Többféle HDF dekorcsempék, dugaljak, hosszabbítók elosztóval, szünetmentes tápegységek, LED csarnokvilágító lámpák

Utoljára frissítve: 2024 július 03, szerda Magazin: Hírlevelek

A dekorcsempe falburkoló egy kiváló minőségű laminált HDF farostlemezből készült dekorációs elem, amely stílust és eleganciát kölcsönöz a falaknak. Az alapanyagként használt magas sűrűségű HDF lemez garantálja a termék hosszú élettartamát és ellenállóságát a mindennapi használat során. A lézervágott falburkolatok 12 színben és számos különleges formában érhetők el, beleértve a 3 féle méretben kapható hexagonokat, a téglalap, deltoid vagy piskóta alakúakat is. Ezek az egyedi formák lehetőséget adnak arra, hogy otthonunkban vagy irodánkban egyedi és személyre szabott megjelenést teremtsünk. Tekintse meg kínálatunkat!

Dugaljak, hosszabbítók elosztóval, szünetmentes tápegységek

A hálózati elosztók hasznosak, ha kevés a konnektor a szobában és szükségünk van további csatlakozóaljzatokra. Széles kínálatunkban az elosztók és hosszabbítók széles skálája található meg: hagyományos elosztók 1-8 aljzattal, túlfeszültségvédős elosztók. Hasznosak lehetnek még a szünetmentes tápegységek, melyek garantált áramvédelmet nyújtanak a hozzá csatlakoztatott elektromos berendezéseknek. Nézzen szét termékeink között!

LED csarnokvilágító lámpák

Az ipari létesítmények nagy fényerejű világítást igényelnek, erre a feladatra egyre többször választják a ledes csarnoklámpákat. A 250-400 Wattos fémhalogén csarnokvilágítók helyett tökéletesek a ledes változatok, melyek Wattonként akár 100-130 lumen leadására is képesek! A 60-80%-os energiamegtakarítás és a hosszú élettartam alacsonyabb üzemeltetési és karbantartási költséget eredményez, mely az ipari-kereskedelmi szegmensben fontos jellemző. Ráadásul a LED csarnokvilágító a fémhalogénes lámpához viszonyítva kisebb méretű és könnyebb súlyú, ezáltal könnyebb a felszerelése is. A LED csarnokvilágítók két kivitelben kaphatók: a kerek csarnokvilágító LED lámpa nagyobb térrészek, az egyenes/lineáris csarnoklámpa folyosók bevilágítására alkalmas. A LED csarnokvilágítás az alábbi területeken alkalmazható: raktár, üzem, ipari létesítmény, magasraktár folyosó, sportcsarnok, tornaterem, stb.

2 év
10200 lumen
102 lumen/Watt
IP65
E energiaosztály
14 490 Ft
2 év
15300 lumen
102 lumen/Watt
IP65
E energiaosztály
16 690 Ft

Nortene Natur Square 4 részes magaságyás

A Nortene terméke könnyen használható és praktikus megoldást kínál kertekbe, teraszokra vagy erkélyekre. Ez a 4 részre osztott magaságyás lehetővé teszi különböző növények termesztését egyetlen helyen, létrehozva ezzel egy esztétikus és funkcionális kertképet.

A videóban bemutatott termék megrendelhető webáruházunkban.

Júliusi újdonságaink!

19 év szakmai tapasztalat
834.300+ elégedett vásárló
452.100+ raktáron lévő termék
212.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése