Fa hatású lamellák, lamellalécek, növénytámasztók, bambusz karók, 60x60 centiméteres LED panelek

Utoljára frissítve: 2024 június 26, szerda Magazin: Hírlevelek

Az egyedi szobák egyedi dekorációt igényelnek. A különböző méretű MDF lamella léc és lamella panel termékekkel igényeinek megfelelően díszítheti fel otthona, vállalkozása falait. A lamella falburkolat termék kiváló minőségű MDF plus anyagból készült. Modern kialakítása ellenére tökéletesen utánozza a fa természetes hatását, kapható famintás kivitelben és modern fekete és fehér színekben is. A lamella panelek a nemcsak dekoratívak, hanem praktikusak is, mivel helyiségek hangszigetelésben is segítenek. Tekintse meg kínálatunkat!

Növénytámasztók, bambusz karók

Kiskertünkben számtalan növény igényel növekedése folyamán valamilyen támasztékot, kötözést, vagy drótozást. A paradicsomokhoz a spirál karókat ajánljuk, hiszen megfelelő irányítás és kacsolás mellett akár kötözés nélkül is használhatóak. A paprikához az alacsonyabb méretű bambusz karók is megfelelnek. A nagyobb levéltömeggel rendelkező növényekhez pedig akác vagy acélkaró is rendelkezésre áll. A karókhoz megfelelő kötözőanyagok is megtalálhatóak a webáruházban, csakúgy mint a borsó vagy bab futtatásához használható uborkaháló is.

60x60 centiméteres LED panelek

A LED panelek ultravékony lámpatestek, melyek a kazettás álmennyezetekhez készültek, de számtalan más módon is beépíthetőek. Akár a gipszkarton síkjába is építhető süllyesztő kerettel, vagy sodronyra függesztve extravagáns lámpatestet kapunk. Az egyszerűbb designt a falonkívüli beépítőkeretekkel érhetjük el, melyekkel akár beton födémre is szerelhetjük a LED paneleket. A négyzet alakú LED panelek mutatós és modern világítótestek, melyek otthonokban, nappalikban, folyosókon, irodákban, üzletekben, éttermekben is kiváóan alkalmazhatóak. Minimal design irodákhoz függesztve kifejezetten ajánlott.

2 év
3960 lumen
IP20
Fehér
137 lumen/Watt
11 690 Ft
2 év
4950 lumen
IP20
Fehér
120 lumen/Watt
11 590 Ft

Júniusi újdonságaink!

19 év szakmai tapasztalat
834.300+ elégedett vásárló
452.100+ raktáron lévő termék
212.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése