Talajtakaró fóliák, rejtett világításos díszlécek, teraszvilágító LED lámpák

Utoljára frissítve: 2024 április 23, kedd Magazin: Hírlevelek

A geotextil, vagy más néven talajtakaró szövet a kertek fontos kiegészítője. Elsősorban a gyomosodás megelőzésére használatos, de csökkentheti a talaj kiszáradását is, ezáltal kevesebb öntözés szükséges. A különböző típusok jól felhasználhatóak a kertben, mezőgazdasági termesztés során. Emellett díszkertek, mulcsos vagy dekorköves területek, műfű burkolat esetén is ajánlott a geofilc alkalmazása. Geotextil, talajtakaró fólia és szövet nagy választékban az ANRO webshopon: nézzen szét termékeink között!

Rejtett világításos díszlécek

A díszléc takarással létrehozott rejtett világítás nagyon népszerű a magyar háztartásokban. A polisztirol rejtett világításos díszléc olyan profil, amelybe az SMD LED szalag befektethető. A 8 mm széles egyszínű LED fénysorok és a 10 mm széles színváltós LED RGB szalagok egyaránt beragaszthatóak a díszlécbe, oly módon, hogy a LED-ek vakító fényét nem látjuk, csak a falról visszavert lágy fényhatás érvényesül. A világító LED fénysorok rejtett elhelyezésével különleges hangulatú világítás érhető el bármely beltéri helyiségben (konyha, nappali, hálószoba, stb.), általános és dekorációs céllal is alkalmazható.

2 év
XPS (zárt
40 mm
28 mm
125 cm
Oldalfali
350 Ft
2 év
XPS (zárt
35 mm
53 mm
125 cm
Oldalfali
493 Ft
2 év
XPS (zárt
70 mm
72 mm
125 cm
Oldalfali
938 Ft

Teraszvilágító LED lámpák

A terasz megvilágítása történhet a falra vagy a mennyezetre szerelhető lámpákkal is. Az elegánsabb megjelenésű LED lámpatestek nemcsak fénnyel látják el a teret, hanem díszítik is azt. Kínálatunkban az esőnek ellenálló, kör és szögletes formájú, csillagos búrájú változatok is elérhetőek. Ha pedig szeretné még hatékonyabbá tenni a kültéri világítást, ismerkedjen meg a mozgásérzékelős típusokkal! Válassza ki a legmegfelelőbb lámpát teraszára az ANRO Webáruházból!

2 év
1800 lumen
100 lumen/Watt
IP44
Nem mozgásérzékelős
4 590 Ft
3 év
1500 lumen
83 lumen/Watt
IP44
Nem mozgásérzékelős
7 549 Ft

Áprilisi újdonságaink!

19 év szakmai tapasztalat
817.500+ elégedett vásárló
430.400+ raktáron lévő termék
209.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése