Öntapadós bőr falburkolatok, takaróponyvák, bútortakarók, fenyőfa csomagoló háló

Utoljára frissítve: 2023 október 24, kedd Magazin: Hírlevelek

Szeretne valami igazán fényűző falburkolatot a nappaliba vagy üzletébe? Válassza a bőr falicsempéket, amelyek valódi bőr felületükkel a legelegánsabb környezetben is megállják helyüket. Nagyszerűen alkalmasak nappali, hálószoba, üzlet és irodatér díszítésére is. Az öntapadós hátoldal rendkívül felgyorsítja a falpanelek beépítését, ezért ha gyors megoldást keres, arra is tökéletesek a bőr felületű WallArt falpanelek!

Fenyőfa csomagoló háló

A fenyőfaháló a tökéletes megoldás a fák praktikus és biztonságos szállítására. Ez a kiváló minőségű hálószerű anyag fenyőfákhoz készült, hogy megkönnyítse a szállítást és megóvja a fát. A fenyőfaháló 300 m hosszú és 45 cm-es fenyőfa csomagoló tölcsérrel használható.

1 év
0.45 méter
300 méter
Polietilén
Fehér
8 990 Ft

Takaróponyvák, bútortakarók

A szabadtéren tárolt tárgyakat, a kerti gépeket, a tűzifát és minden más féltett dolgot védeni kell az időjárás viszontagságaitól. Erre a célra kiválóan alkalmas egy jól megválasztott paraméterekkel és anyaggal rendelkező takaróponyva. Akiknek nem áll rendelkezésükre garázs autójuk tárolására, letakarhatják vele a járművet, ezáltal védett lesz a portól, a madárürüléktől és egyéb szennyeződésektől. Kínálatunkban Ön minőségi Nortene termékek közül válogathat, amelyek hosszútávú segítséget nyújtanak kertjében. Kedvező takaróponyva árak, széles választék, szélsebes kiszállítás: szemezgessen termékeink között!

 

Októberi újdonságaink!

18 év szakmai tapasztalat
768.500+ elégedett vásárló
495.900+ raktáron lévő termék
199.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése