Süllyeszthető LED panel

Fényes fehér, mini design LED reflektorok

Utoljára frissítve: 2020 január 28, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

A TINI LED ultra kompakt LED fényvető kombinálja a kiváló világítási paramétereket az elegáns megjelenéssel. A fényes fehér felületű ház és konzol tökéletesen illeszkedik bármely falszínhez, homlokzathoz, oldalfalhoz. A szintén fehér színű csatlakozó vezeték egyszerű és diszkrét beépítést biztosít a reflektor házának megbontása nélkül. A TINI LED reflektorok tökéletes megoldást ígérnek a különböző építészeti elemek megvilágítására, kiemelésére is, de a már jól megismert LED fényvetőkhöz hasonlóan felhasználható magánlakások, családi házak, társasházak bejáróinak megvilágítására, vagy akár üzletek és kirakatok megvilágítása során is.

A LED reflektorok két színhőmérsékletben állnak rendelkezésre: meleg fehér fénnyel, mely akár a modern belső terek kiegészítője lehet, illetve a természetes fehér fényű, amely jellemzően a kültéri homlokzatokon, illetve a kertben elhelyezett világítótestekhez ajánlott.

A Kanlux új ledes reflektorja, a Tini fantázianévre keresztelt LED fényvető 11 wattos teljesítményével a hagyományos halogén reflektorok kiváltását célozza meg. A LED reflektorokat és a korábbi halogén épületreflektorokat is belső és külső terekben történő világítási feladatokra egyaránt felhasználták, melyek közül elsősorban a garázsok, melléképületek, kerti filagóriák, sütőhelyek, pihenők, közlekedőutak, kapubejárók, kocsibeállók, járdák, bejáratok megvilágítása a legáltalánosabb alkalmazási módok.

A Tini LED fényvető 100 fokos szögben szórja fényét. 635 lumenes fényteljesítményével egy 60-70 wattos hagyományos fényvető cseréjére alkalmas, ily módon közel 80% energiát spórolhatunk meg a világítás korszerűsítésével. A LED fényvetők a beépített 8 darab SMD LED-ek útján garantálják a fényforrás hosszú élettartamát, az energiatakarékos működést, a kiváló fényerőt, a bekapcsoláskori teljes fényt. A LED világítótest kapcsolgatásra szinte érzéketlen, így bátran össze lehet kötni mozgásérzékelővel, mellyel még inkább hatékonnyá tudjuk tenni az energiafelhasználást!

A fényes fehér ház és a lapos kialakítás lehetővé teszi a minél szélesebb körben történő felhasználást, továbbá lényegesen leegyszerűsíti a környezetbe illesztést. A kis méret és a dekoratív megjelenés kapcsán modern és elegáns berendezések között is jól mutat a Tini LED reflektor, így nyugodtan választhatjuk ezt a terméket, ha minőségi és igényes megjelenésű világítótestet szeretnénk beszerelni a korábbi sokat fogyasztó halogén fényszórók helyettesítőjeként!

11 Wattos design LED reflektor csomagolás - vásárlás, árak, tesztek, bemutató
11 Wattos design LED reflektor kézben bemutatva - vásárlás, árak, tesztek, bemutató
11 Wattos design LED reflektor egy iPhonnal összehasonlítva - vásárlás, árak, tesztek, bemutató
11 Wattos design LED reflektor fogyasztés mérés - vásárlás, árak, tesztek, bemutató
Ajánlott termékeink

1.

1 év 635 lumen
Vékony
Tini design LED reflektor (11W/100°) Természetes f. 11 Watt Természetes
Kanlux

Tini design LED reflektor (11W/100°) Természetes f.

2 munkanapon belül

Ár: 10 800 Ft /darab

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése