GU10 SMD LED lámpa akció!

Utoljára frissítve: 2014 április 28, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
GU10 SMD LED lámpa akció!

Áprilisi LED lámpa akciók!

Az április vége igazi áresőt hozott a LED beszállítókhoz. A legjobb árakat a fenti plakáton már megtekinthették: a 3 Wattos GU10 fényforrásokat már bruttó 890 Ft-tól megvásárolhatják, ami valljuk be, nevetségesen alacsony összeg. Egy jobb minőségű 20 Wattos halogén fényforrás 400 Ft fölött szerezhető be, így a ledes megfelelője alig duplája ennek az árnak! Ez már az az árszint, ahol nem érdemes elgondolkodni az olcsóbb megoldáson, hiszen az árkülönbözetet a halogén fényforrás 500 óra alatt elfogyasztja. A fényforrásokból kínálunk a már jól bevált SMD 5050-es leddel szerelt meleg fényű és hideg fényű lámpát, az újdonságokat kedvelőknek pedig SMD 2835-ös COB leddel szerelt meleg fényű és természetes fehér fényű LED lámpát.

A 35-50 Wattos halogén fényforrások kiváltására eddig a 24 db SMD 5050-es leddel szerelt lámpákat ajánlottuk, azonban ezek a lámpák kifutó termékek, bizonytalan ideig fogjuk tudni őket beszerezni, így egy új típust szeretnénk bemutatni. Ez a 18 db SMD 2835-ös Chip On Board leddel szerelt LED lámpa meleg fehér fényű változata. Ez már egy új technológiájú ledet (2835) használ, valamivel nagyobb fényereje van, mint az előzőekben tárgyalt SMD 5050-es leddel szerelt lámpának.

Az összes promóciós termék teljesen méret és forma azonos (retrofit) a hagyományos halogén izzókkal, így bármilyen GU10-es foglalattal ellátott lámpatesttel kompatibilisek. Csak ki kell venni a halogén izzót a helyére pedig betenni a LED lámpát és máris 80%-kal csökkentettük a világításra fordított energia mennyiséget.

Vásárlói képek
Wécé spotvilágítás 2 Gu10 izzóval3 wattos LED lámpák felkapcsolva - ezek adják a fényt a szobában.A beltérbe is LED lámpák kerültek, a fehér mennyezeten mattkróm spotkeretben kaptak helyet a 3W ledek.Modern kialakítású nappali melegfehér rejtett világítással és naturális fehér LED spotlámpákkalKülönleges tapéták és látványos gipszkarton szerkezetek egy modern lakásbanKrém és barna színű festés meleg- és természetes fehér LED világítássalKonya-nappali-előtér trió látványos gipszkarton mennyezet LED világításokkalA konyhát a burkolat és a világítás is elszeparálja az előtértől!3 wattos természetes fehér fényű LED lámpák spotkeretbe süllyesztve egy szép és modern lakásbanFürdőszobai világítás gumival szigetelt spot lámpatestekkelPolisztirol lappal burkolt mennyezet, beépített spot világítássalGU10 foglalatba szerelt LED spotlámpákPolisztirol mennyezetlapból kialakított virágok, melyekben spotlámpák is kerültekWelle mennyezetlapba süllyesztett spotlámpákHálószoba szép melegfényű led szalaggal és színváltós középső dekorralNappali különböző led világításokkal: spot és szalagfényNappali gipszkarton és csillár, rejtett világításHálószoba fények

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
743.300+ elégedett vásárló
465.700+ raktáron lévő termék
195.200+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése