Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

Klasszikus szpot lámpatestek gipszkartonba

Frissítve: 2014 május 12, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

Családi házakban is hódít a gipszkarton mennyezet, amelybe a megrendelőnek, építtetőnek, belsőépítésznek, stb. meg kell találni a legoptimálisabb világítási módot, amelyet a végfelhasználó is könnyedén kezelhet. Az álmennyezeti világítások készítésekor 2014-ben már többféle süllyeszthető megoldás közül válogathatunk, de az energia- és helytakarékos LED panelek mellett nagyon kedveltek a hagyományos halogén izzóhoz tervezett 5 cm átmérőjű spotlámpák. Az energiával takarékoskodni szándékozó építtetők, belsőépítészek, vásárlók természetesen LED fényforrásokkal is szerelhetik ezeket a kereteket.

Klasszikus szpot lámpatestek gipszkartonba

A spotlámpák általában modern megjelenésűek és króm színűek, alakjuk pedig a jól megszokott kör vagy négyzet alakban kimerül. A Kanlux új spotlámpa keretei ettől eltérően a klasszikus stílust képviselik, az új termékek között tudunk bemutatni virág alakú spotlámpát, görög mintával díszített lámpakeretet és félkör alakú felületi mintákkal nyomott testet is.

A klasszikus hatást tovább erősíti, hogy egyes lámpatestekből antik bronz szín is kapható. Mindemellett ez a sárgás színárnyalat kedvelt lehet nemcsak az eklektikus, rusztikus és romantikus berendezésű lakásokban, hanem a modern enteriőrökben is, ahol a bronz szín előtérbe kerülhet. A gazdagon díszített spotlámpa keretek fény nélkül is díszíthetik a mennyezetet, emellett jól kiegészíthetik a lakásban lévő antik vagy éppen korunkbeli tárgyakat, bútorokat is.

A meleg színű antik bronz és a modernebb megjelenésű matt króm lámpatestek széles körben felhasználhatóak. Így például nemcsak családi lakásokba, konyhaszekrényekbe - konyhabútor koronákba biztosíthat különleges látványt, hanem jól felhasználhatóak elegáns üzletek, borozók, éttermek, kávéházak, cukrászdák hangulatfényeinek vagy fővilágításának készítésekor.

A klasszikus Kanlux spotlámpa keretek április 15-től megvásárolhatóak webáruházunkban bruttó 1275 Ft/darab ártól. A teljes választékot megtekintheti a Beépíthető spot lámpatestek kategóriában, vagy az egyes típusokat az alább látható Kapcsolódó termékek dobozban is.

Videó a Pelia beépíthető szpot lámpatestekről

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év GU10 - MR16
75 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Álmennyezetbe építhető spot SIMI CT-DTO50-AB matt króm
2 munkanapon belül

Ár: 1 160 Ft /darab

Vásárlói képek

Fa gerenda spotlámpákkal - egyre többször látni ilyen világítási megoldást!Gerendába süllyesztett spot világításElegáns nappali kialakítás, itt a mennyezeti gipszkarton rejti el a led szalagotKonyhai pult világítása gipszkarton szigetes rejtett világítássalEgy nappali dekorálása ahogyan megálmodták..Nappali dekor fénnyelHálószoba RGB LED szalag világítássalHáloszoba RGB LED szalagHáloszoba RGB LED szalagHálószoba rejtett világítás

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése