Álgerenda dekoráció modern és rusztikus konyhák mennyezetén

Utoljára frissítve: 2023 november 15, szerda Magazin: Blog

A természetes fa szépsége mindenkit lenyűgöz, de előfordul, hogy nincs mód az alkalmazására. Például mert nem tudunk olyan öreg, szúette gerendát beszerezni, mint amilyen kellene az elképzelésünkhöz. Vagy nem bírja a plafonunk a valódi faanyag súlyát és praktikusabb a könnyű súlyú álgerenda használata. Vagy egyszerűen csak meggyőzött minket a fautánzatú álgerendák látványa és tökéletesen megelégszünk az általuk keltett hangulatos dekorációval!

Álgerenda videó termékbemutatóval, felszerelési ötletekkel

Álgerenda témakörben forgattunk már videót termékeinkről, ennek keretében megnéztük közelebbről az alapanyagot, a vághatóságot, és spotlámpát is szereltünk bele az érdekesség kedvéért!

 

Ötletek az álgerenda felhasználására

Tekintsünk meg 12 ötletet, miként alkalmazzák az eltérő lakberendezési irányzatokban a rusztikus gerendákat. Loft és indusztriális stílusú konyha, modern étkező-nappali, vidékies vendéglő is díszíthető az öreg fa gerendákkal és a poliuretán álgerendákkal egyaránt!

A rusztikus álgerendák megszólalásig hasonlítanak az öreg fákra, annak szúette hézagaival és jellegzetes faerezetével együtt – amelyek naturális szépsége ezt a modern, letisztult konyhát is különlegesebbé teszi.A rusztikus álgerendák megszólalásig hasonlítanak az öreg fákra, annak szúette hézagaival és jellegzetes faerezetével együtt – amelyek naturális szépsége ezt a modern, letisztult konyhát is különlegesebbé teszi.

Hegyvidéki otthonokban a fa közönséges építőanyag, a kívülállók számára azonban csodálatos kiegészítő, akár gerendaként, akár bútorként, akár padlóként köszön vissza!Hegyvidéki otthonokban a fa közönséges építőanyag, a kívülállók számára azonban csodálatos kiegészítő, akár gerendaként, akár bútorként, akár padlóként köszön vissza!

A vidéki romantika köszön vissza a virágmintás tapétán. Tökéletes hátteret képez hozzá a fehér lambériás plafon és a famintás gerenda dekor.
A vidéki romantika köszön vissza a virágmintás tapétán. Tökéletes hátteret képez hozzá a fehér lambériás plafon és a famintás gerendák.

A dió színű modern álgerendák és a zöld futónövény sokat lágyít az indusztriális gyorsétkező hangulatán.
A dió színű modern álgerendák és a zöld futónövény sokat lágyít az indusztriális gyorsétkező hangulatán.


Gerenda világítással: az orosz vendéglőben a kalap formájú lámpák mellett a gerendába süllyesztett spotok gondoskodnak a belső világításról.Gerenda világítással: az orosz vendéglőben a kalap formájú lámpák mellett a gerendába süllyesztett spotok gondoskodnak a belső világításról.

Gyorsétkezde angol módra: Angliát idézi a piros-fehér belső tér, amelynek mennyezetét az egymást keresztező fehér fagerendák díszítik.Gyorsétkezde angol módra: Angliát idézi a piros-fehér belső tér, amelynek mennyezetét az egymást keresztező fehér fagerendák díszítik.

Stílusos éttterem dekoráció: A karakteres belső térhez nagyban hozzájárulnak a rusztikus álgerendák. A természetes fa szín nagyon jól párosítható a szürke falakkal és a téglaburkolattal.Stílusos éttterem dekoráció: A karakteres belső térhez nagyban hozzájárulnak a rusztikus álgerendák. A természetes fa szín nagyon jól párosítható a szürke falakkal és a téglaburkolattal.

A country stílushoz is passzol az álgerenda. Ha hasonló hatást szeretnél elérni otthonodban, akkor válaszd a bükk színű rusztikus változatot vagy fesd dió színűre!A country stílushoz is passzol az álgerenda. Ha hasonló hatást szeretnél elérni otthonodban, akkor válaszd a bükk színű rusztikus változatot vagy fesd dió színűre!

A szögletes álgerenda a modern konyha plafonján is kitűnő díszítőelemmé válik!A szögletes álgerenda a modern konyha plafonján is kitűnő díszítőelemmé válik!

A látszó gerenda tökéletes utánzata egy amerikai nagykonyha mennyezetén.A látszó gerenda tökéletes utánzata egy amerikai nagykonyha mennyezetén.

Ma már látványterven is többször találkozunk a gerenda utánzatú mennyezeti dekorációkkal. A szürke-fekete szín a dió és bükk színekkel együtt alkalmazva a loft lakásokban szuperül mutat.Ma már látványterven is többször találkozunk a gerenda utánzatú mennyezeti dekorációkkal. A szürke-fekete szín a dió és bükk színekkel együtt alkalmazva a loft lakásokban szuperül mutat.

Modern konyha mennyezeti díszítéséhez a bútor frontjával megegyező bútorlapból vágott az asztalos álgerenda formát, így teljes összhangban van az enteriőr anyag- és színvilága.Modern konyha mennyezeti díszítéséhez a bútor frontjával megegyező bútorlapból vágott az asztalos álgerenda formát, így teljes összhangban van az enteriőr anyag- és színvilága.

 

Álgerenda házhoz szállítással az ANRO Webáruházból

Az ANRO webáruházban több, mint 10 éve forgalmazunk fautánzatú poliuretán álgerenda és áldeszka profilokat. Vásárlóink nagy megelégedéssel használják a lakások felújítására. Kiváló minősége, ütésállósága és gyors felhasználhatósága miatt a lakberendezők és belsőépítészek is előszeretettel választják a fautánzatú díszítőelemeket.

Az Elite Decor álgerendák gyárilag festett színei között megtalálhatjuk a világosbarna bükk/tölgy, az indusztriális szürke, a sötét mahagóni és a vörös cseresznyefa árnyalatokat is. Egyedi színre festés esetén a fehér színű festhető változatokat ajánljuk, melyek már egy réteg alapozóval el vannak látva. A teljes kínálat megtekinthető: Álgerenda, poliuretán gerenda.

 

Ajánlott termékeink
1.
TOP
Garancia: 2 év
DecoWood
Bükk
9 cm
6 cm
200 cm
DecoWood Bükk-90 Modern poliuretán gerenda (ED 107)
Raktáron: 40 méter
Ár: 5 690 Ft /méter
2.
Garancia: 2 év
DecoWood
Bükk
9 cm
6 cm
200 cm
DecoWood Bükk-90 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ 007)
Érkezik: 2024.01.04. (60 méter)
Ár: 5 390 Ft /méter
3.
Garancia: 2 év
DecoWood
Bükk
12 cm
12 cm
200 cm
DecoWood Bükk-120 Modern poliuretán gerenda (ED 106)
Raktáron: 16 méter
Ár: 7 790 Ft /méter
4.
Garancia: 2 év
DecoWood
Bükk
12 cm
12 cm
200 cm
DecoWood Bükk-120 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ 006)
Raktáron: 18 méter
Ár: 7 990 Ft /méter
5.
TOP
Garancia: 2 év
DecoWood
Bükk
19 cm
13 cm
200 cm
DecoWood Bükk-190 Modern poliuretán gerenda (ED 105)
Raktáron: 56 méter
Ár: 9 990 Ft /méter
6.
TOP
Garancia: 2 év
DecoWood
Bükk
19 cm
13 cm
200 cm
DecoWood Bükk-190 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ 005)
Raktáron: 60 méter
Ár: 10 190 Ft /méter
7.
TOP
Garancia: 2 év
DecoWood
Fehér
12 cm
12 cm
200 cm
DecoWood Fehér-120 Modern poliuretán gerenda, festhető (ED 106)
Raktáron: 102 méter
Ár: 7 790 Ft /méter
8.
TOP
Garancia: 2 év
DecoWood
Fehér
12 cm
12 cm
200 cm
DecoWood Fehér-120 Rusztikus poliuretán gerenda, festhető (EQ 006)
Raktáron: 72 méter
Ár: 7 990 Ft /méter
9.
Garancia: 2 év
DecoWood
Mahagóni
9 cm
6 cm
200 cm
DecoWood Mahagóni-90 Modern poliuretán gerenda (ED 107)
Raktáron: 12 méter
Ár: 5 690 Ft /méter
10.
TOP
Garancia: 2 év
DecoWood
Mahagóni
12 cm
12 cm
200 cm
DecoWood Mahagóni-120 Modern poliuretán gerenda (ED 106)
Raktáron: 20 méter
Ár: 7 790 Ft /méter
11.
TOP
Garancia: 2 év
DecoWood
Mahagóni
12 cm
12 cm
200 cm
DecoWood Mahagóni-120 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ 006)
Raktáron: 40 méter
Ár: 7 990 Ft /méter
12.
TOP
Garancia: 2 év
DecoWood
Mahagóni
19 cm
13 cm
200 cm
DecoWood Mahagóni-190 Modern poliuretán gerenda (ED 105)
Raktáron: 40 méter
Ár: 9 990 Ft /méter
Vásárlói képek
Álgerenda és vitrinvilágítás Rusztikus hatású festett gerenda, világos tölgyre festveÁlgerenda és konzol, rusztikus mennyezeti dekorációhozÁlgerenda famintás lazúrral kezelveÁlgerenda mennyezeti dekoráció hálóbanRusztikus álgerenda dekoráció nappaliban Rusztikus álgerenda díszíti a nappali fehér mennyezetétRusztikus belső téri dekoráció: látszó tégla burkolat, álgerenda dekor, iparias csillárokDekor kandalló, led világítással, dió álgerenda díszkerettelKész: fehér gerendák szürke színre festveRomantikus hangulat sok-sok virág mintával: tapéta, függöny, székkárpitVintage étkezőValódi fa hatású deszka mennyezet, látszó gerendákkalKész: rusztikus gerendás mennyezet nappalibanFelkerülnek az első gerendák. Házilagos kivitelezés.Előtte: ide kerülnek a gerendákA mennyezet előkészítéseElőtte: megújul az etkező-nappali
18 év szakmai tapasztalat
767.100+ elégedett vásárló
485.500+ raktáron lévő termék
199.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése