése - világítása. Kis alapterületű konyha berendezése - világítása. Klasszikus konyha - étkező süllyesztett világítással.
16. sor Klasszikus konyha - étkező süllyesztett világítással. A konyhabútor felső párkányába mattkróm színű, kör keretes spotlámpákat süllyesztettek, melyek funkciója elsősorban hangulatvilágítás. Klasszikus konyha - étkező süllyesztett világítással.
17. sor Klasszikus konyha - étkező süllyesztett világítással. Konyhapult fölötti félköríves LED világítás szerelése. A konyhában szükséges a pult világításához valamilyen helyi fényforrás, amely ez esetben alumínium LED sínbe fektetett LED fénysort jelent.
18. sor Konyha pult világítás. Konyha pult világítás. A  konyhai munkálatok során a konyhapult közepén elhelyezkedő főzőlaphoz a felette lévő páraelszívó fényét használhatjuk, két oldalon azonban sötét lenne, ha nem lenne felszerelve a LED szalag.
19. sor Konyha pult világítás. Konyhai LED szpot világítás. Konyha világítás gipszkarton álmennyezetbe süllyesztett LED izzókkal, kör alakú spotlámpákkal.
20. sor Konyhai LED szpot világítás. Konyhai LED szpot világítás. Konyhapult spot világítása Gx53-as lámpákkal. A konyhabútor hátfala feliratos csempékkel kirakott, a rajta lévő szövegek illenek a konyhához: coffee, espresso, milk.
21. sor Konyhapult spot világítása Gx53-as lámpákkal. Konyhapult spot világítása Gx53-as lámpákkal. Mini és kis méretű konyhapult led világítása a felsőszekrény alatt.
22. sor Mini és kis méretű konyhapult led világítása a felsőszekrény alatt. Felületre szerelt alumínium LED profil LED szalaggal, amellyel kiválóan helyettesíthetjük a fénycsöves konyhai munkalámpákat. Mini és kis méretű konyhapult led világítása a felsőszekrény alatt.
23. sor Minimál stílusú konyha pult led világítással. A minimal stílusú konyhában kiemelt szerepet kaptak az energiatakarékos LED fények. Lábazati világítás és pult világítás is kialakításra került. A felső szekrény 90°-ban törik, de az asztalos szépen előkészítette a marható LED profilokat a LED szalagok részére! Minimál stílusú konyha pult led világítással.
24. sor A háziasszony megérdemli az erős fényű LED világítást, így megkönnyítve egy finom étel elkészítését. A kerámialapos tűzhely és a hátfal is fényes, ezek a felületek jól visszatükrözik a LED fényeket! Minimál stílusú konyha pult led világítással. Minimál stílusú konyha pult led világítással.
25. sor Minimál stílusú konyha pult led világítással. Minimál stílusú konyha pult led világítással. A minimal stílusú konyhában a mennyezetbe szögletes lámpákat süllyesztettek, az étkezőasztal fölött viszont megtöri ezt a sort a kör alakú burás függőlámpa. Természetesen mindenhol energiatakarékos LED világít.
26. sor Minimál stílusú konyha pult led világítással. Minimál stílusú konyha pult led világítással. A konyhapulton rendszerint mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, valamint a kötelező konyhai eszközök pl. mosogató, tűzhely található, ezek mindennapi használatához szükséges egy kifejezetten a munkapultot megvilágító fény, itt a led csíkra esett a választás.
27. sor Minimál stílusú konyha pult led világítással alu profilban. Az egyszerű, ámbár praktikusan kialakított konyhabútor fekete hátfalat és munkapultott kapott, amelyet a sötét szín fényelnyelő tulajdonságai miatt még inkább fontos, hogy erősen bevilágítsunk. A felfelé nyíló, üveges ajtajú felsőszekrény zárt állapotában is jól látható, hogy ide is raktak LED szalagot, így kiválóan átlátható a szekrény tartalma!
28. sor Modern konyhaszekrény pultvilágítással. A főzőfelület és az előkészítő pult LED világítását a háttérfalon is látszódó LED fények biztosítják. Nem szükséges LED csíkot használnunk a munkafelületek megvilágításakor. Megfelelő mennyiségben a felső szekrény aljára szerelt spotlámpák is be tudják világítani a konyhapultot. Egyedi konyhabútor, krém és capuccino színű fronttal, felnyíló ajtós szekrénnyel, pultra épített gáztűzhellyel és energiatakarékos LED világítással.
29. sor Mosogató LED világítással. Mosogató LED világítással. Mosogató LED világítással.
30. sor Mosogató LED világítással. Mosogató LED világítással. Mosogató LED világítással.
31. sor Megannyi típusú világítást figyelhetünk meg ebben a kombinált étkező-nappali párosításban, talán meg sem tudjuk mindet említeni! A fővilágítást két függőlámpa, valamint több süllyesztett spot biztosítja, a hangulatvilágításról a mennyezetet megvilágító LED szalagok gondoskodnak, de további dekort ad a tévé melletti gipszkarton dobozba épített fény is. A konyha részben is láthatunk mennyezeti LED hangulatvilágítást, továbbá egy különleges LED függőlámpa lóg a konyhasziget felé, hogy ott is megfelelően láthassa a szakács, mit is csinál.
32. sor A fény is a lakberendezés egyik eszköze lehet, a nappali-étkező hangulatán sokat javítanak a dekoratív LED fények. Társalgó-ebédlő elegánsan - rejtett LED hagulatfényekkel. Konyha pult LED világítása opál burás, bemarható profillal. Az asztalos nagyon szépen kialakította az alumínium profil besüllyesztéséhez szükséges nútot, valamint a LED profilok összevágása is tökéletes lett!
33. sor Az L alakú konyhaszekrény mindkét szárán végigfut a LED világítás. Az alumínium sínbe rakott LED szalagot az opál takarólap választja el a külvilágtól, ez akár a beltéri led szalagot is megvédi a mosogatáskor felcsapódó víztől is! Felül piros színű, alul fekete színű fronttal készítették ezt a konyhabútort, amelyet a még modernebb hatás érdekében LED világítással egészítettek ki! A téglalap alakú, fekete színű padlócsempéken is jól látható a konyhaszekrény lábazatára ragasztott ledsor visszatükröződő fénye!
34. sor Piros-fekete színű fényes bútorlap konyha front, lábazati LED világítással. Konyhaszekrény lábazatba épített LED fénycsík dekorációs célból. A LED csíkokat a bútorok aljára, vagy akár a lábakat takaró lécre is szerelhetjük. A lábazat megvilágítása egyszerűen dekoratív, éjszaka akár közlekedőfényként is lehet alkalmazni.
35. sor RGB LED szalagos konyha és étkező hangulat és dekor fényekkel. RGB LED szalagos konyha és étkező hangulat és dekor fényekkel. Konyha karácsonyi hangulatban: a székek mikulássapka dekorációt kaptak ajándékba, a függöny mögé szerelt színváltós RGB ledsor fényét pedig a karácsonyfa piros égőihez igazították.
36. sor RGB LED szalagos függönyvilágítás, spotlámpás párkányvilágítás és led szalagos pultvilágítás is megtalálható a társasház konyhájában. A társasházi lakás konyháját a klasszikus stílusú igényes bútorzat felhasználása mellett energiatakarékos LED fényekkel tették otthonosabbá. RGB LED szalagos konyha és étkező hangulat és dekor fényekkel.
37. sor RGB LED szalagos konyha és étkező hangulat és dekor fényekkel. RGB LED világítás Craters 3D falpanellel, hangulatos konyha. Hangulatos konyha étkezőpult fölé belógatott függőlámpával és erős fényű munkafelület világítással a háttérben. Előtérben a színváltós led szalaggal megvilágított 3 dimenziós falpanelek láthatóak.
38. sor RGB LED világítás 3D falpanellel, hangulatos konyha. RGB LED világítás 3D falpanellel, hangulatos konyha. Üveg polc LED élvilágítással.
39. sor Öltöztessük új ruhába a klasszikus tálalószekrényt! Néhány bútorlap polcot cseréljünk üvegre, azt pedig világítsuk meg modern LED csíkkal! Üveg polc világítás. Üveg polc világítás.
40. sor Hagyományos tálalószekrény ledesítése - az egyébként is dekoratív szekrény még szebb lett a világító üveg polcoktól! Üveg polc világítás. Üveg polc világítás.
41. sor Venge - krém konyhapult ledes világítása alu profillal. Venge - krém konyhapult ledes világítása alu profillal. Venge - krém konyhapult ledes világítása alu profillal.
42. sor Venge - krém konyhapult ledes világítása alu profillal. Venge - krém konyhapult ledes világítása alu profillal.
 

A konyhai világításoknál is felmerülhet kérdésként, hogy milyen színhőmérsékletű LED fényt használjunk, itt is mindenképpen az egyéni igény és ízlés fog dönteni, de ha a lakberendező, a belsőépítész, a bútorasztalos vagy a villanyszerelő is beleszólhat, akkor az alábbi kijelentések hangozhatnak el pro és kontra:

  • a LED világítás legyen hidegfehér, mert annak nagyobb a fénye, mint a melegfehérnek, továbbá jobban fenntartja a koncentrációt.
  • a LED világítás legyen hidegfehér, mert az illik a meglévő berendezések színéhez, a minimal stílusú konyhabútorhoz.
  • a LED világítás legyen melegfehér, mert az otthonosabb környezetet teremt, vidámabb hangulatot áraszt a hidegfehér színű fénynél.
  • a LED világítás legyen melegfehér, mert az jobban illeszkedik a klasszikus stílusú berendezési tárgyakhoz és a rusztikus stílusú konyhaszekrényhez.

Amennyiben nem sikerül dönteni, úgy érdemes személyesen ellátogatni egy konyhastúdióba vagy egy LED bemutatóterembe és a helyszínen ellenőrizni a lehetőségeket, majd a látottak alapján döntést hozni a konyhába kerülő energiatakarékos LED világításról!

 

A berendezések kialakítása mellett fontos a megfelelő fényviszonyok megteremtése, ámbár a konyhában a fény szerepe kettős. Az ételkészítési munkafolyamatokhoz kapcsolódóan szükséges a megfelelő fényviszonyok megteremtése, így tehát a munkapultokat és konyhai munkafelületeket erős fénnyel kell bevilágítanunk. A konyhaszekrény felső eleme alá szerelt LED szalagokkal vonalfényt kapunk, amely elegendő fényt biztosít a biztonságos konyhai munkához! A fehér fényű LED fénysor dekoratív eltakarásához alumínium síneket használnak, amelyből létezik bútor aljára építhető vagy bútorlapba bemarható változat is.

A konyhába telepíthető világítás másik típusa a hangulatfény, ennek eszköze szintén a 12 voltos LED csík. A könnyen szerelhető, lapos és kis méretű LED szalagok elhelyezhetőek a konyhabútor tetején vagy a felső szekrény tetejére szerelt párkányléc, galérialéc mögött, ezzel a mennyezetet világíthatjuk meg és az onnan visszaverődő szórt fény biztosít háttérfényt.

Hangulatvilágításként a munkapult alsó élébe is lehet led csíkot süllyeszteni vagy világító lábazat is kialakítható, mely szépen megvilágíthatja a konyhabútort vagy a padlót és végeredményben közlekedőfényként is hasznos lehet. Ritkán olyan megoldást is alkalmaznak, amelynek során a LED világítás a konyhabútor korpuszába van belemarva, így egy opál előlapos profilba rejtve csak a kiszűrődő dekoratív fényt látjuk. A konyhabútoroknál a szekrények belső világítása, fiókvilágítás és üvegpolc élvilágítás merülhet fel igényként, melyek abban is segíthetnek, hogy jobban áttekinthessük a bútorzat belső tartalmát.

A referenciaképeken az alábbi termékek kerültek felhasználásra:

 

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 2 év
630 lumen
IP20
120°
570 mm
Aka Linus ledes pultvilágító lámpa, dugvillás kábellel, kapcsolóval (7 Watt, 57 cm), természetes fehér
7 Watt Természetes
Raktáron: 5 darab
Ár: 3 500 Ft /darab
2.
Garancia: 5 év
400 lumen
IP20
160°
290 mm
Bútor- és konyhapult világító ledes lámpa, sorolható (30 cm) 4W, természetes fehér
4 Watt Természetes
5-7 munkanapon belül
Ár: 2 290 Ft /darab
3.
Garancia: 5 év
700 lumen
IP20
160°
551 mm
Bútor- és konyhapult világító ledes lámpa, sorolható (60 cm) 7W, természetes fehér
7 Watt Természetes
Raktáron: 16 darab
Ár: 2 590 Ft /darab
4.
Garancia: 5 év
1600 lumen
IP20
160°
1151 mm
Bútor- és konyhapult világító ledes lámpa, sorolható (118 cm) 16W, természetes fehér
16 Watt Természetes
Raktáron: 18 darab
Ár: 4 190 Ft /darab
5.
TOP
Garancia: 5 év
4800 lumen
IP20
120°
1200 mm
Bútor- és pultvilágító LED lámpa PRO Samsung (40W) 120 cm - természetes fehér
40 Watt Természetes
Raktáron: 20 darab
Ár: 5 990 Ft /darab
6.
TOP
Garancia: 5 év
6000 lumen
IP20
120°
1500 mm
Bútor- és pultvilágító LED lámpa PRO Samsung (50W) 150 cm - természetes fehér
50 Watt Természetes
Raktáron: 18 darab
Ár: 7 190 Ft /darab
7.
Garancia: 1 év
380 lumen
IP20
120°
300 mm
Bútor- és pultvilágító ledes lámpa, mozgásérzékelővel, szenzoros fényerő állítással (5W/380Lm) természetes fehér
5 Watt Természetes
Raktáron: 3 darab
Ár: 4 054 Ft /darab
8.
Garancia: 3 év
2000 lumen
IP40
120°
600 mm
Bútor- és pultvilágító ledes lámpa, szenzoros fényerő állítással (20W/2000Lm) természetes fehér
20 Watt Természetes
Raktáron: 2 darab
Ár: 7 690 Ft /darab
9.
Garancia: 2 év
200 lumen
1 méter
6 Volt DC
Elemes LED szalag szett, mozgásérzékelővel, 100 cm, meleg fehér
2.4 Watt Meleg fehér
Raktáron: 35 csomag
Ár: 3 150 Ft /csomag
10.
TOP
Garancia: 3 év
760 lumen
2 méter
12 Volt DC
Fehér fényű LED szalag szett (2 méter LED szalag + tápegység)
9.6 Watt Természetes
Raktáron: 19 csomag
Ár: 4 489 Ft /csomag
11.
Garancia: 3 év
300 lumen
2 méter
12 Volt DC
LED szalag szett ágyvilágításhoz: mozgásérzékelős, 1x200 cm meleg fehér
4.5 Watt Meleg fehér
Raktáron: 8 csomag
Ár: 4 524 Ft /csomag
12.
Garancia: 2 év
360 lumen
2 méter
12 Volt DC
LED szett: meleg fehér kültéri LED szalag + tápegység + érintés nélküli kapcsoló (200 cm)
4.8 Watt Meleg fehér
Raktáron: 8 csomag
Ár: 4 524 Ft /csomag
Vásárlói képek
LED profil és LED szett ágyvilágításhozKültéri és beltéri LED szalagok, fehér, színes, színváltós RGB és állítható színhőmérsékletű CCT LED szalagokEgy érdekes projekt mozgásérzékelővel :) szobabútor belső világítás Egy érdekes projekt mozgásérzékelővel :) Nyitásra felkapcsolódó fény szekrény belsejében Mozgásérzékelős ágyvilágítás gyerekszoba ágya alá szerelveMozgásérzékelős led szalag, ágy alsó felére szerelveA komplett pultvilágító L alakban lett felszerelve a konyhai felsőszekrény alá, hogy minél nagyobb fénye legyenKompletten megvásárolható bútorvilágító 145 cm-es hosszával az egész pultot megvilágítjaHosszú LED lámpák X alakban felszerelve, dekoratív beltéri világításhozÖtletes LED világítás igény szerint sorolható LED lámpatestekkelSorolható LED lámpák X alakban összekötveSorolható LED lámpák mennyezeten, egymást keresztező beépítésselAz ágy ferde lábára felszerelt mozgásérzékelő kapcsolja az ágy alatti led csíkotÁgy hangulatvilágítás mozgásérzékelős LED szettel
18 év szakmai tapasztalat
767.600+ elégedett vásárló
487.500+ raktáron lévő termék
199.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése