Állványos LED reflektor, munkalámpa

Utoljára frissítve: 2017 április 25, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

Állványra szerelt LED reflektorok munkához

Nagyon sok szerelési (pl. autószerelés, motorszerelés, egyéb műhelymunka), illetve festési és burkolási munka esetén szükségünk lehet a felületek extra megvilágítására. Az állványra szerelt halogén reflektorok általában megoldották ezeket a világítási feladatokat, azonban meg kellett barátkoznunk néhány hátrányos tulajdonságukkal.

Például ilyen a melegedés problémája, ami megnehezíti a fényvető mozgatását, illetve a fényforráshoz közel lehetetlen dolgozni a nagy hőmérséklet miatt. Munkahelyen különösen problémás lehet a nagy hőmérséklet, hiszen figyelmetlen használat esetén baleset és tűzveszélyes lehet.

Említhetnénk még a rázkódásra való érzékenységet: akár kikapcsolt állapotban, szállítás közben is elszakadhat a halogén izzószál, de nagy a szakadás esélye a közvetlenül kikapcsolás utáni mozgatásnál is, amikor éppen hűl kifelé az izzószál.

Az új, 20 Wattos Chip On Board leddel szerelt hordozható fényvető a fenti hátrányokat tökéletesen kiküszöböli: alig melegszik (~40°C), rázkódásra, elejtésre, mozgatásra teljesen érzéketlen. További előnyként említhetjük, hogy a LED reflektor hideg fehér fénnyel világít, mely nagyobb kontrasztot biztosít a munkavégzéshez. Az alacsony fogyasztást is megemlíthetjük: óránként mindössze 20 Wattot fogyaszt mellyel egy 100-150 Wattos halogén fényvetőnek megfelelő megvilágítást biztosít.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
807.000+ elégedett vásárló
447.500+ raktáron lévő termék
207.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése