Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok

Promóciós 230V-os Gu5.3 LED lámpák

Utoljára frissítve: 2020 március 05, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek

Ilyen még tényleg nem volt!

Ismét két új termékkel jelentkezünk a spot lámpák piacán, melyek a tűs csatlakozóból ítélve, ránézésre 12 Voltos LED lámpáknak tűnnek. Az újdonságok azonban nem 12 Voltosak, tápegységet nem igényelnek, közvetlenül a 230V-os hálózati feszültségről működnek!

Lehet örülni illetve nem örülni ennek a kivitelnek, mindenesetre létjogosultsága és praktikus oka van a megjelenésének. A beépíthető szpot lámpatesteket, (melyekkel a gipszkartonos mennyezeti süllyesztett világítások készülnek), rendszerint 12 Voltos GU5.3-as csatlakozóval szállítják. Emiatt, ha 230V-os lámpát szeretnénk bennük üzemelni, úgy egy GU10-es kerámia foglalatot is vásárolni kell hozzájuk.

Praktikus, pénztárcakímélő szpot világítás

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy alkalmazkodnak a lámpatest gyártókhoz és a vevők igényeihez is egyszerre: elkészítették nekünk ezt a GU5.3-as csatlakozóba építhető, ám 230V-ról üzemeltethető LED lámpát, azaz egy beépíthető spot lámpatest megvásárlása után ez a fényforrás minden egyéb külön alkatrész nélkül beépíthető és működtethető!

Ez azt jelenti, hogy most promócióban egy hideg fehér fényű vagy meleg fehér fényű 3 Wattos LED lámpa egy alacsony árfekvésű fix szpot lámpatesttel mindössze csak 1262 Ft, de billenthető lámpatesttel is csak 1380 Ft, mely árak már az ÁFÁ-t is tartalmazzák!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése