Fa hatású álgerendák, parketta szegélylécek HDPS anyagból, alumínium burkolatváltók

Utoljára frissítve: 2023 december 05, kedd Magazin: Hírlevelek

A lakásbelsők dekorációjához poliuretán gerenda is használható. A mennyezetre rögzített gerenda profilok szinte megszólalásig hasonlítanak a nehéz, fából készült gerendákra. Szerencsére azonban jóval könnyebb a súlyuk a modern poliuretán anyagnak köszönhetően. Ismerje meg az ANRO épületdíszítési webáruház álgerenda kínálatát és a hozzájuk tartozó kiegészítő termékeket!

Parketta szegélylécek HDPS anyagból

A parketta és a fal közötti dilatációs hézag szükségszerű, azonban nem túl esztétikus. Ezt a szépséghibát legegyszerűbben parkettaszegéllyel lehet kiküszöbölni, aminek köszönhetően teljesen el lehet takarni ezt a rést, ráadásul védi az oldalfalat is. A jól megválasztott szegőléc emellett kiemeli és keretet is ad a burkolatnak. Webáruházunkban számos parkettaszegély közül válogathat: tekintse meg termékeinket!

Alumínium burkolatváltók

A burkolatváltó profilok esztétikus megoldást jelentenek a burkolatok találkozásának és a dilatációs réseknek az eltakarásához, valamint a szintkülönbségek áthidalásához. Az ANRO webáruház széles választékában különböző méretekben, színekben és rögzítési módokban elérhetők burkolatváltó termékeink kiváló minőségben, szupergyors kiszállítással: ismerje meg kínálatunkat!

Decemberi újdonságaink!

3 év
22500 lumen
150 lumen/Watt
IP65
C energiaosztály
25 190 Ft
-15%
6 hónap
AA ceruza
Alkáli
Elem
790 Ft

19 év szakmai tapasztalat
789.600+ elégedett vásárló
479.300+ raktáron lévő termék
205.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése