Optikai lencsés alumínium profilok LED szalaghoz

Utoljára frissítve: 2020 február 11, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

Aktuális cikkünkben két fontos dologról kell beszámolnunk, amely webáruházunk kínálatát érintette és a vásárlók számára is előnyös változást jelenthet. A legfontosabb, hogy 11-féle ledprofil ára csökkent, így gazdaságosabbá téve a profilok beépítését.

A LED szalagok igényes elhelyezésére adnak lehetőséget a különböző alumínium LED profilok, amelyek választéka folyamatosan bővül, így szélesítve a felhasználási területet is. A led szalagokhoz gyártott alusínek elsősorban hőelvezetési és védelmi funkciót biztosítanak a led csíkoknak, ugyanakkor a dekoratív megjelenés mellett speciális feladatokat is teljesíthetnek.

Mindemellett érkezett két új típusú LED profil a webáruházba, amellyel az alu profilba helyezett led szalagok jellemzően 120° sugárzási fényét 10°, illetve 60° szögben fókuszálhatjuk. A 10°, illetve 60° szögű fénysugár még erősebb megvilágítást biztosít arra a területre, amelyre a led profilt irányítjuk, így még inkább kihasználhatjuk a led szalagok erős fényét.

Optikai lencsés alumínium profilok LED szalaghoz

Optikai lencsés alumínium profilok a LED szalag LED vonalfény fényerejének növelésére!

A LED szalagok 120°-os sugárzási szöge kiváló a dekorációs megvilágítások létrehozására. Azonban egyes feladatoknál (pl. kiemelő világítás, falmosó készítése, munkafelület világítás, stb.) az alacsonyabb sugárzási szög előnyösebb. A sugárzási szög csökkentésére két új terméket ajánlunk, melyek a 120°-os sugárzási szöget 60°-ra, illetve 10°-ra csökkentik, segítve ezzel a nagy fényigényű világítások létrehozását. A lencse mindkét esetben ugyanaz, a sugárzási szög változását a LED profil mélysége biztosítja.

ALP-002 RL: Teljesen hagyományos méretű U alakú sín. Tulajdonképpen az ALP-002-es profilunk lencsével ellátott változata. Ez a lencsés profil a beleragasztott LED szalag sugárzási szögét kb. 60°-ra csökkenti.

ALP-004 RL: Az előző profilhoz hasonló, U alakú profil, azonban a profil magassága jóval nagyobb, így a LED szalag messzebbre kerül a lencsétől. A sugárzási szög ezzel a lencsés profillal 10°.

Optikai lencsés alumínium profilok keresztmetszet és sugárzási szög.

A sugárzási szög csökkenésével a a megvilágítás növekszik, hiszen ugyanazt a fényáramot egy kisebb felület megvilágítására használjuk fel, a lencse mintegy gyűjtőlencse funkcionál. Lássuk a két új alumínium profilt, milyen vetett fényük van a lencsék nélkül, illetve a lencsékkel:

ALP-002 RL:60°-os sugárzási szögű megvilágítást biztosító profil:

60°-os sugárzási szöggel rendelkező optikai lencsés alu LED profil

 

ALP-004 RL:10°-os sugárzási szögű megvilágítást biztosító profil:

10°-os sugárzási szöggel rendelkező optikai lencsés alu LED profil

 

A két új típusú profil, az optikai lencsés termékek árához képest meglehetősen kedvező áron került forgalomba.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
834.900+ elégedett vásárló
455.700+ raktáron lévő termék
212.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése