Süllyeszthető LED panel

Mennyezeti ventilátorok a hőség ellen

Utoljára frissítve: 2022 július 19, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
A nyárral együtt megérkezett a hőség! Számos megoldása van a lakás lehűtésére, többek között a mennyezeti ventilátorokkal. A mennyezeti ventilátorok igen közkedveltek manapság, hiszen kiválóan alkalmasak a helyiség levegőjének mozgatására illetve világítására is, mindemellett dekoratív kiegészítője lehet otthonának. A mennyezeti ventilátor a lapátok forgatásával mozgatja a levegőt, csökkentve a fülledtség érzését, ezáltal felfrissíti a levegőt, kellemes légkört teremt a házban. Nagyon jó választás lehet azoknak, akik nem szeretik a klímát, de némi felfrissülésre vágynak ezeken a forró napokon!  

mennyezeti ventilátoroknál a léghűtés mellett világítási lehetőséget is kapunk. Természetesen a világítás a ventilátor működésétől függetlenül is kapcsolható, így igény szerint választhatjuk meg, hogy csak hűtésre van szükség vagy fényre is!

A hideg levegő lefelé míg a meleg levegő felfelé száll, ezért is hasznos a forgásirány megváltoztatása, mert nem csak a hőérzetünket tudjuk megváltoztatni, de energiát is tudunk vele spórolni. Nyáron és meleg időben a közepes és legnagyobb fokozat között javasolt választani, de a sebességet befolyásolja a szoba mérete (terület, magasság)

Széleskörű alkalmazás: éttermek, nappalik, hálószobák és irodai szobákban is egyaránt használható.

Kínálatunkban többféle LED-es mennyezeti ventilátor illetve foglalatos csillár ventilátor is megtalálható. 

A most bemutatott ventilátorok is hagyományos foglalattal érkeznek, áruházunkból is nagy választékban találhat E27-es LED lámpákat.

Mindhárom ventilátor E27-es foglalattal érkezik, mely nem tartozéka a csomagnak, de webáruházunkban megtalálja az E27-es LED lámpákat. A ventilátorok forgási sebessége 3 fokozatban kapcsolható. A távirányítós ventilátor 4 időzítő módba kapcsolható (1 óra, 2 óra, 4 óra, 8 óra). Az időzítőnek köszönhetően könnyedén beállíthatja a ventilátor munkaidejét. 

A mennyezeti ventilátorok lapát száma nem befolyásoló tényező, mindössze esztétikai jelentősége van. Sokkal nagyobb jelentősége van a lapátok átmérőjének, a fenti három ventilátor mindegyike a nagy lapát átmérőjű családba tartozik (132 cm), ami maximum egy 40 m2-es szoba levegőjének mozgatását teszi lehetővé. 

A felszerelt lámpa foglalatok száma, mely a fenti ventilátorok esetében 2 vagy 4 db E27-es foglalatot jelent. A foglalatok maximum 20 Wattig terhelhetőek.

A mennyezeti ventilátorok működése akkor a leghatékonyabb, ha a padlótól legalább 230 cm-re, de legfeljebb 300 cm-re kerülnek beépítésre.

Kínálatunkban beépített LED-es mennyezeti ventilátorok is taláhatóak. Műanyag lapátos ventilátoraink alacsony zajszinttel rendelkeznek, így nem zavaró a működése éjszaka alvás közben, vagy munka közben, ezáltal nem tereli el a figyelmét. 15 Wattos LED mennyezeti ventilátor, állítható fényhőmérséklettel:

A 15 Wattos beépített LED-es ventilátorok színhőmérsékletét a távirányító segítségével három fokozatban állíthatjuk, meleg fehér, természetes fehér vagy hideg fehér, ezáltal harmóniát teremtve a helyiségben. A ventilátor forgásiránya változtatható, sebessége 3 fokozatban kapcsolható (alacsony, közepes, magas), illetve 4 időzítő mód közül választhat (1 óra, 2 óra, 4 óra, 8 óra). A váltóáramú motor lehetővé teszi, hogy a lapátok előre illetve hátrafelé is mozgathatóak legyenek. 

Kínálatunkban nagyobb teljesítménnyel is található mennyezeti ventilátor, mely fényforrásának színhőmérséklete szintén három fokozat közül választható ki, meleg fehér, természetes fehér vagy hideg fehér. Sebessége 5 fokozatban kapcsolható és 3 előre beállított időzítő mód elérhető, amit a távirányítóval tud beállítani. 30 Wattos LED mennyezeti ventilátor, állítható fényhőmérséklettel:

A mennyezeti ventilátorokat megvásárolhatja webáruházunkban.

Ajánlott termékeink

1.

2 év Ventilátoros
Fehér
V-TAC

Mennyezeti ventilátor lámpa, fehér (3 lapát, 15W LED) távirányítóval

5-7 munkanapon belül

Ár: 79 890 Ft /darab

2.

2 év Ventilátoros
Szatén-nikkel
V-TAC

Mennyezeti ventilátor és lámpa, acél (3 lapát, 30W/CCT ) távirányítóval

5-7 munkanapon belül

Ár: 81 990 Ft /darab

3.

2 év Ventilátoros
Fehér-szürke
V-TAC

Mennyezeti ventilátor és lámpa, acél (4 lapát, 15W LED CCT) távirányítóval

Raktáron: 1 darab

Ár: 61 190 Ft /darab

4.

2 év Ventilátoros
Acél-fa
V-TAC

Mennyezeti ventilátor és lámpa, acél (5 lapát, 15W LED) CCT, távirányítóval

5-7 munkanapon belül

Ár: 65 290 Ft /darab

5.

2 év Ventilátoros
Réz
V-TAC

Mennyezeti ventilátor és lámpa, réz (4 lapát, 4xE27 foglalat)

Raktáron: 7 darab

Ár: 40 790 Ft /darab

6.

2 év Ventilátoros
Szürke
V-TAC

Mennyezeti ventilátor és lámpa, szürke (4 lapát, 2xE27 ) távirányítóval

Raktáron: 1 darab

Ár: 55 390 Ft /darab

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése