Hosszú tartókonzolos LED reflektorok!

Utoljára frissítve: 2014 június 02, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Hosszú tartókonzolos LED relektorok!

A LED reflektorok kis méretük, nagy fényteljesítményük miatt alkalmasak ház bejáratok, kocsi parkolók, gépjármű felhajtók, járdák, lépcsőfordulók, teraszok, kertek, kerti sütőhelyek, kerti rendezvények, grillezők, filagóriák megvilágítására is, kültéri-beltéri használatra egyaránt.

A PIR érzékelővel szerelt fényvetők praktikusak, hiszen a fényt csak mozgás észlelése esetén kapcsolják fel. Továbbá biztonsági szereppel is bírhatnak a mozgásra felkapcsolódó fények, ezáltal elijesztve egy esetleges idegent/betörőt.

A LED fényvetők konzollal egybeépítve kerülnek forgalomba, mely által épületek homlokzatára, oldalfalra, mennyezetre szerelhetjük. A mozgásérzékelős reflektorok felszerelésénél azonban gyakran belefutottunk abba a problémába, hogy a reflektor rövid rögzítő konzolja megakadályozta a reflektor tökéletes beállítását.

Az új mozgásérzékelős LED reflektor család azonban kiküszöböli ezt a problémát! A hosszú rögzítő konzol lehetővé teszi, hogy a reflektort akár 180°-ban is el tudjuk forgatni! Az új LED reflektorok most akciós áron rendelhetőek meg az ANRO Épületdíszítés internetes áruházában 10 Watt és 20 Watt teljesítménnyel!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
747.200+ elégedett vásárló
468.900+ raktáron lévő termék
196.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése