Új díszléceink raktárról, Wago vezeték összekötők, bútor- és konyhapult világító ledes lámpák

Utoljára frissítve: 2023 október 17, kedd Magazin: Hírlevelek

A belső falak díszítésének egyszerű eszközei a húzott profilú dekorlécek. A holker díszléc a mennyezet és az oldalfal találkozási pontjába kerülő profil, mely finom átmenetet képezve elegánsabbá teszi a falakat. A klasszikus stukkókat a skandináv, a modern és a minimal stílusú lakberendezési irányzatok is előszeretettel használják a nappalik és hálószobák dekorációjához. A síkfali díszléc a mennyezeten vagy az oldalfalon ad lehetőséget például dekorációk, fali keretek, kazetták kialakítására, színes felületek és falburkolatok elválasztására. Hálószobák és nappalik, üzleti terek és szálláshelyek dekorációjához is alkalmas. Válassza termékeinket, ha szeretné otthonát kreatívan díszíteni!

1 év
Poliuretán
240 cm
40 mm
40 mm
Kültérre is
1 650 Ft
-25%
1 év
Poliuretán
240 cm
80 mm
55 mm
Kültérre is
2 390 Ft
-25%
1 év
Poliuretán
240 cm
163 mm
135 mm
Kültérre is
5 250 Ft
-25%

Wago vezeték összekötők

Nemcsak LED szalag szerelési munkálatok során, hanem egyéb villanyszerelési műveletek elvégzésekor is szükségesek a különböző vezeték összekötő elemek. A csavarmentes csatlakozástechnika piacvezetőjeként számon tartott Wago Kontakttechnik GmbH folyamatos fejlesztéseivel kívánja megtartani vezető szerepét a vezeték összekötők piacán is. A biztos kötést a Wago garantálja, az Ön igényeinek megfelelően, gyorsan és testre szabottan, akár ipari akár kereskedelmi létesítményekről beszélünk, megoldásaink hely- és időtakarékosak. Nézzen szét Wago kínálataink között!

Bútor- és konyhapult világító ledes lámpák

A konyhapult világításnak is használható bútorvilágító lámpatestek többnyire polc alatt vagy szekrényben elhelyezett LED lámpatestek, melyek vonalvilágításra alkalmasak. T5 fénycső jellegű lámpatest, T5 fénycső armatúrával. Ezek a termékek valójában fénycső alakú LED fényforrások, amelyek armatúrával, azaz a lámpatesttel egybeépítve kerülnek forgalomba. A fényt a bele szerelt LED-ek biztosítják, melyek nem cserélhetőek, de hosszú élettartamuk miatt tartós működést ígérnek! Kapcsolóval ellátott LED bútorvilágító lámpa.

Októberi újdonságaink!

18 év szakmai tapasztalat
768.500+ elégedett vásárló
495.300+ raktáron lévő termék
199.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése