Homlokzatdíszítés polisztirol profilokkal

Utoljára frissítve: 2014 július 23, szerda Magazin: Galéria

Több évszázaddal ezelőtt merült fel az igény az épületek külső díszítése iránt, amikor még csak kő és gipsz anyagból tudták elkészíteni a díszes stukkókat. A díszítőelemek felrakásával egyedivé és esztétikussá tudjuk tenni a homlokzatot, így sokan kedvelik a polisztirolból vagy hungarocellből gyártott kültéri díszítéseket. A habkönnyű alapanyagnak köszönhetően a munka egyszerűbb és gyorsabb lett, mint hajdanán, ráadásul akár egyéni formák, egyedi profilok is elkészíthetőek a polisztirol anyagokból. A kültéri stukkók választéka széles, található közöttük párkányléc, osztóléc, nyílászáró keretező léc, kis- és nagyméretű dekorléc, zárókő, ékkő és kváderkő is.

1. sor Ablak körüli díszítés egyszerűen. Ablak körüli díszítés egyszerűen. Ablak körüli díszítés egyszerűen.
2. sor Ablak körüli díszítés egyszerűen. Ablak körüli díszítés egyszerűen. Homlokzati stukkózás - kváderkövekkel, díszléccel.
3. sor A házsarkok díszítéséhez gyakran használnak kváderköveket, amelyek tulajdonképpen négyszögletes építőkövek. A látványt tovább tudjuk fokozni, ha a homlokzaton eltérő méretű sarokkockákat rakunk felváltva, ahogyan a képen is látható. Homlokzati stukkózás - kváderkövekkel, díszléccel. Homlokzati stukkózás - kváderkövekkel, díszléccel.
4. sor Homlokzati stukkózás - kváderkövekkel, díszléccel. Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz. Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz.
5. sor Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz. Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz. Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz.
6. sor Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz. Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz. Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz.
7. sor Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz. Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz. Kültéri díszléc ötletek 2014 - hangulatos terasz.
8. sor Minimál homlokzat díszítés fehér díszlécekkel. Minimál homlokzat díszítés fehér díszlécekkel. Minimál homlokzat díszítés fehér díszlécekkel.
9. sor Minimál homlokzat díszítés fehér díszlécekkel. Minimál homlokzat díszítés fehér díszlécekkel.

Az ANRO kültéri díszítőelemek kiválóan felhasználhatóak az új homlokzatok színesítéséhez, de régebbi épületeken pl. lakásfelújítás, hőszigetelés, homlokzatfestés alkalmával is felkerülhetnek a díszek. Ugyanakkor az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy a szériatermékektől eltérő profillal is le lehessen gyártani díszprofilokat, ez azt jelenti, hogy akár régi épületek, műemléki védelem alatt álló ingatlanok homlokzatdíszítései is kipótolhatóak, újragyárthatóak, visszaállíthatóak.

A vásárlók által visszaküldött fényképeken családi házakra felragasztott díszítőelemeket tekinthetünk meg, amelyek feladata a házsarok, a nyílászárók, ajtók-ablakok körüli terület dekorációja. A festett homlokzat önmagában - a polisztirol dekorlécek nélkül - is mutatós, de a házigazdák szerették volna kívülről is díszíteni a házat, így döntöttek a műanyag stukkók alkalmazásánál. A homlokzati dekorációk főbb típusai:

19 év szakmai tapasztalat
826.100+ elégedett vásárló
460.600+ raktáron lévő termék
211.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése