LED reflektor, LED fényvető

Üvegből készült spot lámpák

Utoljára frissítve: 2014 május 28, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Kristály üvegből készült spot lámpák

Régóta ismert anyag az üveg, amelyet már időszámításunk előtt felfedeztek. Az üveg alapvetően átlátszó, amely átengedi a fényt, így nem csoda, hogy a belsőépítészetben-lakberendezésben is kedvelt anyag. Legtöbbször ablaküveg formájában találkozunk vele, de emellett üveg térelválasztók, üveg vázák, üveg ékszerek, kristály poharak és nem mellékesen üveg anyagú világítótestek is készülhetnek felhasználásával. A Kanlux ismét nagyot alkotott, így mutathatjuk be a különleges üveg spotokat, amelyek nagyszerű díszei lehetnek lakásának akár fény nélkül is!

Az üveg spotok tökéletesen illenek a klasszikus, a modern, a minimal és az eklektikus enteriőrökbe, nappaliban és hálószobában, gardróbban vagy folyosón, konyhában vagy dolgozószobában egyaránt dekoratív megjelenésű. Az új lámpatestek üveg anyaga átengedi a fényt, kifinomultságot, egyedi stílust, különleges fényhatást biztosítva ezáltal. Az üveg mindig is pompás látványt biztosított, csillogó felületén elegánsan törik meg a fény. A lámpatestek megfelelnek azon vevők elvárásainak, akik értékelik a jó minőségű, mutatós és eredeti termékeket, halogén izzóval vagy LED fényforrással megvilágítva exkluzív látványban lehet részük.

Az üveg spotlámpák beépíthető lámpák, azaz süllyesztett szerelésűek, így gipszkarton plafonokba, álmennyezetekbe hangulatvilágításként kiváló választásnak bizonyulnak. A lámpatest egy része a felületbe süllyed, a dekoratív üveg felület azonban túlnyúlik a plafon síkján, így mennyezetből kiálló eleme is van, a különböző üvegformák!

Az üveg spotlámpákkal könnyedén feldobhatjuk lakásunk helyiségeit, főleg sötétedést követően, amikor végre felkapcsolhatjuk a fényeket. Az átlátszó felület, a kristály stílusú csiszolás, a különleges forma mind-mind extra ragyogást biztosít otthonunkban! Miután az üveg spotlámpák által megvalósított fényhatások varázslatosak, fontos, hogy a megfelelő helyre telepítsük őket, hogy aztán hosszú ideig csodálhassuk ezeket a páratlan kiegészítőket!

Kristály üvegből készült spot lámpák
A fenti képen a barna-fehér Patia üveg spot lámpatest látható.
2W hideg- és melegfehér G4 LED izzóval, illetve 10W halogén izzóval szerelve.

Kristály üvegből készült spot lámpák
A fenti képen a Canta üveg spot lámpatest látható.
2W hidegfehér és melegfehér G4 LED izzóval, továbbá 10W G4 halogén izzóval szerelve.

Kristály üvegből készült spot lámpák
A fenti képen a Basilea üveg spot lámpatest látható.
2W hidegfehér és melegfehér G4 LED izzóval, továbbá 10W G4 halogén izzóval szerelve.

Kristály üvegből készült spot lámpák
A fenti képen a Numancia üveg spot lámpatest látható.
2W hideg fényű, 2W meleg fényű G4 LED izzóval, továbbá 10W G4 halogén izzóval szerelve.

Ajánlott termékeink

1.

2 év G4
60 mm
IP20
Fix
Kanlux

Üveg spot lámpatest: Canta (G4)

5-7 munkanapon belül

Ár: 6 150 Ft /darab

Vásárlói képek
Szoba mennyezet világításKristály spotlámpákNappali álmennyezet kristályos lámpákkalKristály spotlámpák LED világítással

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése