G4-es foglalatú CREE chipes LED lámpa

Utoljára frissítve: 2014 június 18, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
G4-es foglalatú CREE chipes LED lámpa 1.2 Watt legkisebb méretű 12 Voltos izzó

A legkisebb G4-es foglalatú LED lámpa

Általában gyorsabbak vagyunk, de egy kis késéssel végre hozzánk is megérkezett a legújabb G4-es foglalatú CREE LED lámpa! Már nagyon vártuk, és várták vásárlóink is, hiszen méretéből adódóan egyedülálló termék a piacon.

A G4-es LED lámpák legnagyobb problémája méretükből fakad, azaz a hagyományos SMD LED chippel ellátott fényforrások nagyobb méretűek, mint a G4-es halogén fényforrás. Ez általában nem szokott gondot okozni, hiszen a csillárokban, falikarokban izzót is kell cserélni így általában akkora nyílást hagynak az izzónak, hogy még az ujjaink is beférjenek a lámpa cseréjéhez. Az üveg-kristály lámpatestek tervezői azonban kegyetlenek, nekik a látvány számít, nem az egyszerű szerelhetőség, így ezekbe a dekorációs lámpatestekbe eddig nem tudtunk megfelelő méretű LED fényforrást biztosítani. Új LED lámpánk azonban teljesen méret-kompatibilis a halogén izzóval, így bármilyen G4-es foglalatú lámpatestbe belehelyezhető. A kompatibilitást segíti a csatlakozókra húzott távtartó, mely eltávolítható, így a csatlakozó lábak a mélyebb foglalatokban is stabilan megállnak. Ha a lábak esetlegesen túl hosszúak, úgy azokat egy oldalcsípő fogóval rövidebbre lehet vágni.

A halogén fényforrások tulajdonképpen körsugárzónak tekinthetőek, így a LED lámpának is hasonló paramétereket kell tudnia, hogy az izzócsere után csillárunk világítási képe ne változzon meg drasztikusan. Ezen a LED lámpán egy kiváló minőségű, 300°-os sugárzási szögű optikai lencse teljesít szolgálatot, mely csak ~20%-al alacsonyabb, mint a 360° sugárzási szögűnek tekintett halogén izzó.

A gyártó nem bízott semmit a véletlenre: egy prémium CREE LED chipet épített be a fényforrásba, mely már Chip On Board gyártástechnológiával készült. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a nagy fényerőt. A LED megfelelő hűtéséről egy beépített réz hűtőborda gondoskodik. Egyenlőre meleg fehér színhőmérséklettel kapható, azonban lobbizunk a természetes fehér és hideg fényű változatért is.

Mindezek mellett megjelenésében egy nagyon diszkrét fényforrással ismerkedhettünk meg, nyoma sincs az SMD LED lámpáknál megismert látványnak. A beépített fényforrásokat alig lehet megkülönböztetni a hagyományos izzóktól, így bármilyen exkluzív lámpatestbe bátran ajánljuk őket!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
834.900+ elégedett vásárló
455.700+ raktáron lévő termék
212.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése