Asztalba-pultba süllyeszthető elosztók: a láthatatlan áramforrás

Oyo LED csillagos ég a fürdőszobában

Utoljára frissítve: 2020 március 05, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
LED csillagos ég mennyezet

Mindenki ismeri azt a hangulatos érzést, amikor egy nyári éjszakán feltekint a sötét égboltra és megannyi csillag köszön vissza. Az apró fénypontok távolivá teszik a nyüzsgő hétköznapokat, szinte a világűrbe repítik az embert, azonban a bogarak és az éjszaka során leereszkedő hideg beleszólhat a romantikus hangulatba.

 

A 21. században azonban már többféle technológiát kidolgoztak arra, hogy miként tudnánk a csillagokat lakásunkba is behozni, ezáltal egy hangulatos dekorációt készíteni. A foszforeszkáló festések mellett nagyon népszerűek a világítástechnika vívmányai, mint például a kis méretű LED fénypontok.

A LED csillagos égbolt termékeket hálószobákban, gyerekszobákban is előszeretettel alkalmazzák, de egyes típusai, mint a webáruházunkban is megvásárolható Kanlux Oyo LED termékek akár vizes környezetben is elhelyezhetőek, legyen az egy szálloda wellness részlege vagy családi házunk fürdőszobája.

A Kanlux Oyo LED-ek 1x1.5 cm átmérőjűek és álmennyezetbe szerelve tudják megmutatni mire képesek! A csillagos égbolt ledek 12 voltos stabilizált egyenirányú tápegységet igényelnek a működtetéshez, melynek elhelyezését már a tervezéskor át kell gondolni. Száraz környezetben nem okoz problémát a táp elhelyezése, hiszen itt tudjuk biztosítani neki a vízmentes környezetet és a megfelelő szellőzést. Vizes környezetben azonban csak IP67 vízálló LED tápegységet javasolt beépíteni, IP20 beltéri LED trafót csakis a helyiségen kívül ajánlott beszerelni.

A krómozott foglalatban lévő Oyo LED-ek lekacsolt fény mellett is izgalmas látványt nyújtanak, még akkor is, ha nem voltunk olyan kreatívak, hogy valamilyen csillagképet valósítsunk meg segítségükkel!

A képeken látható lila fürdőszobában az általános megvilágításhoz mennyezetbe süllyesztett spotlámpákat használtak, ugyanakkor a fürdőszobai kikapcsolódás megalapozásaként kiegészítő fényforrásként csillagos égbolt is került az álplafonba. A misztikus lila egyébként kiváló szín a relaxációhoz, nyugalmat áraszt ezért tökéletes választás a fürdőszobába, zuhanyzóba egyaránt. A lila szín túlzott alkalmazása nyomasztó lehet, így krémes csempével és fehér fallal ellensúlyozták erősségét.

Az elegáns színek és a hangulatos csillagfények hatására egy igazi nőies fürdőszoba alakult ki, melyben igazi élményben lehet részünk akár egy fürdés, akár egy zuhanyzás alkalmával is! A kellemes környezetben megélt tudatos pihenés javítja fizikai és lelki egyensúlyunkat, így tehát nem szabad lemondani erről a prémium érzésről, amelyet akár otthonunkban is biztosíthatunk - és ha éppen nincs még csillagfényes égbolt a mennyezetünkön, néhány jól elhelyezett gyertyával is feledtethetjük a stresszes hétköznapokat!

A fenti képeken egy régebbi építésű családi ház fürdőszobáját láthatjuk, amely a lakásfelújítás alkalmával részesülhetett a csillagos égboltból! A festés, gipszkarton szerelés munkálatok során a házigazda szeretett volna egy kis különlegességet is a fürdőbe csempészni, amely az apró Oyo ledekben testesült meg. A sarokkád fölötti negyed köríves álmennyezetbe süllyesztettek apró Oyo ledeket, amelyek felkapcsolva igazi luxus érzetet keltenek. A véletlenszerűen elhelyezett LED fénypontok ebben a helyiségben is tökéletesek hangulatkeltésre, hidegfehér fényük alatt igazán jól esik egy forró kádfürdő, így van lehetőség a megfáradt test és lélek pihentetésére!

Kanlux Oyo LED - becsavarható LED fénypont csillagos égbolt készítéséhez
Ajánlott termékeink

1.

1 év 20°
IP68
Csillagos égbolt - Oyo LED-2 0.22 Watt Hideg fehér
Kanlux

Csillagos égbolt - Oyo LED-2

Raktáron: 16 csomag

Ár: 1 217 Ft /csomag

2.

1 év 20°
IP68
Csillagos égbolt - Oyo LED-5 0.22 Watt Hideg fehér
Kanlux

Csillagos égbolt - Oyo LED-5

Raktáron: 212 csomag

Ár: 1 810 Ft /csomag

Vásárlói képek
Fürdőszoba dekor mennyezeteCsillagos égbolt OYO leddekkel kialakítvaCsillagos égbol bekötéseTérelválasztó csillagos égbolt Oyo ledekkelGyerekszobában csillagos égbolt hatás Csillagos égbolt ledekCsillagos égbolt ledek hangulatfénye az esti TV nézéshez Csillagos égbolt ledek felhasználása az esti órákban Csillagos égbolt ledek felhasználása másképpenCsillagos égbolt - apró fénypontok led szerelékkelLED UFO világítás, festett lámpa, csillag ledek, holker díszléc gyerekszobábanCsillagos égbolt hatású mennyezet Oyo ledekkelNincs leírásCsillagos égbolt LED világításKemence alakú bortároló, tévé háttérfal gipszkartonból, led világításokkal Kemence alakú bortároló, tévé háttérfal gipszkartonból, led pont világításokkal Elkészült a csillagos égbolt, olyan mintha apró csillagok világítanánakCsillagos égbolt balról, jobbról spotlámpák

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése