Ütés- és hőálló konyhai hátfalak, öntapadós szivacsos falburkolatok, PVC és alumínium sarokprofilok

Utoljára frissítve: 2024 május 22, szerda Magazin: Hírlevelek

Az esztétikus konyhai hátfal nemcsak megvédi falat a szennyeződésektől, hanem díszíti is a konyhát. A műanyag hátfal panelek 40-féle mintázattal és többféle méretben érhetőek el, ezáltal a modern nagy konyhákba és a kisebb méretű lakótelepi lakásokba is megtalálhatja a megfelelőt. Nézzen szét kínálatunkban!

Öntapadós szivacsos falburkolatok

Változtassa meg otthona hangulatát mindössze néhány perc alatt a könnyen felragasztható szivacsos falburkolat segítségével! Az öntapadós lapokat használhatja a konyhai hátfal megújításához és a nappaliban lévő tévéfal dekorációjához is. Tekintse meg a kollekciót az ANRO kínálatában, mely fényes márványutánzatú mintákat, és hagyományos csempe- és tégla mintákat is tartalmaz.

PVC és alumínium sarokprofilok

Az élvédő lécek a külső élek díszes lezárására alkalmasak. A kemény PVC vagy alumínium sarokprofilok a design mellett védelmi feladatot is ellátnak. A pozitív sarkokhoz használható élvédő profil utólag is felragasztható, ily módon csökkenthető a vakolt vagy csempézett falsarok sérülésének lehetősége. Tekintse meg kínálatunkat! 

Májusi újdonságaink!

19 év szakmai tapasztalat
824.900+ elégedett vásárló
468.500+ raktáron lévő termék
211.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése