Praktikus termékminta falburkolat, szegélyléc és műfű kiválasztásához

Utoljára frissítve: 2023 március 20, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

A lakásfelújítás során szinte minden kérdés aggasztja az embert. Egy fal vagy padlóburkolatot sok-sok hosszú éven keresztül használunk, a vásárláskor ezért mindenki próbálja meghozni a legjobb döntést, nehogy utólag jöjjön rá, hogy adott szín nem tetszik. Ráadásul a felújítás nem is olcsó mulatság, ezért jól meg kell fontolni, hogy mire lesz elköltve a pénz. Manapság a legtöbben már interneten vásárolnak, és sok esetben csak katalógusadatok és számítógépes látványterv áll rendelkezésre - amely nem minden esetben tükrözi a termék valós megjelenését.

Praktikus termékminták az ANRO Webáruházban

Az internetes kereskedők között az ANRO Webáruház kivételt képez, hiszen a kezdetektől fogva törekszünk az alapos árubemutatásra: rengeteg saját készítésű fénykép, termékismertető videók (kövesse Youtube csatornánkat), összehasonlító tesztek, fotós ötletek dizájnerektől és a vásárlóktól egyaránt, továbbá részletes termékleírások segítik a vevőt a döntésben.

Ha nincs tehát mód a személyes megtekintésre (bemutatóterem, szaküzlet, bevásárlóközpont, lakberendező, belsőépítész), nagyszerű megoldást nyújtanak a termékminták. Az ANRO Webáruházból rendelhető termékmintákat a felhasználás helyén lehet megvizsgálni, vagy odailleszteni a már meglévő tárgyakhoz - és aztán döntést hozni a vásárlásról. Hosszúra nyúlt bevezetőnk után nézzük át, hogy milyen termékcsoportokból kínálunk mintákat!

A holkerléceket fel lehet tolni a mennyezet és az oldalfal találkozási pontjába, és így meg lehet tekinteni melyik minta hogyan mutat.

 

Miért jó, ha egy termékből lehet mintát vásárolni?

A termékminta lehetőséget ad a valódi termék ellenőrzésére, legyen szó akár a méret, akár a felület, akár a szín vizsgálatáról. Tájékoztatást nyújt hogyan mutat majd a termék a végleges környezetében, és hogy egyáltalán felhasználható-e a kívánt célra. Megfelelő-e a színe? Jó-e a mérete? Tetszik-e az anyaga? Tisztítható-e? Hogyan kell beszerelni? Milyen a minősége? Személyes vásárlásnál könnyen választ kaphatunk ezekre a kérdésekre, de interneten keresztül erre nem minden esetben van erre mód. A házhoz rendelt termékminta viszont segít majd a döntéshozatalban!

Vannak olyan termékeink, amelyekből továbbra is csak azt tudjuk vásárlóinknak ajánlani, hogy rendeljenek meg egy darab terméket (például PVC falpanelt, LED izzót, spotlámpát, stb.) és ha nem megfelelő, akkor élve az Elállás jogával juttassák vissza cégünkhöz a terméket. Mindemellett egyes szálas áruból és négyzetméterre árult termékből akár azonnal is tud mintadarabot rendelni. Ennek célja, hogy ne kelljen egy 2 méteres szálat vagy egy egész doboz terméket megvásárolni, annak eldöntéséhez hogy megfelelő-e a termék. Nézzük, miből érhető el termékminta az ANRO Webáruházban?

Ha nincs közel a bemutatóterem, akkor a minta rendelése egyszerű megoldást biztosíthat a termék ellenőrzésére!

 

Falburkolat, parkettaszegő, műfű termékminták az ANRO-nál!

Afirmax padlóburkoló lap termékminta

Az Afirmax padlóburkoló lapok fa és beton megjelenéssel is kaphatóak, összesen 13-féle színből lehet válogatni. A 20 cm-es hosszúságú termékminta lehetőséget nyújt a szín és a struktúra ellenőrzésére is.

A polimer alapanyag természetes kőzetásványokat is tartalmaz, ezáltal az Afirmax padlók kiváló ütésállósággal rendelkeznek, ami hosszú élettartamot vetít előre. A vinil padlók legnagyobb előnye, hogy jól ellenállnak a nedvességnek - tehát nemcsak a hálószobában rakható le parkettautánzat, hanem fürdőszobai és konyhai burkolatként is választhatjuk. Szürke beton és többféle árnyalatú tölgyfa utánzattal vásárolhatóak meg.

Afirmax vinil padlóburkoló lap

 

DecoWood fa utánzatú gerenda és deszka termékminta

A legnagyobb termékminta kínálatot a fa utánzatú profilokból kínáljuk, hiszen ezek szinte mindegyike egyedi megjelenést biztosít. Az U keresztmetszetű gerenda és deszkapanel többféle kivitelben érhető el, ami nagyon megnehezíti a vásárló számára a döntést. Ahogyan a természetes fánál, a Decowood profilokat is változatos erezet- és szín jellemzi. A fekete, vörös, szürke és tölgy szín mellett egy fehér is rendelkezésre áll, melyet igény szerint át lehet festeni - és a termékminta nagyszerű lehetőséget biztosít, hogy kipróbáljuk, befogja-e megfelelően a választott szín. A méret ellenőrzésével pedig kiderülhet, hogy beépíthetőe-e spotlámpa vagy hogy éppen eltakarható-e egy adott építészeti szerelvény (pl. vízcső, szellőzőjárat, stb.).

Decowood fa hatású deszka és gerenda termékminta

Az álgerendák töretlen népszerűsége két dologra vezethető vissza. Az egyik, hogy a természetes fa rendkívül népszerű a lakberendezésben, akár falburkolatként, akár mennyezeti dekorációként használva. Ugyanakkor a természetes anyag ápolást, karbantartást igényel - ezzel szemben a műanyag poliuretánból gyártott profilok előre színre vannak festve és garantáltan nem fog beleköltözni a szú sem, hosszú éveken át pont ugyanolyan kinézetű lesz az álgerenda, mint amikor a gyártósorról legurult! Az Elite Decoration már több mint 10 éve forgalmazza a DecoWood termékcsaládot, amelyről elmondható, hogy kiváló minőségű, időtálló és stílusos dekorációt biztosít a belső terekben!

 

Lamella falpanel termékminta

Az elmúlt években nagyon divatossá vált a lamellás falburkolat. Természetesen szín és lécvastagság szerint is van lehetőség a terméket megvariálni, ezért úgy éreztük, itt is fontos a vevőknek a termékminta biztosítása. A falburkolat szívét jelentő köztes elemből vágott 25 cm-es darabok segíthetnek a megfelelő típus kiválasztásában, illetve akár a felszerelési mód eldöntésében is.

Lamella, bordás falburkolat, sávos falburkolat, lécfal - az egymás mellé beépített lécek rendkívül látványos megjelenést biztosítanak a falaknak. A lamellák a belső falak dekorburkolataként vízszintesen, függőlegesen és akár átlósan is felrakhatóak, és akár a mennyezeten is elhelyezhetőek. Ha modern faldekorációra vágyik, ajánljuk figyelmébe a könnyen beépíthető lamella falpaneleket!

Lamella falpanel termékminta

 

ED poliuretán parkettaszegély termékminta

Az ütésálló és festhető parkettaszegélyek egyedülálló megoldásnak számítanak a padlóburkolatok lezárásához. Esztétikus megjelenést biztosítanak klasszikus és modern stílusú lakótérben is, többféle burkolattípus esetén is: csempe, laminált parketta, szőnyeg. A különböző magasságú és mintázatú poliuretán profilok 20 cm-es mintadarabokban is elérhetőek.

 

Rejtett világítás díszléc termékminta

A kültérre és a beltérre felhasználható rejtett világítás díszlécek hatalmas kínálatából 20 cm-es mintadarabok útján próbáljuk megkönnyíteni a választást. Habosított XPS és EPS anyagból, valamint ütésálló polisztirolból is kapható világítós profil - így tehát a minta az alapanyagok közötti különbségek ellenőrzését is szolgálhatja. Másrészt a profilok különböző módú beépítésével/elhelyezésével eltérő hangulatot érhetünk el, bizony fontos tehát megtalálni a megfelelő profilt.

Homlokzati és belső téri rejtett világítás díszléc termékminta

A rejtett világítás egy nagyon kedvelt épületdíszítési mód, amelyet homlokzaton és a belső falakon is alkalmazhatunk. A mintás fali profil önmagában is díszes látványt biztosít, akárcsak a klasszikus lakások stukkói vagy a minimal enteriőrök dekorlécei. Azonban a profilba LED szalagot beépítve különleges hangulatvilágítással fűszerezhetjük meg az enteriőr atmoszféráját!

 

Arbiton polimer parkettaszegő termékminta

Az Arbiton a padlóburkolat befejezéséhez a megszokott szegőlécet, valamint kábelcsatornával kiegészített változatot is kínál a vásárlóknak. A gumiszegélyes szegélyek a fa különböző árnyalataiban, valamint a modern lakásokban kedvelt szürke, fehér és fekete színekben kaphatóak. Az MDF parkettaszegőkkel ellentétben a polimer anyagú záróprofilok kiválóan ellenállnak a nedvesség hatásaival szemben, konyhában is alkalmazhatóak. A termékminták 25 cm-es hosszúságúak.

Arbiton Vigo parkettaszegély termékminta

 

Prémium műfű termékminta

Az egyik legfontosabb termékminta a műfű - eredendően a valódi füvet szeretné utánozni, nem mindegy tehát, hogy milyen látvány fogad minket. A lapos műfű szőnyegtől a memória szálas 4 cm magasságú műfűig kínálunk alternatívákat az élő pázsit helyettesítésére, vagy egyszerűen csak a szabad terek és kertek dekorációjához. Természetesen az általunk készített közeli képek is sokat elárulnak az egyes változatoknál, a termékminta birtokában azonban tényleg megtapinthatjuk a füvet, akár mezítláb rá is léphetünk. A Nortene prémium műfüvéből vágott termékminták 12x12 cm-es méretűek.

Nortene prémium műfű és műfű szőnyeg termékminta

 

WoodLook falpanel termékminta

Oldalfali burkolatok készítéséhez a laminált parketták helyett sokkal praktikusabb speciális falpanelt használni. A WoodLook fa utánzatú lapok ragasztással is egyszerűen beépíthetőek. A 8-féle fa árnyalatból termékminta segítségével választhatja ki az otthonához is illeszkedő árnyalatot. A termékminta 15 cm széles és 46 cm hosszúságú, viszonylag nagy méretű bemutatódarabot küldünk a megfelelőség ellenőrzéséhez.

WoodLook fa hatású falpanel termékminta

 

Termékminták az ANRO Webáruházból!

Legyen szó falburkolatról, műfűről, álgerendáról, díszlécről vagy parkettaszegélyről, nálunk még egyszerűbb az online vásárlás - hiszen a jól befotózott termékek mellett akár mintadarabot is tudunk küldeni! A termékminta vásárlását egyébként is javasoljuk nagy mennyiségben történő rendelés leadását megelőzően, vagy egyedi gyártású stukkó előállítása előtt, hiszen így ellenőrizhetők leginkább a termék valós tulajdonságai. További kérdésekben bátran forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Ajánlott termékeink
1.
20 mm
12 cm
Termékminta: 20 mm-es műfű - Standard, 8 év garancia, 12x12 cm
Raktáron: 62 darab
Ár: 200 Ft /darab
2.
40 mm
12 cm
Termékminta: 40 mm-es műfű - Pro kivitel, 8 év garancia, 12x12 cm
Raktáron: 4 darab
Ár: 200 Ft /darab
3.
Garancia: 2 év
DecoWood
Mahagóni
9 cm
6 cm
20 cm
Termékminta: DecoWood Mahagóni-90 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ 007) 20 cm
Raktáron: 15 darab
Ár: 1 450 Ft /darab
4.
Garancia: 6 hónap
20 cm
15.3 cm
1.5 cm
Laminált MDF
Fekete
Termékminta: Fa hatású lamella - széles lamellával (Amerikai tölgy+matt fekete) - Köztes elem
Raktáron: 2 darab
Ár: 1 690 Ft /darab
5.
Garancia: 1 év
46 cm
15 cm
2 mm
1 darab
Hamuszürke
Termékminta: Gyors vinyl oldalfali burkolat (2 mm) - Hamuszürke burkolólap WoodLook
Raktáron: 8 darab
Ár: 590 Ft /darab
6.
Garancia: 1 év
46 cm
15 cm
2 mm
1 darab
Szénfekete
Termékminta: Gyors vinyl oldalfali burkolat (2 mm) - Szénfekete burkolólap WoodLook
Raktáron: 6 darab
Ár: 590 Ft /darab
7.
Poliuretán
20 mm
100 mm
20 cm
Termékminta: Parkettaszegély léc (CR 942) kemény poliuretánból
Raktáron: 3 darab
Ár: 990 Ft /darab
8.
HDPS
12 mm
38 mm
20 cm
Termékminta: Parkettaszegély léc (HCR 503) kőkemény HDPS anyagból, csempéhez is!
Raktáron: 9 darab
Ár: 350 Ft /darab
9.
HDPS
13 mm
50 mm
20 cm
Termékminta: Parkettaszegély léc (HCR 505) kőkemény HDPS anyagból, csempéhez is!
Raktáron: 10 darab
Ár: 390 Ft /darab
10.
Garancia: 2 év
HDPS
12 mm
99 mm
20 cm
Termékminta: Parkettaszegély léc, oldalfali díszléc (HCR 520) kőkemény HDPS anyagból, csempéhez is!
10-30 munkanapon belül
Ár: 590 Ft /darab
11.
Garancia: 2 év
EPS (expandált
45 mm
140 mm
20 cm
Oldalfali
Termékminta: Prestige Decor homlokzati díszléc LED rejtett világításhoz (MC 305) védőbevonattal
Raktáron: 20 darab
Ár: 1 350 Ft /darab
12.
Garancia: 2 év
Termékminta: Vigo 6 cm-es parkettaszegélyléc, gumi szegélyes, vízálló: Antracit
Raktáron: 18 darab
Ár: 390 Ft /darab

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
832.200+ elégedett vásárló
459.400+ raktáron lévő termék
212.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése