Klasszikus szpot lámpatestek gipszkartonba

Utoljára frissítve: 2014 május 12, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

Családi házakban is hódít a gipszkarton mennyezet, amelybe a megrendelőnek, építtetőnek, belsőépítésznek, stb. meg kell találni a legoptimálisabb világítási módot, amelyet a végfelhasználó is könnyedén kezelhet. Az álmennyezeti világítások készítésekor 2014-ben már többféle süllyeszthető megoldás közül válogathatunk, de az energia- és helytakarékos LED panelek mellett nagyon kedveltek a hagyományos halogén izzóhoz tervezett 5 cm átmérőjű spotlámpák. Az energiával takarékoskodni szándékozó építtetők, belsőépítészek, vásárlók természetesen LED fényforrásokkal is szerelhetik ezeket a kereteket.

Klasszikus szpot lámpatestek gipszkartonba

A spotlámpák általában modern megjelenésűek és króm színűek, alakjuk pedig a jól megszokott kör vagy négyzet alakban kimerül. A Kanlux új spotlámpa keretei ettől eltérően a klasszikus stílust képviselik, az új termékek között tudunk bemutatni virág alakú spotlámpát, görög mintával díszített lámpakeretet és félkör alakú felületi mintákkal nyomott testet is.

A klasszikus hatást tovább erősíti, hogy egyes lámpatestekből antik bronz szín is kapható. Mindemellett ez a sárgás színárnyalat kedvelt lehet nemcsak az eklektikus, rusztikus és romantikus berendezésű lakásokban, hanem a modern enteriőrökben is, ahol a bronz szín előtérbe kerülhet. A gazdagon díszített spotlámpa keretek fény nélkül is díszíthetik a mennyezetet, emellett jól kiegészíthetik a lakásban lévő antik vagy éppen korunkbeli tárgyakat, bútorokat is.

A meleg színű antik bronz és a modernebb megjelenésű matt króm lámpatestek széles körben felhasználhatóak. Így például nemcsak családi lakásokba, konyhaszekrényekbe - konyhabútor koronákba biztosíthat különleges látványt, hanem jól felhasználhatóak elegáns üzletek, borozók, éttermek, kávéházak, cukrászdák hangulatfényeinek vagy fővilágításának készítésekor.

A klasszikus Kanlux spotlámpa keretek április 15-től megvásárolhatóak webáruházunkban bruttó 1275 Ft/darab ártól. A teljes választékot megtekintheti a Beépíthető spot lámpatestek kategóriában, vagy az egyes típusokat az alább látható Kapcsolódó termékek dobozban is.

Videó a Pelia beépíthető szpot lámpatestekről

Vásárlói képek
Fa gerenda spotlámpákkal - egyre többször látni ilyen világítási megoldást!Gerendába süllyesztett spot világításElegáns nappali kialakítás, itt a mennyezeti gipszkarton rejti el a led szalagotKonyhai pult világítása gipszkarton szigetes rejtett világítássalEgy nappali dekorálása ahogyan megálmodták..Nappali dekor fénnyelHálószoba RGB LED szalag világítássalHáloszoba RGB LED szalagHáloszoba RGB LED szalagHálószoba rejtett világításNappali világitásHázimozi szobaHázimozi szobaHázimoziszoba spot világítássalHázimoziszoba díszlécekkel és spotlámpákkalHázimoziterem spot háttérfényekkelOldalfali kiállásba szerelt spotlámpák hangulatvilágításhoz házimozi szobábanGörögmintás falikeret díszlécekből, oldalfali spot világítással

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
835.200+ elégedett vásárló
459.500+ raktáron lévő termék
212.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése