Öntapadós bőr falburkolatok, távirányítós mennyezeti LED lámpák, 120x30 centiméteres LED panelek

Utoljára frissítve: 2024 január 31, szerda Magazin: Hírlevelek

Szeretne valami igazán fényűző falburkolatot a nappaliba vagy üzletébe? Válassza a bőr falicsempéket, amelyek valódi bőr felületükkel a legelegánsabb környezetben is megállják helyüket. Nagyszerűen alkalmasak nappali, hálószoba, üzlet és irodatér díszítésére is. Az öntapadós hátoldal rendkívül felgyorsítja a falpanelek beépítését, ezért ha gyors megoldást keres, arra is tökéletesek a bőr felületű WallArt falpanelek!

Távirányítós mennyezeti LED lámpák

Manapság egyre több nappaliban és hálószobában található távirányítós mennyezeti lámpa. Népszerűsége főleg annak köszönhető, hogy a távirányító segítségével akár az ágyban vagy egy fotelben ülve is megváltoztathatjuk a világítás színét, illetve fényerejét. A távirányítós LED mennyezeti lámpa ráadásul modern és stílusos megjelenést ad a lakás különböző helyiségeinek. Az ANRO kínálatában számos távirányítós LED mennyezeti lámpa szerepel: tekintse meg termékeinket!

120x30 centiméteres LED panelek

A LED panelek kedvező világítási paraméterei mellett óriási előnye a nagy méretválaszték, melynek kiváló példája a 120x30 cm-es LED panel típus. A hosszú és vékony LED panelek exkluzív megjelenést biztosítanak akár irodai, akár otthoni felhasználás esetén. A 120x30 cm-es LED panelek ráadásul több módon is beépíthetőek, hiszen akár kazettás álmennyezetbe, akár gipszkartonba is beépíthetőek süllyesztett módon. Azonban beton födém esetén sem kell lemondanunk a 120x30 cm-es LED panelekről, hiszen falon kívüli kiemelő keretet is kínálunk hozzájuk, valamint függesztő sodronyokat is, mellyel bármilyen felületre felszerelhetőek a LED panelek.

 

Februári újdonságaink!

19 év szakmai tapasztalat
789.600+ elégedett vásárló
479.300+ raktáron lévő termék
205.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése