PowerLED talajlámpák - járófelületbe építhető

Utoljára frissítve: 2014 április 07, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

Járófelületbe építhető LED talajlámpák

Kertünk vagy akár lakásunk különleges kiegészítői lehetnek a járófelületbe építhető LED lámpák,melyek varázslatos hangulatot teremtenek alacsony befektetési költséggel. Az új talajlámpák nagy fényerejű PowerLED fényforrással, négy különböző színű fénnyel kaphatóak.

Hosszú élettartalmú és gazdaságos

Az új talajlámpák tartós alapanyagokból készülnek: a ház anyaga műanyag és rozsdamentes acél, illetve egy edzett üveglap a lámpa előlapja. A lámpák bírják az a terhelést, akár gépjárművel is átmehetünk rajtuk. Nem csak a ház, hanem maga a fényforrás is hosszú élettartalmú: a beépített PowerLED-re a gyártó 50.000 órás élettartamot adott meg. A lámpák üzemeltetésre rendkívül alacsony, hiszen darabja mindössze 1 Wattot fogyaszt. Egy egész év alatt, naponta 8 óra világítással is kevesebb mint 3 kW áramot fogyaszt darabja, azaz alig több mint 100 Ft az egész éves üzemeltetési költség.

Biztonságos

Az új felületbe építhető LED lámpák nem tartalmaznak tápegységet, 12V egyenáramról működnek. Ez rendkívül biztonságossá teszi őket, hiszen még nem rendeltetésszerű használat, vagy törés esetén sem okoznak áramütést. Természetesen a működtetéshez szükséges 12 Voltos tápegységeket is raktárról kínáljuk.

Varázslatos színekkel

Az általánosan jellemző hideg fehér fényű talajlámpa mellett az új típusok között találunk még meleg fehér fényű, kék és zöld fényű változatot is, hogy kertje varázslatos színekben pompázzon minden éjszaka.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
832.800+ elégedett vásárló
468.100+ raktáron lévő termék
212.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése