Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Új mintás díszlécek a marbet design-tól!

Frissítve: 2014 április 09, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Új mintás díszlécek a marbet design-tól!

Új, mintás polisztirol díszlécek!

A marbet design az idei szezont máris három új típusú díszléccel indítja. Mindhárom új stukkó a Harmony család tagja, levélmintás díszítésű, 200 cm-es szálhosszban készül. Az igazi újdonságot a díszlécek vízszintesen elhelyezett mintázata jelenti, mely az oldalfal tagolásában segít: az eddigi egyenes vízszintes vonalat itt felváltják a díszléc mintáihoz kapcsolódó alakzatok.

A beltérben alkalmazott dekorlécek közül leggyakrabban az oldalfali és a sarokba illeszkedő díszléceket vásárolják a lakás felújítására, kifestésére, átrendezésére készülők. A holkerlécet keresők számára lehetnek érdekesek az új mintázatú Marbet díszlécek, amely profilok a plafon és az oldalfal találkozásának díszítésére használható. Ezek a polisztirol lécek nemcsak a belső tér hangulatát változtatják meg, hanem egyúttal a szoba sarkaiban lévő esetleges egyenetlenségek eltakarását is szolgálják. A Marbet díszléc 2 méter hosszú szálakban készül, ezáltal egyszerűbb és gyorsabb is a beépítése, mint a 125-150 cm szálhosszúságú díszléceknek, mindemellett a házilagos beépítéskor, otthoni ezermestereknek mégiscsak kényelmesebb lehet a rövidebb díszlécek alkalmazása.

Holker díszlécek, parkettaszegélyek beépítése - videó

Az újdonságokkal együtt kaptunk egy kisfilmet is arról, hogy hogyan kell a díszléceket, parkettaszegélyeket gérbe vágni a sarkok találkozásánál, illetve, hogy hogyan kell végzáróelemt készíteni:

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év EPS (expandált
200 cm
70 mm
90 mm
Marbet
Marbet B-34 Mintás dekorléc
Raktáron: 34 méter

Ár: 1 027 Ft /méter

2.

2 év EPS (expandált
200 cm
52 mm
63 mm
Marbet
Marbet B-35 Mintás dekorléc
Raktáron: 76 méter

Ár: 787 Ft /méter

3.

2 év EPS (expandált
200 cm
58 mm
135 mm
25% akció
Marbet
Marbet B-36 Mintás dekorléc
Raktáron: 82 méter

Akciós ár: 1 206 Ft /méter
1 608 Ft (-25%)

Vásárlói képek

Hungarocell oszlop és B-36 díszléc oldalfali díszítéshezNappali dekoráció mintás stukkóléccelNappaliban lévő ajtók és ajtónyílások stukkó díszítésekkelLüszter lámpa klasszikus stukkódíszekkel kiegészítveLüszter lámpához is jól illeszkedik a rozetta. Mintás díszléc B-36 típusú Marbet Marbet mintás aljú díszléc holkerbe ragasztvaB36 díszléc és oszlop polisztirolbólFehér Marbet B36 díszléc sárga falra ragasztvaGazdagon mintázott Marbet B36 polisztirol díszléc

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése