Ütésálló dekorlécek raktárról, napelemes kerti LED lámpák, növénytámaszok, futtató létrák

Utoljára frissítve: 2024 április 04, csütörtök Magazin: Hírlevelek

A belső falak díszítésének egyszerű eszközei a húzott profilú dekorlécek. A holker díszléc a mennyezet és az oldalfal találkozási pontjába kerülő profil, mely finom átmenetet képezve elegánsabbá teszi a falakat. A klasszikus stukkókat a skandináv, a modern és a minimal stílusú lakberendezési irányzatok is előszeretettel használják a nappalik és hálószobák dekorációjához. A síkfali díszléc a mennyezeten vagy az oldalfalon ad lehetőséget például dekorációk, fali keretek, kazetták kialakítására, színes felületek és falburkolatok elválasztására. Hálószobák és nappalik, üzleti terek és szálláshelyek dekorációjához is alkalmas. Válassza termékeinket, ha szeretné otthonát kreatívan díszíteni!

1 év
Poliuretán
240 cm
64 mm
44 mm
Kültérre is
3 190 Ft
1 év
Poliuretán
240 cm
163 mm
135 mm
Kültérre is
6 990 Ft

Napelemes kerti LED lámpák

Az udvarokon, kertekben gyakran okoz problémát, hogy elektromos hálózat hiányában nem lehet szép és praktikus hangulatvilágítást kialakítani a késő esti sütögetésekhez, beszélgetéshez. A napelemes kerti szolár lámpa szuper megoldást nyújt, hiszen beüzemelése semmilyen kábelezést nem igényel. Webshopunkban rengeteg színű és formájú termék közül választhat: ismerje meg kínálatunkat!

Növénytámaszok, futtató létrák

Kiskertünkben számtalan növény igényel növekedése folyamán valamilyen támasztékot, kötözést, vagy drótozást. A paradicsomokhoz a spirál karókat ajánljuk, hiszen megfelelő irányítás és kacsolás mellett akár kötözés nélkül is használhatóak. A paprikához az alacsonyabb méretű bambusz karók is megfelelnek. A nagyobb levéltömeggel rendelkező növényekhez pedig akác vagy acélkaró is rendelkezésre áll. A karókhoz megfelelő kötözőanyagok is megtalálhatóak a webáruházban, csakúgy mint a borsó vagy bab futtatásához használható uborkaháló is.

Áprilisi újdonságaink!

19 év szakmai tapasztalat
818.200+ elégedett vásárló
422.200+ raktáron lévő termék
209.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése