Design asztali LED lámpák

Utoljára frissítve: 2014 március 31, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Design asztali LED lámpák

Új asztali lámpák érkeztek! A Paladia design LED lámpák fekete és szürke színben érkeznek. Az elegáns és letisztult formavilág akár otthoni, akár munkahelyi környezetben is megállja a helyét.

Kicsomagolás: a doboz tartalma

A Paladia asztali lámpa dobozát felbontva a következőket találjuk: a lámpát, a hozzá tartozó adaptert, illetve a termékleírást. A csomagolás tökéletes, a karcolások elkerülése végett a lámpát műanyag zacskóba húzták, majd formára vágott és hajtott kartonnal rögzítették. A tápegység is külön csomagolást kapott, így biztosak lehetünk, hogy a csomagoláson belül nem sérül az asztali lámpa.

Asztali design LED lámpatest - Kicsomagolás: a doboz tartalma

Érintős kapcsoló fényerőszabályzással

A lámpa kapcsolója a talprészen kapott helyet. Egy viszonylag nagy méretű, érintésérzékeny felületről beszélünk, mely ledes visszajelző fényt is kapott. A lámpa felkapcsolásakor ez a fény zölden világít, lekapcsolt állapotban pedig pirosan, így sötétben is könnyedén megtaláljuk a bekapcsoló gombot. A kapcsoló segítségével a lámpa fényerő szabályozható: az első érintésre felkapcsol a lámpa, majd minden újabb érintéssel nő a fényereje. A legnagyobb fényerő utáni érintésnél a lámpa kikapcsol. Ez talán egy picit kényelmetlen lehet, hiszen a lámpa be-, majd kikapcsolásához végig kell nyomni az összes ciklust. Szerencsére ez csak négy érintést jelent.

Asztali design LED lámpák - bekapcsolás - fényerő szabályozás

Rejtett vezetékek

Az extra vékony kialakítás egyrész a LED technológiának, másrészt az elrejtett vezetékeknek köszönhető. A hagyományos vezetéket itt két lapos szalagkábel váltja fel, ami a lámpa nyakára van felsimítva, így szinte láthatatlan. A tápegység csatlakozója a lámpa hátoldalára került, teljesen hagyományos DC csatlakozó, így ha esetleg eltörne a későbbiekben a kábel, ez könnyen javítható.

Design ledes asztali lámpák - Rejtett vezetékek, tápegység csatlakozás

LED technológia

A Paladia asztali lámpán a már jól ismert SMD 5630-as ledek dolgoznak. Akik figyelemmel kísérik cikkeinket azok már biztosan tudják: ez a LED a Chip On Board technológiát használja, így a fényhasznosítása és fényereje a legjobbak közé tartozik. A lámpafej hat darab ilyen LED chipet tartalmaz, ami tökéletes megvilágítást biztosít olvasáshoz is. A kiváló ledeknek hála, a lámpa a legnagyobb fényerőn is mindössze 4.2 Wattot fogyaszt.

Ledes asztali lámpák modern LED technológia

Színhőmérséklet

A LED fényforrásoktól idegenkedők általában a színhőmérsékletet emelik ki mint fő problémát. Igen, valaha a ledek nagy része tényleg kékesfehér fénnyel világított, azonban ma már nem kihívás szép meleg fények előállítása sem. A Paladia asztali lámpán is kellemes meleg fehér fényt biztosító ledek kaptak helyet: árulkodjon erről az alábbi kép:

A Paladia asztali LED lámpák bruttó 13936 forint / darab áron megvásárolhatóak az alábbi linkre kattintva:
- ledes asztali lámpa fekete színben PALADIA 6LED KT-black
- ledes asztali lámpa szürke színben PALADIA 6LED KT-silver

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
790.600+ elégedett vásárló
472.200+ raktáron lévő termék
205.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése