Alumínium burkolatváltók, alumínium LED profilok, SPC vinyl padlóburkolók, mentőládák és elsősegélydobozok

Utoljára frissítve: 2023 január 19, csütörtök Magazin: Hírlevelek

Különböző burkolatok találkozásánál, dilatációs rések eltakarásakor van szükség burkolatváltó profilok használatára. Ha szintkülönbség is van a két padló között, akkor kiegyenlítő profil segítségével tudjuk azt áthidalni. Az Arbiton profiljai mind a két esetre megoldást jelentenek. Az elegáns, modern fém színekben és faerezetes mintával is elérhető burkolatváltók nemcsak esztétikusan választják el a különböző burkolatokat, magas minőségüknek köszönhetően tartós, praktikus kiegészítői is lesznek otthonának. Kínálatunkban többféle színből, modellből és szálhosszból választhatja ki az Önnek megfelelő típust egyedi igényeihez szabva.

Alumínium LED profilok

Az alumínium LED profil változatos módon felhasználható, legyen szó bútormegvilágításról vagy épp dekorációs fényforrásról. Választékunkban többféle kivitelezésben is elérhetők, és minden típus esztétikus rögzítőként szolgál a népszerű LED szalagos világítás megvalósításához. Az új típusú LED alumínium profil megalkotásakor a gyártók ügyelnek a milliméteres pontosságra, összetoldásukkal szinte bármilyen világítástechnikai probléma orvosolható. Az ANRO Webáruház virtuális polcain több száz kivitel közül válogathat, hogy sikerüljön a tökéletes típust megtalálnia otthona dekorációs vagy akár elsődleges megvilágításához: tekintse meg termékeinket!

SPC vinyl padlóburkolók

A vinyl burkolat amellett, hogy divatos, rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Strapabírásának köszönhetően szinte bármelyik helyiségben megállja a helyét, legyen szó fürdőszobáról, konyháról, előszobáról, folyosóról vagy akár kereskedelmi egységekről. Egyszerűen felhelyezhető, és az idő múltával sem veszít vonzerejéből, ráadásul könnyen tisztítható. Az ANRO webáruházban számos vinyl burkolat közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet, hogy szebbé varázsolja otthonát. Tekintse meg minőségi termékeinket!

Mentőládák, elsősegélydobozok

A KRESZ jogi szabályozása alapján a járművekben kötelező a steril elsősegély doboz elhelyezése, hogy baleset esetén a sérülteket minél gyorsabban profi elsősegélynyújtásban tudjuk részesíteni. A szalonokban vásárolt autókban, motorkerékpárokban gyárilag is megtalálható a mentőláda. Sokan azonban használtan vásárolnak járműveket, és ilyen esetben meg kell győződni az elsősegély csomag sértetlenségéről. Ha Ön is új elsősegély láda után nézelődik, ne keresgéljen tovább: az ANRO webshopban online és gyorsan meg tudja rendelni!

Januári újdonságaink!

5 év
450 lumen
64 lumen/Watt
60°
3993 Kelvin
1424 lux
1 200 Ft
3 év
1800 lumen
90 lumen/Watt
Fekete
F energiaosztály
5 590 Ft
2 év
5160 lumen
108 lumen/Watt
IP44
Nem mozgásérzékelős
13 090 Ft

19 év szakmai tapasztalat
808.100+ elégedett vásárló
464.900+ raktáron lévő termék
207.900+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése